hú de sajnálunk, hogy te ott izzadsz... :) küldjünk egy kis hideget?
hú de sajnálunk, hogy te ott izzadsz... :) küldjünk egy kis hideget?
Itt jo meleg van, remelem otthon is.. :) Hol van pontosan az a labragos halas hely?
THX, remélem nem lesz forradalom v. lövöldözés. :-)
2 nap lesz, egy ott alvással. Nem fér bele minden 3 hétbe.. :-)
Szia, jó utat!
Hát, megérne legalább 3 napot...
Jah, Phi Phi nem túl nagy, ott csak egyet alszom a feeling kedvéért. Szeretek gyalogolni. :-)
Phi-Phin csak gyalog játhatsz, de ha messzebbre szeretnél jutni, akkor taxi-boath-al. Nincs út :) Felejtsd el a motort :)
Ok! Asszem akkor sem mehetsz le motorral a Laem Sieng beach-hoz, de akkor is hagyjad fent én nézd meg, bámulatos :) Nyugodtan tervezhetsz oda egy napot, légyszi, nézd meg :) Meg kell kérdezned, hogy hol kell lemenni. Talán felismered arról, hogy az út szélén tuk-tukok állnak, van egy-két bódé. Mindegy, derítsd ki, hogy hol kell lemenni! :)
Thx. Motorral fogok járni, még motoros navi tartót is viszek, nehogy eltévedjek. :-) No tuktuk
Ja, Phuketen a Kamala Beach-hoz közel van (ami meg a Patong beachoz közel van) a Liam Sieng (szing) beach. Patongról 100 bathért visz a tuk-tuk. Kitesz fent, le kell röviden gyalogolni a partra. Tök jó! A legmesszebbi sarokban, a sziklák közé menjél be a tengerbe kenyeret tartva a vízbe, jönnek a halak :)
Ja, és képzeld, Phi-Phi-t én láttam a cunami előtt is és utánna is. A legszebb részét tarolta le a cunami, mikor megláttam, bár ritkán szoktam, de akkor sírtam hosszasan...
Jajjj, úgy féltem, hogy Pattayara mész :) Szamuit, Phi-Phit, Pangant én is szeretem. A kambodzsaiak szakasztott úgy mosolyognak a túristákra, mint Thaiföldön tíz évvel ezelőtt. Angkor egy csoda, de asszem elég rá 6-8 óra (hacsak nem vagy egy korlátlanul csodálatos romokat befogadó aszkéta). A siam-repi lábáztatós/lábrágós halakat ki ne hagyd!:) A Tonlé tavat is meg kell nézni! :)
Hova mész Thaiföldön?
Jó utat!
Irigyellek, pedig csak három hete jöttem meg a melegrőőőől. Mennék megint :)
Egyébként az is egy érdekes dolog, mikor hazajöve az ember lánya nyári ruhákat mos és tereget. Az mintegy meghosszabbítja a melegben töltött időt :)
THX. Igazi nyúl béla vagy, h tele vagy pénzzel, meg szabadidővel, mégsem jössz. Remélem a köv 3 hétben tőzsdézel, mert akkor úgyis elvisz a piac tőled annyit, amennyibe nekem ez az út lesz, s akkor mondhatom, h kinek a pap, kinek a paplan! :-)
Jó utat!
És ne felejtsd el: What happens in Thailand, remains in BKK forever!
Lassan pakolok is, vicces dolog februárban szortírozgatni a rövidgatyákat meg rövidujjú pólókat, h melyiket vigyem.. remélem mire visszajövök márciusban, itt is meleg lesz. :-)