Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#347194 nagyati Előzmény: #347181

OFF +

Érdekesek vagyunk. Egyedül is tönkre tudunk menni, de azért megosztjuk ezt az örömöt más országokkal is :)

#347181 Rozsdáskilincs Előzmény: #347179

OFF

Szövetkeztünk az osztrákokkal, végük lett aztán a németekkel, ennek is csunyavége lett, majd az orosz testvérek, tönkrementek a szövetségbe. Beléptünk az unióba már pénzügyi gondjaik vannak. Egyiptomiakkal csak beszéltümk röktön lázadásba keeredtek. Szerintem próbáljukmeg egyedül hátha sikeresebbek leszünk.

#347180 Donoo Előzmény: #347178

Még nem, de ha lemond sem változik ott semmi, szegénység az megmarad arra gondoltam. Sőt ha eddig nem mondott le, nem is fog magától... Olaj ára fogja bedönteni a piacokat lehet, sztem

#347179 Rozsdáskilincs Előzmény: #347169

Szegény Egyiptom. A múlthéten hallottam a gazrádióban megerősitjük gazdasági kapcsolatainkat. Mi lehettünk vóna európai bázisuk. Már megint hullával szövetkezünk:-(

Mindig pénteken történik…

#347169 Donoo

Mindig pénteken történik valami, az ember izguljon, hogy mi lesz hétfőn... Törvénybe kéne foglalni, hogy csak a 7 elején lehet sztrájkolni vagy háborúzni az egész világon... :D nem akarok pesszimista lenni, de sztem durva dolgok jönnek még... Mubarak lemondása nem oldja meg a szegénységet egyiptomban... Egyre több országban lesz ilyen lázadás.

#347144 Atticus Előzmény: #347138

Az I. vh-t is Ferenc Ferdinánd meggyilkolásától számolják.. pedig akkor még senki nem esett senkinek... Ha utánanézel több különböző Baba féle jóslatot is találsz. A helyes biztos köztük van, csak tudja ég melyik... Ennek a jóslatnak nem az a lényege, hogy ha azt mondta 10órakor háború lesz, akkor 9.59-kor nézem a karórámon a másodperc mutató átfordulását, aztán jót röhögök ha nem történt semmi.. Más, az ATV-s jósokat ne keverjük Nostredamussal, szegény forogna a sírjában, hogy írásait megmásítva (ehhez elég néhány szót másképp feltüntetni) látná.. Ez olyan mint a nők lapjás horoszkópot összekeverni mondjuk a védikus asztrológiával... Az igazi szálakat mozgató pénzemberek tudnak fontos dolgokat, és nagyon jól tudják, hogy nem maradhat titokban, ezért a helyes információ mellé tesztenek még 9 hamisat, ámbár logikusnak tűnőt, és már meg is vagyunk osztva, ők pedig uralkodhatnak.. ez a fenti analógiára éppúgy igaz, mint sok másra az életben.

#347138 matgab Előzmény: #347136

"A háború 2010 novemberétől egészen 2014 októberéig fog tartani. A világháború két szakaszban zajlik majd le: az elsőben hagyományos fegyverekkel indul, majd atomfegyverek használatával teljesedik ki, a másodikban a prímet a már említett vegyi fegyverek viszik."

Ez sem jött be...

Viccet félretéve az emberiséget mindig is izgatta a saját jövője. És mindig törekedett volna egyrészt saját maga által meghozandó döntések felelősségének súlya alól mentesíteni saját magát (azaz a jövő már meg van írva,az ellen bármit tesz, úgysem tud tenni-ezzel próbálja csökkenteni a rá nehezedő terheket).

Másrészt az ember szeretné mindig a lehető legjobb megoldást megtalálni. Ez olyan, hogy utólag mindig meg tudjuk mondani egész pontosan, hogy mit és hogyan kellett volna, kinek mondjunk, és az ember nagyon vágyik arra, hogy ha ő nem is, de legalább valaki képes legyen előre elárulni a jövőt, hogy annak függvényében ő a legjobb döntéseket tudja meghozni...

Harmadrészt ha van olyan aki jósol a jövőre akkor ha nem jön be, akkor elfellejtik másnapra. De ha épp bejön véletlenül, akkor mindjárt gurunak kiálltják ki. Lásd a tőzsdei összeomlások.

Ezért van az, hogy jósok mindig voltak vannak éslesznek, mert alapvető emberi igényeket elégítenek ki.

#347122 banyaiz Előzmény: #347089

Elképzelhető QE2 során feljöttek 1040 környékéről 1300-ig. Esni kell nekik mindig van mire fogni, Dubai, Egyiptom, Görögo, Kósa, Szíjjártó, Obama megbotlott, vagy Hindenburg gyertya vagy valami. :)

Komázom ezeket a jósokat egyszer szívesen beszélgetnék egy jóssal, már csak azért szélesedjen a látóköröm: ), de hinni nem nagyon tudok benne.

#347120 banyaiz Előzmény: #347066

Tavaly novemberben visszajöttek 1220 környékéről 1170 környékére ott voltak talán ilyen 1-2 % közötti esések ha jól emlékszem, azóta esést nagyítóval kellett keresni. :)

#347116 Atticus Előzmény: #347112

Nem láttam, hogy megtoldottad az üzenetet. köszönöm a felajánlást, de nem szándékoztam a hozzászólásommal vitát indítani, csak úgy éreztem, hogy nem helyes a Nostredamus, a vak Baba, vagy akár Malakiás, Pio atya, Szűzanya szintű üzeneteket kézzelfogható, fix tényként elbagatelizálni, hisz a jóslatok több szempontból is kódoltak.. a dezinformációkról nem beszélve. És Matgabnak sem bántólag írom ezt, mert gondolom, hogy hsz-e valahol a komolyság és humor határán íródott.

#347113 Atticus Előzmény: #347112

A Bibliát átfordították zenére, az átírt részeknél diszharmónia töri meg a dallamok rendjét.

#347111 Atticus Előzmény: #347095

A jóslatokat meghamisították, pont azért hogy h.lyének nézzük ezen dolgokat.. pont mintahogy a Biblia több részét is bizonyítottan átírták.. vajon miért... 2012-ről csak a demagóg hírcsinálók mondják, hogy katasztrófa, meg világvége. Ha komolyan utánanézel teljesen másról lesz szó.

#347096 matgab Előzmény: #347089

Tízezrek az utcán Tiranában...

Miért mit osztanak most? Bejött egy hajó a kikötőbe tele lopott Mercikkel?

#347095 matgab Előzmény: #347089

Ugyanmá!

A soha nem tévedő vak bolgár nő már novemberre megjósolta a világháborút,oszt mégsem tört ki, vagy legalábbis nagyon elhallgatják!

Nostradamus már 1999-ben kilőtte magát a hitelesek névsorából, aki a napfogyatkozás idejére ígérte a világvégét!

Már csak az inkák maradtak hitelesek, de az meg csak jövőre lesz, addig meg long! :-)

#347090 hosszhuszár Előzmény: #347089

na mennyééé mááán..:))

Az biztos, hogy kint eléggé babonásak, de ez azért túlzás, szerintem....