Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: fh

kerikoma Előzmény: #347732

Ma várható adatok:

EU 16:00 Jean-Claude Trichet, ECB elnök beszédet mond Milánóban

US 16:00 ISM feldolgozóipari BMI, január, előző: 58,5 pont, várt: 58,0 pont

US 23:00Gépjármű-eladások, január, előző: 12,53 millió db, várt: 12,7 millió db

A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)

Sokat gondolkodtam, mielőtt megírtam a mai brókerszemet. Próbáltam kitalálni, merre mehetnek a piacok, de rájöttem, hogy a jelenlegi környezet mellett inkább alkalmazkodni kell a mozgásukhoz, mintsem előre kitalálni annak irányát. Jelenleg a DAX-ban még tart az emelkedő trend, ha ez törne, akkor lenne érdemes zárni a pozíciókat és áttérni a short oldalra. Az amerikai záróárak talán némi megnyugvást közvetítettek a piacoknak és jelzést adott, hogy még nincs itt a short ideje.

A hazai piacon még mindig az Egist favorizálnám, csak a 21500-as szint felett kellene maradnia tartósan. Alulértékelt papír, remélném, hogy nagy lefelé mozgás talán már nem lehet benne. Viszont az észak-afrikai területek belpolitikai helyzete aggasztó, ha eltávolítanák az egyiptomi elnököt és valami szélsőséges iszlámista rezsim kezdené meg a hatalom gyakorlását, annak beláthatatlan következményei lehetnek a térségre és a részvénypiacokra. Jelenlegi környezett mellet inkább a túladott papírok között kapargatok, marad nekem az FHB és az EGIS.

Sikeres kereskedést!

Kun Szabolcs (Budapest)

Ez is egy vélemény a sok közül.....