Regisztráció Elfelejtett jelszó

Genesis_Energy

Re: élménybeszámoló

#35256 MrApricot Előzmény: #35248

röviden: a főtulaj ügyvédekkel érkezett (ezzel láthatóan Rényiéket is meglepve) és a tavalyi évre vonatkozó felmentvény megadását ahhoz a feltételhez kötötte, hogy a teljes IT lemond és csak a lemondott tagoknak, külön-külön név szerint adja meg a felmentvényt.

majd feltöltötte az IT-t a saját embereivel (+Rényi)

ezután a legutóbbi napirendtől eltérően mégis sor került a lehetséges ügylet felvázolására és egy új IT-tag bemutatására, akinek állítólag komoly tapasztalata van amerikai technológiai cégek tőzsdei bevezetésében

hogy ebből mire lehet következtetni? én a magam részéről egy dologban vagyok ezután biztos: csendben elhalni már nem fog a projekt

Re: élménybeszámoló

#35250 exmnbs1 Előzmény: #35248

spade tekints a könyvvizsgálói jelentésbe, onnan kezdve tök mindegy lesz neked is

gardénia ralli van

Re: élménybeszámoló

#35248 Spade Előzmény: #35224

Össze tudná valaki értelemszerüen foglalni h mi történt a közgyülésen mik ennek a valószínü következményei, és ennek tükrében mit jelent mit jelez az árfolyamemelkedés ?

Elöre is köszi.

Re: élménybeszámoló

#35244 exmnbs1 Előzmény: #35234

"Ugyanakkor az első zűrös ügyek is Rényi Gáborhoz kapcsolódnak: tiltott értékpapír-kereskedelem vádja, amelyből bírósági ügy is lett (lásd Per tiltott értékpapír-kereskedelemért című keretes írást)."

http://www.fn.hu/hetilap/20090120/napfelkelte_vagy_napfogyatkozas/

Mielőtt szentté avatnád őket.

Egyetlen hosszabb távon nyereséges befektetésük sem volt, mindennel bebuktak, nevük nem cseng jól.

Re: élménybeszámoló

#35241 exmnbs1 Előzmény: #35234

A Fund több mint egy éve nem fizeti a követelést. Bevétel nincs, viszont vannak követelések, úgyhogy ezeknek annyi a magyar telek miatt, ha arányos papíron, ha nem. A spanyol telket (egyetlen érték a cégben) most mutyizzák ki maguknak........

Re: élménybeszámoló

#35234 Krumenaker Előzmény: #35182

Az elmúlt 25-26 év alatt Rényi a céget legalább 5-6-szor csődbe vihette volna, de nem tette.

Miért?

Egyfelöl, mert a magáénak érzi (érezhette), másfelöl meg, ha nincsenek is látványos javai a társaságnak, gyárai, gyártmányai vagy bármi egyéb, pusztán azzal, hogy kialakított struktúrája van (holding-szerkezet), több tőzsdén is forog, nincsenek számottevő tartozásai (vagy legalábbis a tartozásai és követelései arányban vannak), az előélete perektől, büntetésektől mentes, már önmagába ezek a tényezők, együttesen, ÉRTÉKKÉ teszik, mivel könnyen felhasználható bármilyen projekt elindítására. Sokkal gyorsabban, mint egy új cég alapításával. (Kb. 1-2 évet lehet spórolni.)

Re: élménybeszámoló

#35230 exmnbs1 Előzmény: #35225

Likviditási problémák, átmeneti fizetésképtelenség, ezek fontos kulcsszavak, nézz utána

Re: élménybeszámoló

#35227 exmnbs1 Előzmény: #35225

Tévedsz ti lehettek a Bennfenteskedésetekkel a célpont.

Halvány gőzötök sincs a számvitelről((((((((

Előre irigylem a "Cogenco-Humet-pbc" pakkotokat))))))

Re: élménybeszámoló

#35225 Gudakes Előzmény: #35224

Erre már én is gondoltam, ez amit csinálsz bizony többrendbeli rágalmazás, hitelrontás, és álhírterjesztés. Ne takarózz azzal, mint pocok, hogy nem lehet lenyomozni, ki vagy!

Már egy jó ideje csinálod ezt, olyanokat állítasz ami nem igaz, vagyis a feltevéseidet tényként közlöd, és ez sokaknak félrevezető lehet.

Vigyázz, hogy nehogy a sokat emlegetett PSZÁF vizsgálat helyett nálad induljon eljárás!

Re: élménybeszámoló

#35224 Mercurius Előzmény: #35182

Erről lemaradtunk... ezt a Közgyűlésen a könyvvizsgáló nem említette, és valahogy a sajtó sem ugrott rá. Hol is van ez pontosan leírva hogy csődbe ment (büntetőjogi felelősséged tudatában)?

Re: élménybeszámoló

#35182 exmnbs1 Előzmény: #35102

Az a helyzet, hogy csődben van ahogy megírta a könyvvizsgálója

Re: élménybeszámoló

#35181 exmnbs1 Előzmény: #35161

Kipucolták Novot? igen saját zsebre a Sunbooksot RG, annyira nem kell sajnálni.

Kár hogy a Lantosok nem hülyék, így kevésbé jó bolt lett((((

Most a telket kell kiszedni....

Re: élménybeszámoló

#35161 Krumenaker Előzmény: #35102

A Novotrade is kipucolt társaság volt 3 évvel ezelőtt, amikor kitalálták, hogy solar-céget csinálnak belőle, és átkeresztelik Genesisre.

Ugyanez történik szerintem megint, kiürítik a céget, új tevékenység lesz, új név is valószínűleg. (A magyar projektet is el fogják adni.)

Rényinek az én forgatókönyvem szerint menni kell, mivel a nevéhez kötődik az elmúlt 3 év sikertelen nemzetközi kalapozása a befektetők között. Szerencsétlen dolog lenne az ő arcával belevágni új projektbe, mondjuk atomenergia-bizniszbe. (Hat százalékkal szerintem nem lehet valaki meghatározó tulajdonos. Ahhoz nagyon nagy fokú bizalom kell a többiek, a nagyobbak felől az illető felé. És ez a bizalom, úgy látom, megcsappant. Az ilyen folyamatok pedig - pl. amikor már hülyézzük egymást - nem szoktak féluton elakadni, hanem végigfutnak, és radikális szakításhoz vezetnek.)

Re: élménybeszámoló

#35141 Gudakes Előzmény: #35127

Megfejtettem a enigmát:

"ESIS" nevű cég, vagy személy fog befektetni! :D

Re: élménybeszámoló

#35127 Gudakes Előzmény: #35110

Jaja, már a névadáskor tudatosan belerejtették a "GEN" szótagot! :D