Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plotinus fórum

Re: nincs cím

#352141 hAliG Előzmény: #352139

Áh, oké!

Azt hittem a nyitóhoz számolják ilyenkor!

A limitet akkor mihez képzik? Mehet ma "világba" 5ezerig akár? :)

Szerk: Kipróbáltam 1982Ft a limit.

#352140 holnor Előzmény: #352127

nekem sem túl nagy a kitettségem, de bízom bennük. beszéltem párszor Zs-val, nagyon penge. persze ez még nm garancia a sikerre, de ugye a tőzsdén sosincs garancia :)

nagy bezúgástól meg nm tartok, irreális árazás még rövid távon (pár hónap) sem nagyon alakulhat ki, mivel az eszközértéket folyamatosan közzéteszik. így szvsz a jövőbeli várakozások is horganyzottabbak lehetnek az átlagnál. mondjuk az emberi pszichológia csodákra képes :)

#352137 banyaiz Előzmény: #352132

:) gyorsan levonták a konzekvenciákat.

Zeeh: hiába írsz nekik , szerződésben van vmi olyasmi, ha technikai probléma van és azért buksz az a te kockázatod, ki van ez találva.

#352136 hAliG Előzmény: #352134

Nálatok változik a %? Mert nálam nullán áll, akármerre mozog az árfolyam.

#352134 zeeh_ Előzmény: #352132

Azt írták, tegyek panaszt, majd 30 napon belül kivizsgálják, de szerintük nem hibáztak. Hát, akkor ki a franc hibázott, ha nem ők? Úgy szeretem ezt a hozzáállást, az Ersténél is ez ment végig, mosták kezeiket, ha valami gebasz lett.

#352132 hAliG Előzmény: #352087

Na látod, az ERSTE nem gatyázik, hibázik a Plotinussal kapcsolatban, egyből megtalálja a felelőst is:

10:25

Távozik az Erste Bank Hungary vezérigazgatója

:D :D :D

#352129 hAliG Előzmény: #352128

Ahogy elnézem Pf-en is írják sokan, hogy kaptak - vettek.. Lesz még itt para szerintem :) ami akár óccsóbbá teheti.

#352127 banyaiz Előzmény: #352096

Tulajdonképpen a cég arról szól, hogy a tőzsdén Zsidayék milyen eredményeket hoznak. Izgalmas papír nézegetem majd. Nem veszek van Cigem az elég egyelőre a kockázatosabb műfajból. :)

Szimpatikus nekem az amit elővezettek cégfilozófiáról, jó lehet ez.

#352122 holnor Előzmény: #352117

akkor inkább már a rulett :)

de a viccet félretéve, Zs. V. az egyik legjobb hazai alapkezelő, nagyon kiváncsi vok, mit fog produkálni a cége.

#352119 hAliG Előzmény: #352096

Szerintem itt ma nem csak kisbüfik vettek..

Vagy saját magukkal kötögettek, de hogy 140 millát ebbe kisbüfik nem toltak be, arra nyakamat teszem.