tudom, értem a gondot engem is idegesít, csak olyan adatbázis van mögötte, amihez tudásom kevés. Azt kell módosítani-optimalizálni, maga az oldal 0,2 mp alatt betöltődik.
tudom, értem a gondot engem is idegesít, csak olyan adatbázis van mögötte, amihez tudásom kevés. Azt kell módosítani-optimalizálni, maga az oldal 0,2 mp alatt betöltődik.
totál random ez a belassulás, v. fagyás
váltogat az ember a topikok között, oszt 1x csak megáll az egész oldal
becsukom az IE-t, menyitom újra, semmi
majd 2 perc után megy minden
utánna kezdi előlről a xarakodás
van, h elsőre be sem töltődik a site
és ez ilyen már nagyon régóta, sajnos
ps: ettől van a rengeteg hsz duplázás, triplázás is,azt sem tudja az ember, h mi történik amikor elküld egy postot
És persze élvezem itt a társaságot, de ezek a hibák téged legalább annyira bosszantanak mint az itt fórumozókat...
Herceg,
nem tisztem (és nem is akarok védekezni). Válasszuk külön a két esetet:
Nyilasi topik (azt hiszem az volt):
Igen beirtam, hogy igy lehet (ne) gyarapítani a hozzászólások számát és rányomtam vagy 3-szor. Lett belőle (te mondtad) 70. Viszont utána irtam, hogy töröljétek, mert valami nem kóser nálam, mert lefagyott az egész.
Viszont ma az otp topikban amikor beirtam a shortot az azonos hozzászólásaim között 2-3 perc telt el, miközben mások is bekerültek közéjük.
Nézd én elismerem a topik újításait, de az utóbbi időben (a szerver csere után is) már néha élvezhetetlenül belassul. Reagálsz valamire és nem megy el percekig a hozzászólás. Miközben más ablakokban más fórumokon simán lehet olvasni és ablakot váltani.
Persze lehetne ez úgy is (mint pl. az indexen), hogy két hozzászólás között minimális időnek el kell telnie. De az meg időnként bosszantó, ha két hozzászólásra akarsz egymásután válaszolni.
Nem azzal szórakozom, hogy itt a hozzászólásaim számát gyarapítsam, de ha megnézed az utóbbi időben sajnos megszaporodtak az ilyen jellegű problémák.
Ráadásul (nem vagyok IT-s) de az utóbbi időben a (gondolom) a gyerekek tevékenysége miatt jó pár virus és kémprogramot irtottam le. Fogalmam sincs, hogy melyik lassítja és melyik nem, de ha valaki olyan gyorsan tud irni (szinte) ahogy beszél, akkor el kell ismerni, hogy ez a lassú post továbbítás nem feltétlenül előny.
Nézd tényleg jó poén 70 hozzászólást elküldeni egyszerre, de nem igazán konstruktív megoldás, ha probléma okát nézzük.
Bazz!
Ne már!
:(
Semmi gond. Épp kérni akartam, hogy töröljél az oldalról.
már írtam adatbázis hiba van, a szerver gyors és rendben van. Egyébként még egyszer floodolsz fitogtatom erőmet :))
Nem cseszegtetni akarok senkit de:
"2011.01.17 08:07 Kissherceg (Alapító) Re: Banner??? Címzett: @Amatoregy
eddig vpst vettünk, most saját szerver van. Héten átállunk arra. Ha a szerződést megszegjük, akkor a vásárlónak ingyen éve lesz, de persze nem ez a cél, sőt.. Forex is csak egy lehetőség, még nem biztos, hogy akarunk vele foglalkozni, de azért köszi az infokat. Főleg azért, mert windowst kellene venni a gépekre, ami nálam elvi kérdésnek minősül:). Meglátjuk. :)
Sajnos Mo-n it piac csak kevés szereplője szól a minőségről... :("
Hát eddig még én se látom az előnyeit...
a szerver jó, oldalban van egy adatbázis lekérés ami kiakasztja, csak olyan roohadt bonyolult, hogy nem tudom egyelőre helyettesíteni,
valahogy én nem látom a pozitív változást :S
először be kell cachelni az oldalt, csak első felhasználáskor lassú.
Akkor ezért akakdozik.
Még be kell járatódni, összecsiszolódni a fogaskerekeknek.
Megolajoztátok?
Most nézem itt jobboldalt Vörös Klára klinikai szakpszichológus hirdetése is feltünt. Csak nem tőzsde okozta esetekre szakosodott? :)))
új szerveren vagyunk. Szebb jövőt! :)
HÁT NYUGODT VAGYOK, NEM LÁTOD??
:)))
a régi helyen van az oldal, nyugalom fiatalok... :)
pedig most az elmúlt 10 percben, elég lassan töltött be...
főleg, hogy az oldal nem azon megy, ezért meglep :)