Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: EURHUF

#35142 rbbj11 Előzmény: #35139

nem tartom jó hírnek a poziim szempontjából, mert nekem antiindikátorok

#35118 rbbj11 Előzmény: #34466

Ez meg mit jelent: "csak opcionálisan foglalkozom vele" ????

És mi a fenéért van épp az emelkedő trend alatt, bazi erős támaszok alatt a "célárad"? Ha már oda jutunk, lesz erősebb is. No meg ki tudhatja, épp év végén hol jár? És egyáltalán ez kinek és miért fontos, hol lesz 6 hónapo mulva, mikor itt feltételezem, senki nem tudja megmondani, hol lesz 1 hónap mulva? Vagy amit nem látunk előre kicsit se, azt nagyobb távlatban már előrelátjuk? :)

#35114 rbbj11 Előzmény: #34420

baromira nem tradelek év végére.....ugye az nem fordult meg senkinek a fejében, hogy fél évre ülök bele egy tőkeáttétes poziba?

egyébként hogyne lenne kockázatos. A részvény is az. Meg ha beülsz az autóba, az is.

#34466 gentlemanus Előzmény: #34452

Igen tudom, hogy erős Herceg, éppen ezért csak opcionálisan foglalkozom vele.

Egyenlőre a célszámom 270 körül van.

De ne felejtsük el, hogy a huffot a mutyi járatja, nem a reálgazdaság.

A mutyi szereti járatni, fárasztani a forintot, hogy szarrá keresse magát rajta.

Fontos tényezők huffhoz:

május 10. - pécsi időközi polgármesterválasztás és június 07. EP választás.

Ha Pécs, a komenista fellegvár, nagyarányú vereséggel esik el a komenistáknak, és az EP választáson a vártnál is súlyosabb vereséget szenvednek el, akkor ez egy spirálszerű eróziót indít majd el Bajnait támogató erők soraiban. Nyilván egy ilyen folyamat a huffot azonnal visszafordítaná gyenge irányra.

#34452 Kissherceg Előzmény: #34441

bátor gondolatok. Én nem látok reális esélyt erős Ftra sem reálgazdasági, sem más szempontból... IMF hitelünket ezzel díjaznánk, amikor MNB refinanszírozza az államot? erős...

#34451 BudFox Előzmény: #34441

hát 250 az jó lenne...de legkésőbb szeptemberig el kéne érni, mert a fűtés szezon beálltával olyan válság lesz itt..hogy a mostani az egy piskóta ahhoz képest.

#34441 gentlemanus Előzmény: #34426

Szia Budfox!

Az esély megvan a visszafordulásra a mindenki által ismert okok miatt is.

Meg hosszú felső kanóccal fordultunk fentről, ami egy jelzés arra, hogy visszatérünk oda, betölteni a kanócot gyertyatesttel is. Kanóctetőt, kanócaljat mindig magasabban vagy mélyebben vesszük ki. Éppen ezért megmondom a frankót, hogy zavar a lenti 230 alatti kanócos fordulás is. Lenti hosszú alsó kanóc + nyílegyenes hatalmas mutyi fehér gyertyatestek felfelé; megmondom őszintén tréfát érzek a dolgokban. Az egyirányú, meredek, nyílegyenes emelkedés mindig azt a veszélyt is hordozza, hogy a meredekség nagy részét vissza is adhatja. Éppen ezért én gondolatban foglalkozom a jóval 270 alatti hufszámokkal is.

#34426 BudFox Előzmény: #34420

akkor ott átváltom minden pénzemet....elfogy az imf hitel megy ez még 330 -ra is.

EURHUF

#34420 gentlemanus

Sziasztok!

Elemezgettem HUF-fot a napokban, az a véleményem, hogy nyárra ez lejöhet 270 körüli szintre vagy az alá is. Az összes TA idősík ezt támasztja alá.

Re: GL

#34248 Kissherceg Előzmény: #34114

Én se shortolom HUFot :) egy baráti fogadás érdekelne :) Veszek mindegyik gyereknek csokit ha igad lesz, olyat amilyet mondtok :)

#34074 Kissherceg Előzmény: #34069

évvégén közelebb leszünk a 370hez, mint a 270hez...

Kivi vagyok, hoyg a jó -10-15%os GDP Esést, hogy díjazzák majd.

#34069 Csokigyáros Előzmény: #33885

hát én ezt máshogy látom...

tőkeáttéttel életveszély most bármely irányba állni...

én bízom 27x-es eur árfolyamban év végére...

vigyázz te "kis soros"...:)))

#33885 rbbj11 Előzmény: #31935

nem csak fedezeti :)

Meg egyébként is a fizum is euroban jön stb., alapvetően a teljes átfolyó pénzeim végső egyenlegében jobb. De most tőkeáttétes pozijaim is vannak belőle rendesen. Kiváló Eurovásárlási lehetőség van most.

Vége lesz ennek a részvényrallinak, vége lesz a ft-nak is.