ja én nem akarok ott állni.
Elviszem és du visszamegyek..
Én meg tanyasi gyerek vagyok, úgyhogy vidék.. :D
ja én nem akarok ott állni.
Elviszem és du visszamegyek..
Én meg tanyasi gyerek vagyok, úgyhogy vidék.. :D
már megint roppant titokzatos vagy...:)))
kozmetika:
ez attól függ ugye,hogy vidéken....vagy pesten......:)
szoktam mind a két helyen kivült-belült végeztetni......nos a pesti kozmetika a vidékihez viszonyitva dupla áron dolgozik....de meg kell mondjam,rosszabb minőségben....:))mert ott áll mögöttem a futoszalagon még tiz kocsi...és rohannak....
de még egy érdekesség....én még nem találkoztam olyan autokozmetikával,ahol úgy megcsinálták volna az autót ahogyan én szoktam.......és hogy ne találjak benne hibát:)))persze nem cirkuszolok én ott,hogy nem tetszik........csak ez igy van....
szóval....első kérdés Budapest vagy vidék?:)
hirtelen más lehetőség került képbe (mondjuk igy simán meg tudom saccolni az árrést... :DDD)
Szóval szerintetek egy full (tetőtől a szőnyegik, ülések kiszedve, vax, polir, stb) max mit kóstál?
Magyarán, hogy úgy nézzen ki az autó mint a használt autó kereskedőknél.
nekem van egy újszerű 3as octaviám, lehet el is adom.
abszolút nem használom. 8.000km van benne, két éves lesz májusban.
Gondolhatjátok mennyit megyek vele. Új a robogóm is, két éve nem használtam azt sem.
Idegesítő, hogy áll a zsé benne, esik az értéke, és nem használom, a taxi olcsóbb ebben az esetben.
Jó autó, ajánlani tudom mindenképpen ezt a skoda modellt.
Nekem mondjuk benzines van, mert nem szeretem a dízelt.
Válaszoltam priviben kérdésedre.
Én is úgy számoltam. 2007 év eleje.
255 munkanap * 4 év * 100 cca 110.000
Na irok Hathornak...
Mondtam már neked, hogy Harthor a sokadik oktáviáját fogyasztja....
Lehet, hogy az Ő márkakereskedőjénél van egy jó olyan, vagy tud, ami neked kell.....
Csak azt szeretném mondani, hogy aki ilyen horroráron - amennyiért ezeket újként árulják - vesz egy ilyen autót, az valszeg nem évi 10-20K km-el spekulál. Szóval szerintem irreális dolog fiatal diesel-t kevés km-el keresni. Kivétel a kis dieselek, mondjuk Corsa, mert azt megvette egy család, aztán felment a törlesztő, és nem futotta üzemanyagra. De ilyen egy cégnél nem nagyon fordul elő. Szerintem céges autónál reálisan napi 100-130 km-t lehet számolni.
pont ez az octávia az a tipikus ügynök auto......
km tudja a franc mennyi lehet benne......
flottás.......összevissza szervizkönyv....
Most beszéltem egy kereskedővel.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/octavia/skoda_octavia_kombi_1.9_pd_tdi_gift-4481204
hát még most is röhögök...
azt mondja, hogy flottás autó duplán vezetett szervizkönyv van (ha akarom elhiszem, de nekem 5 autóban mindig végig pecsételték..)
de most jön a poén:
az autóban tényleg ennyi van, de a szervizkönyv az 140-160 e km, mert igy lehetett kihozni a flottából.
gondolom a flottakezelő az teljesen kasu, hirtelen beletankoltak még vagy 3000 liter gázolajat, kifizettek gyorsan 2-3 időszakos szervizt hogy gyorsan el tudják adni...
olyan nem létezik.............nincs.....
mondanám,hogy igen vannak ilyenek....de kizártnak tartom....
csak most néztem éppen,hogy az ismerősöm első pesti piacon(novemberben) eladott szalonautója is...pesti ügynök vette meg....
1.még mindig meg van a komának aki megvette....ebből már bukta lesz,mert adásvételire ráirtuk ,hogy 1 honapon belül iratja....át is iratta decemberben.....
2.visszatekert 40.000km-et.........egy magyar szalon makulátlan végig szervizelt autónál....amibe volt 105.000km
mi a faxnak azt nem tudom.....
3.már 3szor olcsositotta az árat a használtauton.......látom miközben néha rátévedek...
Nem......
Bocsánat, kiment a fejemből, elnézést!
Jó hogy szólsz, akkor felhívom, hogy storno. elküldtem neki a mailodat, de még nem válaszolt rá.
Hiteles régi kereskedő, visszatekert óra, stb....Én már hagynám is......ha nem sürgős....
A másiknál a kuplung benyomásánál a hang, szerencsés esetben kinyomó csapágy, vagy szén....
Nem egy nagy tétel, szerintem....
Nem.
Bp-i kereskedő, tényleg régi.
Készséges. Hirdetésben 89 ekm van az autóban 98. (jó elirták).
Csilli, villi, olajmatrica, stb. Vezetett szevizkönyv (egy szerviz, eltérő bélyegző párna és toll szin a könyvben...)
Felhívom a szervizt, igen 2009. november 90.000-es szerviz. Ok, de most 2011-van. Belenéz az országos adatbázisba, azt mondja , hogy 2010 novemberében szerviz látogatáson volt 110.000 km-el.
Azt mondja, hogy megcsináltatták a nagyreviziót (amit egyébként 120-nál kell, akkor miért hozta előre 98-ra ??? ), de nem márkaszervizben. Jó ha van számla akkor érdekel. De a vételárból csak 50 k-t engedne. Ezen elkezdtem röhögni, hogy egy közel 3 M Ft-os autónál szinte mindenki enged kapásból 100-150 k-t.
Ja van ott egy másik autó is ami tetszik ( a fényképen még zöld a fű és a fán a levél, tehát az legalább tavaly október, november óta bennt áll...)
Hidegben pocre indult, (én vakartam le a jeget az ablakról). Ami zavar az a kuplung benyomása közben hallhato dobogó hang...
nemsokára kiderül iratni sem akarja,mert megy tovább a háztól:)
Gyanus vagy Te nekem....Te nepperkedel...??::)))
Adja mellé a számlát is....akkor talán hiteles....