700 es 750 kozott radobtal nem keveset! Miert ilyen szuk savban adod???
700 es 750 kozott radobtal nem keveset! Miert ilyen szuk savban adod???
FHB-ban egyetertek vele.
Tartom a BUX longomat tovabbra is. Lehet, feljebb kene hozni az adat elott a stopomat?
Újra napimaxon az index.
o)
Én is rajzolgatok, mert sosem hiszek senkinek, de nagyon soxor ugyan az jött mi mint Hathornak, duplázni nem akarok. Általában vele stimmelnek a meglátások.
El is röhögtem magam a mikor Budnak teccőt rajzolt, ezt én is megcsináltam tennap mint longos magamnak egy elrettentőt.
Csüt este és péntek reggel felírtam mit kell csinálnom.
Természetesen nem azt tettem, pénteken, 14h30 után amikor szórnom kellett rávettem én barom.
Ha azt teszem .....
Nem első eset. Ilyenkor meg tudnám magam mogyorózni.
Brrrrr!! ma a fele kb visszajött, és még jön is mert aszem bármilyen hangulat lesz, kiszórom a maradékot nemsokára.
Nu amíg pötyögtem erősebb felindulást mutat, aszem minygyá eeljön a szórás ideje.
Jól tetted, az már a zsebbe:))
Mai rajzod nem láttuk:)
Elkezdtem kipakolgatni, valahogy félek az esti Kairótól.
Bármi lehet, a mai nyerőt nem akarom visszaadni, erősen oldalaz szeretem a békét.
o)
durván 22500-23100 között van most a sáv (prompt), amerre kilépünk, arra kell pozit nyitni. persze a sáv széleknél érdemes lehet próbálkozni, tehát kb most meg lehet játszani az eladást: 700on sell, target 23200. stop ~900. mondjuk sztem ez annyira nm vonzó hozam/kockázat alapon.
Hathor koma, mollyról nincs valami rajzocskád? Topikjába megnézném ha netán van:))
Az csak párunknak fáj, a többség longban ül, így nekik fáj ha esünk ,-)
akkor?
na adtam arra a 727es vevőre is egyet.. lehet shortolni akart
de még mindig nem akar ez megindulni lefele..felháborító...:-)
talán adatra megindul...lefele...de tartok tőle hogy arra megy amerre legjobban fáj..tehát felfele.
Ma várható adatok:
EU 16:00 Jean-Claude Trichet, ECB elnök beszédet mond Milánóban
US 16:00 ISM feldolgozóipari BMI, január, előző: 58,5 pont, várt: 58,0 pont
US 23:00Gépjármű-eladások, január, előző: 12,53 millió db, várt: 12,7 millió db
A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)
Sokat gondolkodtam, mielőtt megírtam a mai brókerszemet. Próbáltam kitalálni, merre mehetnek a piacok, de rájöttem, hogy a jelenlegi környezet mellett inkább alkalmazkodni kell a mozgásukhoz, mintsem előre kitalálni annak irányát. Jelenleg a DAX-ban még tart az emelkedő trend, ha ez törne, akkor lenne érdemes zárni a pozíciókat és áttérni a short oldalra. Az amerikai záróárak talán némi megnyugvást közvetítettek a piacoknak és jelzést adott, hogy még nincs itt a short ideje.
A hazai piacon még mindig az Egist favorizálnám, csak a 21500-as szint felett kellene maradnia tartósan. Alulértékelt papír, remélném, hogy nagy lefelé mozgás talán már nem lehet benne. Viszont az észak-afrikai területek belpolitikai helyzete aggasztó, ha eltávolítanák az egyiptomi elnököt és valami szélsőséges iszlámista rezsim kezdené meg a hatalom gyakorlását, annak beláthatatlan következményei lehetnek a térségre és a részvénypiacokra. Jelenlegi környezett mellet inkább a túladott papírok között kapargatok, marad nekem az FHB és az EGIS.
Sikeres kereskedést!
Kun Szabolcs (Budapest)
Ez is egy vélemény a sok közül.....
4kor lesz adat.
tegnap óta tartó emelkedőt is egy kis elliottnak nézem, max egy hullámot adok fel neki, de felőlem lassan vége is lehet.
Lehet még 900-nál is beleadhatsz egy adagot... Nem figyeltem, ma lesznek adatok?
Engem vígasztal is.
OTP emelkedett 3%ot, a legnagyobb kötés meg 30.000darab, nem lesz egy kitöréses forgalmi gyertya belőle. Bux 1.8%on, mennyit szeretne egyébként csinálni?
Amennyiben többet, akkor még kap felfele.
Hol szálltál longba?
Ez a mai shortos csapda:-) A piac ezerarcu mindig másgrimaszt mutatva énekli ki a magáét:-)
Vigasztaljon minden shortost, hogy forgalom nélkül emelkedünk:))
Tiszteletem jeléül, gondolatban, Felvontam a feketelobogót spekulánstársaimért. Lobogjon e zászló minden spekiszeme előtt. Okos itt nemlehetsz!