nem tartom jó hírnek a poziim szempontjából, mert nekem antiindikátorok
nem tartom jó hírnek a poziim szempontjából, mert nekem antiindikátorok
Bár a minősítőkről mindenkinek meglehet a véleménye, ez azért nekem sokat mond:
én belenézek a kristálygömbbe, mondok olyan árat, hogy ihaj...:)
Ez meg mit jelent: "csak opcionálisan foglalkozom vele" ????
És mi a fenéért van épp az emelkedő trend alatt, bazi erős támaszok alatt a "célárad"? Ha már oda jutunk, lesz erősebb is. No meg ki tudhatja, épp év végén hol jár? És egyáltalán ez kinek és miért fontos, hol lesz 6 hónapo mulva, mikor itt feltételezem, senki nem tudja megmondani, hol lesz 1 hónap mulva? Vagy amit nem látunk előre kicsit se, azt nagyobb távlatban már előrelátjuk? :)
baromira nem tradelek év végére.....ugye az nem fordult meg senkinek a fejében, hogy fél évre ülök bele egy tőkeáttétes poziba?
egyébként hogyne lenne kockázatos. A részvény is az. Meg ha beülsz az autóba, az is.
igaz, EP választásokig mehet a mutyi :) IMFből még tellik :)
Igen tudom, hogy erős Herceg, éppen ezért csak opcionálisan foglalkozom vele.
Egyenlőre a célszámom 270 körül van.
De ne felejtsük el, hogy a huffot a mutyi járatja, nem a reálgazdaság.
A mutyi szereti járatni, fárasztani a forintot, hogy szarrá keresse magát rajta.
Fontos tényezők huffhoz:
május 10. - pécsi időközi polgármesterválasztás és június 07. EP választás.
Ha Pécs, a komenista fellegvár, nagyarányú vereséggel esik el a komenistáknak, és az EP választáson a vártnál is súlyosabb vereséget szenvednek el, akkor ez egy spirálszerű eróziót indít majd el Bajnait támogató erők soraiban. Nyilván egy ilyen folyamat a huffot azonnal visszafordítaná gyenge irányra.
bátor gondolatok. Én nem látok reális esélyt erős Ftra sem reálgazdasági, sem más szempontból... IMF hitelünket ezzel díjaznánk, amikor MNB refinanszírozza az államot? erős...
hát 250 az jó lenne...de legkésőbb szeptemberig el kéne érni, mert a fűtés szezon beálltával olyan válság lesz itt..hogy a mostani az egy piskóta ahhoz képest.
Szia Budfox!
Az esély megvan a visszafordulásra a mindenki által ismert okok miatt is.
Meg hosszú felső kanóccal fordultunk fentről, ami egy jelzés arra, hogy visszatérünk oda, betölteni a kanócot gyertyatesttel is. Kanóctetőt, kanócaljat mindig magasabban vagy mélyebben vesszük ki. Éppen ezért megmondom a frankót, hogy zavar a lenti 230 alatti kanócos fordulás is. Lenti hosszú alsó kanóc + nyílegyenes hatalmas mutyi fehér gyertyatestek felfelé; megmondom őszintén tréfát érzek a dolgokban. Az egyirányú, meredek, nyílegyenes emelkedés mindig azt a veszélyt is hordozza, hogy a meredekség nagy részét vissza is adhatja. Éppen ezért én gondolatban foglalkozom a jóval 270 alatti hufszámokkal is.
akkor ott átváltom minden pénzemet....elfogy az imf hitel megy ez még 330 -ra is.
Sziasztok!
Elemezgettem HUF-fot a napokban, az a véleményem, hogy nyárra ez lejöhet 270 körüli szintre vagy az alá is. Az összes TA idősík ezt támasztja alá.
Én se shortolom HUFot :) egy baráti fogadás érdekelne :) Veszek mindegyik gyereknek csokit ha igad lesz, olyat amilyet mondtok :)
inkább fogadok veled, mint hogy tőkeáttét mellett shortoljak...
évvégén közelebb leszünk a 370hez, mint a 270hez...
Kivi vagyok, hoyg a jó -10-15%os GDP Esést, hogy díjazzák majd.
hát én ezt máshogy látom...
tőkeáttéttel életveszély most bármely irányba állni...
én bízom 27x-es eur árfolyamban év végére...
vigyázz te "kis soros"...:)))
már megint jönnek ezek a célárazgatások...
nem csak fedezeti :)
Meg egyébként is a fizum is euroban jön stb., alapvetően a teljes átfolyó pénzeim végső egyenlegében jobb. De most tőkeáttétes pozijaim is vannak belőle rendesen. Kiváló Eurovásárlási lehetőség van most.
Vége lesz ennek a részvényrallinak, vége lesz a ft-nak is.