Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #351146Yo napokat!
Akkor megszólalok én is. ma van a három napos esés kivárós napja, ezt a gondolatmenetet, niytó előtt leírtam máshol is.
szóval a három napos esés kivárása van, hogy merre az arra. Shortosok kivárnak a további adásra, hátha lesz egy korrekció, illetve közel került reggel az 5500as OTP támasz, illetve 39K-s Richter támasz. Így a longosnak egy próbát megért, shortosnak meg egy profitrealizálást. A mai nap a csapkodásról szól, az árucseréről, le fel csapkodással. Egyiptomi feszültség nem változott, ma péntek van a hétvége előtti kivárás, majd inkább ki be szálló, hogy ne legyen pozi hétvégére, mert akár Egyiptomban bármilyen irányban változhat a helyzet. Közel vannak a mozgóátlagok is, így muszáj bizonytalanságot okozni. Nekem továbbra is a háromszög a lényeg, a benne tartó csatározás nem téma annyira. Közbe való ide oda pakolás pénzégetés lehet. ha nem ma, akkor jövőhéten, ezt tapasztaltuk múlt héten shortosainknál, a héten longosoknál. Mozgóátlag kupacon való tekergés továbbra is a későbbi pozifelvételt teszi indokolttá. A háromszög végén nincs sok hely, így előbb utóbb kilépés lesz. Amennyiben megyünk még le, letörhetjük a támaszt majd lefele többszöri érintésre. Ma megint hetes képemet raknám be.