Re: Célzott hirdetés? :)
Amatoregy Előzmény: #347877Herceg,
nem tisztem (és nem is akarok védekezni). Válasszuk külön a két esetet:
Nyilasi topik (azt hiszem az volt):
Igen beirtam, hogy igy lehet (ne) gyarapítani a hozzászólások számát és rányomtam vagy 3-szor. Lett belőle (te mondtad) 70. Viszont utána irtam, hogy töröljétek, mert valami nem kóser nálam, mert lefagyott az egész.
Viszont ma az otp topikban amikor beirtam a shortot az azonos hozzászólásaim között 2-3 perc telt el, miközben mások is bekerültek közéjük.
Nézd én elismerem a topik újításait, de az utóbbi időben (a szerver csere után is) már néha élvezhetetlenül belassul. Reagálsz valamire és nem megy el percekig a hozzászólás. Miközben más ablakokban más fórumokon simán lehet olvasni és ablakot váltani.
Persze lehetne ez úgy is (mint pl. az indexen), hogy két hozzászólás között minimális időnek el kell telnie. De az meg időnként bosszantó, ha két hozzászólásra akarsz egymásután válaszolni.
Nem azzal szórakozom, hogy itt a hozzászólásaim számát gyarapítsam, de ha megnézed az utóbbi időben sajnos megszaporodtak az ilyen jellegű problémák.
Ráadásul (nem vagyok IT-s) de az utóbbi időben a (gondolom) a gyerekek tevékenysége miatt jó pár virus és kémprogramot irtottam le. Fogalmam sincs, hogy melyik lassítja és melyik nem, de ha valaki olyan gyorsan tud irni (szinte) ahogy beszél, akkor el kell ismerni, hogy ez a lassú post továbbítás nem feltétlenül előny.