Saab-ot én is. 44.000 km, 2006, 3000.000,-
Gyerekek ellen bőrkárpit, épp tudok egy szép Saab-ot. :-)
Olajsár ellen meg brigéciol. Beecseteled, majd nagynyomásúval lemosod.
Nézegetem itt a napsütésben a feleségem autóját.
Ráférne egy kis kárpittisztítás a gyerekek miatt. (Mivel ráérek megcsinálnám magam.)
Milyen szereket tanácsoltok, (wanish, vagy valami más?)
Hosszhuszár,
az olajsarat és más szennyeződéseket hogyan távolítod el, ha nem tudod kiszedni az alkatrészeket?
Nem, sok ember van, aki nem akar az eladással törődni, utálja, h sok majom lefikázza a kocsiját h olcsóbban juthasson hozzá, v csak nincs ideje. Nomost ezek hivatásosra (kereskedő) bízzák, tkp ez teljesen természetes, s jól működő dolog nyugat felé. Angliában pl sokkal szívesebben vásárolok kereskedőtől, mert ott biztos minden úgy van, ahogy hirdetik, s nem b.nak át. Itthon ugye fordított a helyzet. Szerencsére azon kategóriák tulajdonosai, akiket én keresek általában - hozzám hasonlóan - autó****k, s nem bízzák a gépet kereskedőre. :-)
:(
Áruljátok már el, hogy a magánszemélyek hol a t***-be hirdetnek!
A használtauto.hu-n (pedig már 3 márkát nézek) egyetlen egyet se találtam!
Vagy minden magánszemély:
- új autót vesz és beszámítják neki
- vagy betolja egy használtautó kereskedésbe és becseréli egy másikra.
A használtautó kereskedők hogy szerzik be az autókat?ű
- oké céges flották és külföld
- de hol vadásszák a magánszemélyeket? Megállítják az utcán és behajítják az ablakon a kp-t?
Nem tom milyen kocsi volt az, de akkor olyat ne vegyél.. :-)
Azt tudom, h a szerviznek cserélni kell, ha nem bírja ki a köv. szerviz időpontig. Azt is fontos tudni, h céges autó volt, nekem tkp mindegy volt a költség. De a tudatom zavarta a pazarlás, ezért inkább kértem egy időpontot, amikor cserés lett. De télleg eccerű, a sógorom is kicserélte volna ingyen.
fékbetéttel nem is fontos külön szervizbe menni:)
fél óra alatt néhány kulccsal az utcán menet közben,megcsinálod:)
csak sik terület az is akkor...:)
az én adataim is......az utolsó autómnál.....
első fékbetét csere.... 50ezernél volt..........most 121ezer van ....és nem cseréltem még újra....
hátsó fékbetét csere......most cseréltem 120ezernél először........
tárcsa....még hire- hamva sincs a cserének:)
Persze hogy megnéztem. Látszott a tárcsán, hogy új + a fékbetéten is.
Ha meg nem néztem volna meg, akkor az első piros lámpánál rájöttem volna, hogy kiszállok a néni hátuljából - jobb esetben.
Rosszabb esetben a néninek nincs haja, és a karja akkora mint más néninek a combja.
:D
Azért egy tárcsa + betét csere simán feltűnik a fékezésnél, ha kigurulsz a szervizből...
Keménynek kemény, csak nem lassul.. :D
Más: 45-nél akartak cserélni és 53-ig birta. Na grat, pont a szerviz intervallum közepén. Új időpont, új macera. Én azért szeretem nem 2-3 hónappal kitolni a cserét, amikor évente kétszer jártam eddig szervizbe. Innentől meg 3-4-szer fogok..
60 ezrenkénti tárcsacsere?? megnézted te azt a szervízben? Sztem átb.tak.. :-)
Nekem a Corollán 45-nél akarták cserélni a fékbetéteket, de nem hagytam, 53-ig bírta (első). A hátsó 60-ig.. A féktárcsáknál az elsőt 150 ezernél kellett cserélni, a hátsót 165-nél. S én sem arról vagyok híres, h nagypapa módon vezetek, a kilométerek többsége Pest, Pest környék volt..
Oda érdemes lenne egy Karmannal kimenni?
nekem ráadásul közel van, lehet kiugrom megnézni....ilyen öszvért még nem láttam, de itt Sopronban van egy pár VW fanatikus, klubjuk is van, Wörthi-tóra is járnak VW találkozóra....az enyém csak chiptuningos, megy is rendesen, kívülről nekem úgy jó ahogy van.
Valaki VW-be álmodta meg az AM Jet3 -at ...
;)
egyedinek egyedi,azt meg kell hagyni....pl. ki nem adta volna az eszem,hogy ilyet csináljak egy golfból:)
de valóban elég volt ezt összehozni.....hogy minden stimmt legyen....
http://www.virtualistuning.hu/img.php?chop=garage/1239890131.jpg&orig;= http://img3.imagebanana.com/img/gbsw8bi7/VolkswagenGolf_III_1991_1024x768_wal.jpg
vmi ilyesmi nekem III-as golfból elég,ha tuningról van szó:)
az alsó link ugye az eredeti állapot:)
:))
Én főleg a munkét dícsértem, érdekesnek tartottam, olyan egyedi....
én meg lehúzom itt:))))
ez golf gyilkosság:)legalábbis nekem nagyon nem jön be:)
szinte 5-ös BMW lámpák,jó ég tudja milyen lökös van ezen.....öszvér....audi kormány....
vannak annyira kulturált szép 3-as golf tuningok.....de ez ......számomra izléstelen.....de izlések és pofonok...
vsz nem kellene elindulni vele egy ilyen versenyen.....:)
érdekes, de szépen összehozta, szerintem.
Kicsit furi, hogy olyan hosszú az eleje...volt vele munkája rendesen.
Csak a kormány 400k újonnan....