Áh, oké!
Azt hittem a nyitóhoz számolják ilyenkor!
A limitet akkor mihez képzik? Mehet ma "világba" 5ezerig akár? :)
Szerk: Kipróbáltam 1982Ft a limit.
Áh, oké!
Azt hittem a nyitóhoz számolják ilyenkor!
A limitet akkor mihez képzik? Mehet ma "világba" 5ezerig akár? :)
Szerk: Kipróbáltam 1982Ft a limit.
nekem sem túl nagy a kitettségem, de bízom bennük. beszéltem párszor Zs-val, nagyon penge. persze ez még nm garancia a sikerre, de ugye a tőzsdén sosincs garancia :)
nagy bezúgástól meg nm tartok, irreális árazás még rövid távon (pár hónap) sem nagyon alakulhat ki, mivel az eszközértéket folyamatosan közzéteszik. így szvsz a jövőbeli várakozások is horganyzottabbak lehetnek az átlagnál. mondjuk az emberi pszichológia csodákra képes :)
első nap nulla, mert nincs mihez viszonyítani /nincs előző záróár :) /
:) gyorsan levonták a konzekvenciákat.
Zeeh: hiába írsz nekik , szerződésben van vmi olyasmi, ha technikai probléma van és azért buksz az a te kockázatod, ki van ez találva.
Nálatok változik a %? Mert nálam nullán áll, akármerre mozog az árfolyam.
Azt írták, tegyek panaszt, majd 30 napon belül kivizsgálják, de szerintük nem hibáztak. Hát, akkor ki a franc hibázott, ha nem ők? Úgy szeretem ezt a hozzáállást, az Ersténél is ez ment végig, mosták kezeiket, ha valami gebasz lett.
Na látod, az ERSTE nem gatyázik, hibázik a Plotinussal kapcsolatban, egyből megtalálja a felelőst is:
10:25
Távozik az Erste Bank Hungary vezérigazgatója
:D :D :D
Ahogy elnézem Pf-en is írják sokan, hogy kaptak - vettek.. Lesz még itt para szerintem :) ami akár óccsóbbá teheti.
92k forgalom.
Én még nem kaptam meg, nem akarnak önteni 1525-re. :-/
Tulajdonképpen a cég arról szól, hogy a tőzsdén Zsidayék milyen eredményeket hoznak. Izgalmas papír nézegetem majd. Nem veszek van Cigem az elég egyelőre a kockázatosabb műfajból. :)
Szimpatikus nekem az amit elővezettek cégfilozófiáról, jó lehet ez.
én már be is csuktam a webbrokit, délután visszanézek. :)
Előbb egy pillanatra 180000db-os forgalmat mutatott a RC realja:)
akkor inkább már a rulett :)
de a viccet félretéve, Zs. V. az egyik legjobb hazai alapkezelő, nagyon kiváncsi vok, mit fog produkálni a cége.