sztm nekem boxster lesz a következő auto, amit saját pénzen veszek.
sztm nekem boxster lesz a következő auto, amit saját pénzen veszek.
A linket még csak megnyitottam de már firkáltam is, mielőtt alaposabban megnéztem volna ...
Fenn, észekon van a gépparkja, nem? Gyüjtő. A nevét sajna elfelejtettem ...
Láttam tavaly néhány Corvettet is nála, különféle állapotban ...
Hülye vagyok, itt írja a linkelt oldalon a nevét is ...
:)))
no ilyen dolgok mifelénk minden naposak,.....homoki vipera.....kiskunsági nemzeti park.......
nálunk van egy srác, aki amerikai autókat hoz be és rak össze (kettőből egyet) természetese magának.
Meg gyönyörű régi traktorai is vannak. A csúcs az volt amikor a hűtőből kimászott egy kígyó és megmarta a szerelőt...
500 ig garázdálkodom. Ennyit szántam a beszerzésre. A többi meg, idő kérdése ...
;)
igen 4 alatt még nem láttam hirdetni... gyanús...
No, persze ...
Savanyú a szőlő ...
Amikor magyarokat hívnak meg alkalmankénti felújításra, mert a német a javításokat 3-4x annyiért csinálja. (Az igaz, az újragyártott alkatrészek többség olcsóbb kint, mint itthon és jobban hozzáférhetőek is de a munka is jóval drágább. hát persze, hogy leszólják a magyarok mnukáját ...)
nálam a 911 az igazi... egy haveromnak sokáig volt 944-e... van különbség a kettő között... mondjuk árban is...
tiszta lázár wazze:))))))
gyerek koromban autós kártyán mindig azon drukkoltam jöjjön ki a Jaguár XJ, mivel a végsebessége 225 km/óra volt... :)))
A fehér porsche, gyanusan olcsó, nem tudom, de ott szerintem valami nem kerek...
Ha OT a cél, fontos, hogy minden eredeti legyen benne...szinte
Ehhez típus ismeret kell, ha megnézed, ne vakítson el az álom, gyűjts a neten gyári képeket, és hasonlíítsd össze...
tegnap Én is néztem.
nekem elsőre ez is bejön..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/porsche/944/porsche_944-4395714
porsche!
Néztem...
de nekem két tipus volt az álmom: Porsche 911, és Jaguár XJ...
szóval ha nem ezek, akkor max. 1,5 ben gondolkodok...
én néztem......2 legyet ütni egy csapásra, taposhatod,meg veterán is.....lóerőadó nélkül...:)
nekem amelyiken nincs OT.....szóba sem jöhetne:)))
részemről csak ennyi:)