Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: de tök jó mááá....kis kesztyűk,de aranyos:)))

#349553 hosszhuszár Előzmény: #349518

Ha a bélyeget gyűjtöd, kisebb helyet foglalnak...

Ha meg tényleg játszó akkor kell, akkor valami oldtimer....

Szerintem....

#349532 KawaBazsy Előzmény: #349530

2001-es, s ennyiért vihető (ez a vége, 2M). Tavaly nem akartam eladni, ezért 2.5-ért hirdettem, de csak 2.2-es ajánlatom volt.. :-). Amúgy 2002-től már az újabb generáció van..

A világos bőrbelső nekem is jobban tetszene, de cabriot automata nélkül nem vennék, s akkor már inkább nézegetem a feketét. Amúgy csak a bőr fekete, minden más szürke, nem olyan kripta hangulatú, mint a német kocsik.

#349530 Csokigyáros Előzmény: #349522

mi a vége a tiednek?

amúgy ez a linkelt saab sem rossz... ha cabrio, akkor a világos bőrbelső jobb... és 2002-es 2 Misi alatt... szvsz nem rossz...

de még nem döntöttem, sőt ahhoz sok mindennek össze kell jönnie, hogy belevágjak... az asszony sem rajong az ötletért... vajon miért??? :)

#349524 Sumér harcos Előzmény: #349518

éppen ezt akartam irni,hogy ez az MG....a nullával egyenlő senkinek a legvadabb álmában elő ne forduljon,hogy ilyet vesz:)

nagyon tréh....akinek csak volt,mindenkit szivatott.....

#349522 KawaBazsy Előzmény: #349518

Ha a Saab kell, vidd az enyémet, abban garantált a km (most lett 6 számjegyű), s tipp top. Az MG semmiképpen, nagyon megbízhatatlan, nehéz eladni. Több havernak is volt kint (1.6, 1.8 is), nem egy jó kocsi. Amúgy ha játszós autónak kell, akkor csak a Porsche. (nekem is azért Saab, mert közlekedem is)

#349517 KawaBazsy Előzmény: #349508

Én is magam csinálom, ülés kiszerelés nélkül, havonta. Egy szombat rámegy (10-16-ig), de szeretem csinálni. :-)

#349515 Csokigyáros Előzmény: #349510

no hát ez a 6-8k-s polír se tart 2-3 óránál többet... és az ülést se szedik ki...

ilyen kívánság mellett bizti 10k felett van...

VIDÉK:)múltkor tök szere…

#349513 Sumér harcos

VIDÉK:)múltkor tök szerencsétlenül a garázsban meghúztam egy fémrúddal az autó oldalát......látszott,de gondoltam,majd polir ,igy is történt.....

irány a kozmetika....1 elem polir,eltűnt a karc.....belső kárpit tisztitás....plusz kivül -belül simogatás....ezért fizettem 5000ft-ot.....

de ebben nem volt motor...nem volt ülés ki.....nem volt egész alakos polir:)

#349508 lyonell Előzmény: #349492

Fullos,amiben van kárpit,polír,műanyagápolás,és motor mosás,meg minden szarság nálunk 15,és profival csináltatom.De megtudod csinálni magad is kb 4-5 óra alatt

vagy max 7-8.

#349503 Amatoregy Előzmény: #349496

ja én nem akarok ott állni.

Elviszem és du visszamegyek..

Én meg tanyasi gyerek vagyok, úgyhogy vidék.. :D

#349496 Sumér harcos Előzmény: #349492

már megint roppant titokzatos vagy...:)))

kozmetika:

ez attól függ ugye,hogy vidéken....vagy pesten......:)

szoktam mind a két helyen kivült-belült végeztetni......nos a pesti kozmetika a vidékihez viszonyitva dupla áron dolgozik....de meg kell mondjam,rosszabb minőségben....:))mert ott áll mögöttem a futoszalagon még tiz kocsi...és rohannak....

de még egy érdekesség....én még nem találkoztam olyan autokozmetikával,ahol úgy megcsinálták volna az autót ahogyan én szoktam.......és hogy ne találjak benne hibát:)))persze nem cirkuszolok én ott,hogy nem tetszik........csak ez igy van....

szóval....első kérdés Budapest vagy vidék?:)

#349492 Amatoregy Előzmény: #349446

hirtelen más lehetőség került képbe (mondjuk igy simán meg tudom saccolni az árrést... :DDD)

Szóval szerintetek egy full (tetőtől a szőnyegik, ülések kiszedve, vax, polir, stb) max mit kóstál?

Magyarán, hogy úgy nézzen ki az autó mint a használt autó kereskedőknél.