Ezmiez???
Audi bmw feeling golf árban:-)))
autó vásárlás előtt jól jöhet
Ragaszd!
De előtte alaposan zsírozd be!
:)
Sziasztok, szia.
Garayról, 16.kerület, kapuig, 8 perc.....wr6-os golffal...
http://www.szalonauto.hu/auto/renault/clio/renault_clio_campus_1.2_16v_dynamique-4485341
na ugy néz ki a franciák csőstül játszák ezt a játékot.....
a clio is......
ennyire drágának találja a pénztelenséggel küzdő közönség az új modelleket.....hogy vissza kell nyúlni minden gyártónak vmi lebutitott őshöz....
http://www.szalonauto.hu/auto/peugeot/206/peugeot_206_206_1.1_urban_klimaval-4217103
mi a bánat? a peugeot elkezdte gyártani újra a 206-ot,mint vmi classicot az astránál az opel?
nem értem mi xarnak kellett ez....hiszen a modellutód 207 szinte azonos alapáron indul.....
ráadásul "faceliftet" követtek el rajta,mely bénább lett mint a megszokott,sokat próbált 206.....
hát igen.....sok kilométer,sok eset tud adódni.....
mondhatni igen szerencsésen megusztad ezeket akkor....
a nagy számok törvénye.....aki évi 5-10ezret megy....ott kisebb az esély....
de nekem a sok km...még inkább javarészt 2003-ig volt....azóta kb.200ezret mentem....
a kicsiket nem is számolom.....belém jöttek,belecsúsztam,őzet fogtam stb stb.....
a két nagyobb,mind 2 borulás volt..........nem tudtam megfogni.......szutykos,csúszós...szerencsére senki sehol nem sérült.....
Akkor innetől kezdve csak magázlak:
- nekem csak 600 e km.
- két "balesetem" volt:
- téli reggelen kb 120-al megpörögtem a jégen egy egyenes úton, az árokban kötöttem ki, csak a disztárcsa veszett el, más sérülés az autón nem volt, mert állt az árokban a viz.
- utánfutón kilógó gerenda belenget és kb 400 m-en tudtam egyenesben tartani utána felborult
Ez ugyanaz az út, ugyanaz a 100 m-es szakasz.
+ egy bónusz. (ez a 3.)
miközben kihangosítóval anyukámmal beszélgetek, hátulról 2-ban padlógázon belerohantam 80-al egy utánfutóba.
Még mondtam is a telefonba anyumnak, hogy milyen rendes, hogy ilyen korán indexel, mert 300-mre van egy ház én meg előzéshez készülődtem.
Csak a futón nem égett a féklámpa csak az irányjelző és a helyzetjelző...
utazó ügynök vezetői stilus:))))
az én rekordom Szarvas-Jakabszállás......90km ...46perc:)
de egy óránbelüli rekordokat döntögettem már pestre is,de az M5 is:)
kb 1.100.000km-et vezettem eddig,2 elég nagy autohorpasztásom is volt már,hál...személyi sérülés nélkül.....
de az utóbbi bő évek már teljesen lehigadt 4.5l/100 fogyasztásra hajtanak gázolajból....
Jaa...
Balassagyarmat-Gyöngyös:
50 perc, 75 km 13 liter.
És általában bal lábbal fékeztem..
:DD
Most szerviz akció van, a kedvezmény 15-15 ezer ft. Vagyis 110 lenne. Egyébként néztegettem darabja 10 körül van.
megnéztem, mert felírták... 2 tárcsa 2*25, 4 betét 4*5,5=22, csere 5eFt... nem én cseréltem :)
és 180.000 km van benne... (115.000 km óta van nálam)
sziasztok! jó éjt!
megnéztem megint, nekem is darabja volt annyi, egységárat néztem az előbb....))
Akkor sem drága, szerintem....
jaaaaa ennyit számit az Alföld?????:))))))tárcsa ügyben:)
hát azokat a tárcsákat nagyon korán cserélték...vsz.....vagy nagyon fékeztél:))....mert pl...én a 0km-től hajtott gépemnél,most 120.000km felett van és még mindig nem kell cserélni tárcsát....és még nagyon úgy fest jó ideig nem is kell......
4tárcsáért 8 betétért nem olyan vészes a 80....
az meg túl olcsó...
hmm, nekem párba..:)) 25 volt a 2 tárcsa, 18 a 4 betét...én cseréltem..
Ugyan ez pappas, 100 fölé....
Jó, de amatőr már írta, hogy a 4 tárcsa+a betétek 80e....
nekem is most cserélték a chrysler-nél az is 25 eFt alatt volt...
igaz darabja...
Igazad van, csak a 2. ilyen autóját fogyasztja, igaz, szerintem nem dieselt......