Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#347196 Atticus Előzmény: #347195

Minden jóslat delpho-i értelmű, és ez csak a végén szokott kiderülni, éppen ezért érdemes rugalmasan kezelni, ha már információhoz akarunk jutni egy jóslatból.. Például: én annyit látok, hogy a legtöbb jóslat egyetért egy új háborúban. És a lehetséges ki-kivel, hogyan, miértre a legjobb válasz talán, hogy az iszlám vs. európa, vagy ott van az utolsó pápa jóslat, nukleáris vagy vegyi háború, akár biológiai.. ezek közül több számunkra "észrevehetetlenül" is megvalósulhat, például: lehet hogy a mostani h1n1, már hatásosabb lesz, vagy tudom is én.. Aki szigorúan foggal körömmel ragaszkodik a megjelölt időpontokhoz az nagyot téved.. Kicsit, sőt nem is, ez pont olyan mintha valaki xy okoktól vezérelve 2006-ban shortolni kezdett és kitart.. Vajon mit mondanak erről az emberről 2007 májusában, és mit mondanak 2009 márciusában... Az egyik esetben hülyének, aztán zseninek titulálják, arról nem is beszélve, hogy azok az xy okok amiért annak idején shortolt, valószínű nem csak, vagy nem teljesen úgy valósultak meg, mint ahogy vizionálta. A lényeg abban lakozik, hogy türelmes, jó megfigyelő volt vagy sem, hisz időközben feladhatta volna az egész játszmát..

#347195 ikszf Előzmény: #347144

Egy pozitívum azért van benne. Azt írja, hogy 2074-től újra beköszönt a kommunizmus. Ezek szerint akkor legalább még lesz Föld és ember :))

Egyébként nem azt jósolták, hogy a következő vh-t már nem fegyverekkel fogják vívni? Vagy olyasmi idézetekre emlékszem még, hogy a harmadikba belepusztul a Föld, az lesz az utolsó.

Azt gondolom, hogy amennyire irtózik a vh gondolatától is az emberiség és a jelenlegi vezető hatalmak nagy része, úgy ez nem következhet be mostanában. Pont azért jön elő a médiában időről időre, hogy emlékezetben tartsák, és az emlékezés miatt ne következhessen be.

Sokadrészt: ha az indexek nem mennek új csúcsra, akkor akár már el is kezdődhetett réges-régen a világháború....

#347194 nagyati Előzmény: #347181

OFF +

Érdekesek vagyunk. Egyedül is tönkre tudunk menni, de azért megosztjuk ezt az örömöt más országokkal is :)

#347181 Rozsdáskilincs Előzmény: #347179

OFF

Szövetkeztünk az osztrákokkal, végük lett aztán a németekkel, ennek is csunyavége lett, majd az orosz testvérek, tönkrementek a szövetségbe. Beléptünk az unióba már pénzügyi gondjaik vannak. Egyiptomiakkal csak beszéltümk röktön lázadásba keeredtek. Szerintem próbáljukmeg egyedül hátha sikeresebbek leszünk.

#347180 Donoo Előzmény: #347178

Még nem, de ha lemond sem változik ott semmi, szegénység az megmarad arra gondoltam. Sőt ha eddig nem mondott le, nem is fog magától... Olaj ára fogja bedönteni a piacokat lehet, sztem

#347179 Rozsdáskilincs Előzmény: #347169

Szegény Egyiptom. A múlthéten hallottam a gazrádióban megerősitjük gazdasági kapcsolatainkat. Mi lehettünk vóna európai bázisuk. Már megint hullával szövetkezünk:-(

Mindig pénteken történik…

#347169 Donoo

Mindig pénteken történik valami, az ember izguljon, hogy mi lesz hétfőn... Törvénybe kéne foglalni, hogy csak a 7 elején lehet sztrájkolni vagy háborúzni az egész világon... :D nem akarok pesszimista lenni, de sztem durva dolgok jönnek még... Mubarak lemondása nem oldja meg a szegénységet egyiptomban... Egyre több országban lesz ilyen lázadás.

