Tízezrek az utcán Tiranában...
Miért mit osztanak most? Bejött egy hajó a kikötőbe tele lopott Mercikkel?
Tízezrek az utcán Tiranában...
Miért mit osztanak most? Bejött egy hajó a kikötőbe tele lopott Mercikkel?
Ugyanmá!
A soha nem tévedő vak bolgár nő már novemberre megjósolta a világháborút,oszt mégsem tört ki, vagy legalábbis nagyon elhallgatják!
Nostradamus már 1999-ben kilőtte magát a hitelesek névsorából, aki a napfogyatkozás idejére ígérte a világvégét!
Már csak az inkák maradtak hitelesek, de az meg csak jövőre lesz, addig meg long! :-)
na mennyééé mááán..:))
Az biztos, hogy kint eléggé babonásak, de ez azért túlzás, szerintem....
Lehet ennél kicsit többről van szó:
Pár mai címsor és hír a 4. tényezőhöz:
- Egyiptom lángokban - Az országot lekapcsolták az internetről, kijárási tilalom van érvényben, de már senkit sem érdekel.
- Tanácstalan Mubarak diktatúrája - Kijárási tilalom van az egész országban, hasztalan.
- Az USA támogatta az egyiptomi ellenzéket
- Jordániában is tüntetnek
- Tízezrek az utcán Tiranában
- Huszonöt éve (2+5=?) ezen a napon semmisült meg a Challenger űrsikló. A hét (?!) ember halálát követelő tragédiát egy hibás tömítőgyűrű okozta, de a NASA döntései is hozzájárultak a katasztrófához.
Mambus; Emberek szörnyű csődülete; az év, amikor elérjük a hetes számot, ...
Remélem nem ehhez közeledünk, mert akkor két számjegyű esések lesznek:
Hát régen zártak -1,7% nál lejjebb. Talán Augusztusban, ha csak át nem siklottam vmi felett.
Na, megyek is szellőztetni...))
:)) no ilyen mínuszban sem láttam őket vagy másfél hónapja. Eltévesztették a gombokat, vagy unalmas volt már a folyamatos zöld?
plusz 3%-os zárásnál mindketten mehettek szellőztetni :)
(kizárt, csak a poén kedvéért)
Hosszú még az este.
Szellőztetni meg lefekvés előtt szoktunk...
Nem hát.. másfélszeres a forgalom, egy ilyen megingást nehéz elfelejteni.
Davosnak is pont most kell lennie hétvégén.
Ez most nem tűnik megvevősnek,az a pár db zöld gyertya nagyon rövid...
10-kor eldől, hol kell szellőztetni, nálad, vagy nálam...))
Valamit mindig generálnak. Annyira nem nagy szám az Egyiptomi balhé, a tőzsdék szakadására (múlt héten tunéziában menekült el a miniszter a balhék miatt), amennyiben államcsőd helyzetek sem befolyásolnak, ha akarják azt találják ki hírnek, ha akarják akkor leminősítés, ha akarják egy FED nyilatkozat. Tök mindegy mi történik, csak a paicnak adjanak egy slungot, a többi megy magától.
Józsi,
lehet szellőztetni kellene festés közben nem?
Nehogy megártson!
:DD
pedig esélyes, szerintem....
egész hétvégén röhögnék kinomban, ha innen nullába zárnának...
Balhé nélkül nem ment volna, szerintem....
Ahhoz képest, hogy az olaj ilyen jól muzsikál, az olajvállalatok elég nyengécskék...
Az az érdekes, hogy a vonal húzogatás pont ezt mutatta, meg az összes ellenállás, így egybe vág a vonalak húzás, esés, meg a balhé is ,-)
Nézd meg a reggeli hati topikot 8-9között a chartokkal, meg itt a tegnapi hsz-eimet.
Teljesen egybe vág, d persze ez most lehet véletlen is, de a túlfokozott menetelés, és rossz körülmények is a feszültségkeltést mutatják.
Minden esetre senkinek nem jó a feszkó, én sem kívánom, de az alacsonyabb árfolyamokat már mindenki várja. Sok volt kint a két éves emelkedés egybe.