Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#358728 KawaBazsy Előzmény: #358726

Ez így jó, kint annyi minden történt velem, h itthon is pörgetni kell a dolgokat, h ne unatkozzam. Nagyon örülök, h végül nem januárban mentem ki, durva lett volna a szürke télbe visszajönni..

#358712 KawaBazsy Előzmény: #358379

Lassan beindulhat ez a topik is, itt a tavasz, 7végére 13 fokot jósolnak.?VFR már nálam, bitang a hangja a gépnek.. :-)

Holnap megyek a Vifferér…

#358379 KawaBazsy

Holnap megyek a Vifferért, kezdődhet az idei szezon! :-)

#351924 Pityke35 Előzmény: #351862

No megnéztem! Nekem tetszett, birom az ilyen retro oktatófilmeket.

Úgy látom akkoriban a visszapillantó tükör extrának számított. :)

#351874 Ricsi Előzmény: #351872

:D

Amikor táviratos postás voltam, a motorom mindig kiugrott egyesből, így nyomni kellett lefelé a váltót. Aztán kaptam kölcsön egy körre egy 350-es JAWA-t. Állok az első pirosnál, rakom egyesbe, és rutinból nyomom lefelé a pedált. Zöld indulnék, gáz, kuplung ki, nem történik semmi. Nagyobb gáz, továbbra sem. Na mondom, meglököm lábbal, legyen már valami. Abban a pillanatban motor egykerékre, én meg a fél fehérvári utat végigkerekeztem, riadtan kapaszkodtam a kormányba.

megfejtés: a JAWA-n a váltókar is kezelte a kuplungot, amíg lenyomva tartottam, az ki volt emelve. Amikor leléptem róla, akkor meg már nem fogott... :D

#351872 Amatoregy Előzmény: #351871

Mesélek egy történetet (teniszedzőmmel történt meg)

Helyszin C és C raktáráruház.

Bevásárolt a napi dolgokat, majd felrakta a motorra (robogó 50 cm3) hátra.

Gázt ad, a motor meg se mozdul. Nagyobb gáz, erre a motor egykerékre áll, az edző szalad utána. Mivel viszonylag kis növésű ezért nem érte fel a kormányt (vagy nem tartotta egyenesen) az egykerekező motornál emiatt szépen jobbra tartott. A fotocellás bejárati ajtó az üzletben nyílik. Az ürge rohan a motorba kapaszkodva. A bejáratnál az információs pultnál a biztonsági őr halálra sápadt.

Az edző a pultra gálánsan leteszi a motor első kerekét, majd az egészet becsúsztatja a forgó beléptető rész alatt....

A biztonsági őr csak annyit bírt mondani: jó kis erős motor...

:DDD

#351871 Ricsi Előzmény: #351869

Ezeket sosem értem. Ha egyszer megbokrosodik, le kell ugrani róla. Fejjel nekimenni a falnak, háááát

Tanújjatok amatőrők :D:D…

#351862 Ricsi

Tanújjatok amatőrők :D:D

_embedded#at=608

Re: Honda variációk

#349740 KawaBazsy Előzmény: #349683

Csak egy fér fel, úgyhogy az jön, aki tud vezetni! :-) (Egy ilyen van, én tanítottam. :-)

#349648 kerikoma Előzmény: #349641

Meg sem érzed, hogy 240 kg. Egy személlyel megy is annyit :D (240 km/h). Gyári kipufogóm van, így lányos hangja van már mondták, lehet tavasszal lecserélem...

Széles utat vele:)

#349641 KawaBazsy Előzmény: #349625

Jah, majd kiderül. Megnéztem, h 240 kilós, nehéz egy dög, dehát mind ilyen. Maga meg dobjon fel egy sportdobot, az kell a V4 hang miatt. :-)