#347144 Atticus Előzmény: #347138

Az I. vh-t is Ferenc Ferdinánd meggyilkolásától számolják.. pedig akkor még senki nem esett senkinek... Ha utánanézel több különböző Baba féle jóslatot is találsz. A helyes biztos köztük van, csak tudja ég melyik... Ennek a jóslatnak nem az a lényege, hogy ha azt mondta 10órakor háború lesz, akkor 9.59-kor nézem a karórámon a másodperc mutató átfordulását, aztán jót röhögök ha nem történt semmi.. Más, az ATV-s jósokat ne keverjük Nostredamussal, szegény forogna a sírjában, hogy írásait megmásítva (ehhez elég néhány szót másképp feltüntetni) látná.. Ez olyan mint a nők lapjás horoszkópot összekeverni mondjuk a védikus asztrológiával... Az igazi szálakat mozgató pénzemberek tudnak fontos dolgokat, és nagyon jól tudják, hogy nem maradhat titokban, ezért a helyes információ mellé tesztenek még 9 hamisat, ámbár logikusnak tűnőt, és már meg is vagyunk osztva, ők pedig uralkodhatnak.. ez a fenti analógiára éppúgy igaz, mint sok másra az életben.

#347138 matgab Előzmény: #347136

"A háború 2010 novemberétől egészen 2014 októberéig fog tartani. A világháború két szakaszban zajlik majd le: az elsőben hagyományos fegyverekkel indul, majd atomfegyverek használatával teljesedik ki, a másodikban a prímet a már említett vegyi fegyverek viszik."

Ez sem jött be...

Viccet félretéve az emberiséget mindig is izgatta a saját jövője. És mindig törekedett volna egyrészt saját maga által meghozandó döntések felelősségének súlya alól mentesíteni saját magát (azaz a jövő már meg van írva,az ellen bármit tesz, úgysem tud tenni-ezzel próbálja csökkenteni a rá nehezedő terheket).

Másrészt az ember szeretné mindig a lehető legjobb megoldást megtalálni. Ez olyan, hogy utólag mindig meg tudjuk mondani egész pontosan, hogy mit és hogyan kellett volna, kinek mondjunk, és az ember nagyon vágyik arra, hogy ha ő nem is, de legalább valaki képes legyen előre elárulni a jövőt, hogy annak függvényében ő a legjobb döntéseket tudja meghozni...

Harmadrészt ha van olyan aki jósol a jövőre akkor ha nem jön be, akkor elfellejtik másnapra. De ha épp bejön véletlenül, akkor mindjárt gurunak kiálltják ki. Lásd a tőzsdei összeomlások.

Ezért van az, hogy jósok mindig voltak vannak éslesznek, mert alapvető emberi igényeket elégítenek ki.

#347122 banyaiz Előzmény: #347089

Elképzelhető QE2 során feljöttek 1040 környékéről 1300-ig. Esni kell nekik mindig van mire fogni, Dubai, Egyiptom, Görögo, Kósa, Szíjjártó, Obama megbotlott, vagy Hindenburg gyertya vagy valami. :)

Komázom ezeket a jósokat egyszer szívesen beszélgetnék egy jóssal, már csak azért szélesedjen a látóköröm: ), de hinni nem nagyon tudok benne.

#347120 banyaiz Előzmény: #347066

Tavaly novemberben visszajöttek 1220 környékéről 1170 környékére ott voltak talán ilyen 1-2 % közötti esések ha jól emlékszem, azóta esést nagyítóval kellett keresni. :)

#347116 Atticus Előzmény: #347112

Nem láttam, hogy megtoldottad az üzenetet. köszönöm a felajánlást, de nem szándékoztam a hozzászólásommal vitát indítani, csak úgy éreztem, hogy nem helyes a Nostredamus, a vak Baba, vagy akár Malakiás, Pio atya, Szűzanya szintű üzeneteket kézzelfogható, fix tényként elbagatelizálni, hisz a jóslatok több szempontból is kódoltak.. a dezinformációkról nem beszélve. És Matgabnak sem bántólag írom ezt, mert gondolom, hogy hsz-e valahol a komolyság és humor határán íródott.

#347113 Atticus Előzmény: #347112

A Bibliát átfordították zenére, az átírt részeknél diszharmónia töri meg a dallamok rendjét.

#347111 Atticus Előzmény: #347095

A jóslatokat meghamisították, pont azért hogy h.lyének nézzük ezen dolgokat.. pont mintahogy a Biblia több részét is bizonyítottan átírták.. vajon miért... 2012-ről csak a demagóg hírcsinálók mondják, hogy katasztrófa, meg világvége. Ha komolyan utánanézel teljesen másról lesz szó.