köszi:)
Persze jó lenne még 2000 pontot shortolni.
Meglátjuk.
OTP emelkedő trend törése még mindig nincs napirenden, amíg szignifikánsan nem verik be a 200 napos mozgója alá semmi értelme esésről beszélni.
Lehet látni a Mol-on is ,inkább már vennék.
Tudják, hogy jó lesz a jelentés.
én is az esésre szavazok..most meg emelkedik ááá..nemigaz.
Nem tudom, de nekem általános korrekciónak tűnik....
Minden korrigál, olaj, arany, indexek...vagy, általános tőkekivonás?
Szerintem annyira bizonytalan a belseje, hogy hosszú befektető nem nyúl bele ebbe. A daytraderek csatatere van itt, de közbe ők is pislognak, hogy most mi is van? miért esünk, miért emelkedünk, mire forgunk, miért nem esünk már be.
Mivel mozgóka alatt vagyunk a lefelé szavazok, tehát esésre, jó lenne lemenni támasz aljára.
Ja,én még 2 dolgot fűznék hozzá,miszerint ezzel a pihenővel "zászlósodunk" itt a heti sáv közepén(21500-24500)
Ja és ma egy jó nagyot nevettem, amikor megláttam Egon Bux elliott rajzát, ahol 1es pontja alá ment A.pont. Nagy elliott elmélet van benne :)
C pont meg -3ra megy majd. :)
Yo napokat!
Akkor megszólalok én is. ma van a három napos esés kivárós napja, ezt a gondolatmenetet, niytó előtt leírtam máshol is.
szóval a három napos esés kivárása van, hogy merre az arra. Shortosok kivárnak a további adásra, hátha lesz egy korrekció, illetve közel került reggel az 5500as OTP támasz, illetve 39K-s Richter támasz. Így a longosnak egy próbát megért, shortosnak meg egy profitrealizálást. A mai nap a csapkodásról szól, az árucseréről, le fel csapkodással. Egyiptomi feszültség nem változott, ma péntek van a hétvége előtti kivárás, majd inkább ki be szálló, hogy ne legyen pozi hétvégére, mert akár Egyiptomban bármilyen irányban változhat a helyzet. Közel vannak a mozgóátlagok is, így muszáj bizonytalanságot okozni. Nekem továbbra is a háromszög a lényeg, a benne tartó csatározás nem téma annyira. Közbe való ide oda pakolás pénzégetés lehet. ha nem ma, akkor jövőhéten, ezt tapasztaltuk múlt héten shortosainknál, a héten longosoknál. Mozgóátlag kupacon való tekergés továbbra is a későbbi pozifelvételt teszi indokolttá. A háromszög végén nincs sok hely, így előbb utóbb kilépés lesz. Amennyiben megyünk még le, letörhetjük a támaszt majd lefele többszöri érintésre. Ma megint hetes képemet raknám be.
szakadjon meg a ktjuk...
Igen, szoktam mondani a magamét én is amikor túl szűkre sikerül és eljönnek értem...
Ma lehet meglesz a 800-ad
ráadtam picit...
azthittem feljön még és nem adtam el a longokat... mindegy..kicsi pakk.
lesz még több is.. talán 7fejű sárkány fejválla.. ideges a piac.. egy papírzacskó durranástól már világpánik..
sokat mentek a piacok.. irreálisan.. nem érnek annyit a cégek mint a válság elött..az árak meg ott vannak...a természet egyensúlyra törexik...leng az inga.. én egy 30% visszaesést várok.. és onnan egy lassú építkezést