Béna szabadrúgás
:))))
http://videa.hu/videok/sport/bena-szabadrugas-8qFZ1QXELS6oQblq
valaki tudja, hogy mikor volt utoljára a magyar válogatottnak zsinórban 5 győzelme?
Azért ez már tényleg szép sorozat...Ma már nincs könnyű ellenfél, még ha az 5 közül egy sem volt nagyon kiemelkedő...De ilyenre nem emlékszem.
Csak az a baj, hogy nincs cseresor. Ha bárki lesérül, akkor komoly gondban leszünk...
Ricsiék mindig SB-n helyszínről közvetítenek.
Komoly ez a stadion nagyon, még így Tv-n keresztül is, hiába a nagy gazdasági válság. :) Fél perc reklám 3 milla dollár, legolcsóbb jegy nem tudom mit kóstált, gondolom arany árban mérték. Hiába szinte a nyomor szélére döntötte őket ez a válság.
Éljen a sajt. :) Úgy elhúztunk, hogy azt hittem sima lesz, de majdnem sikerült megfordítani, izgalmas volt nagyon.
Rozsdás volt az acélfüggöny :( A jobbik csapat győzött, egy irányítónyi előnyötök volt, gratula! Pedig időnként már-már reménykedtem, de a kezdés botrányos volt, onnan már nem volt visszaút...
Hajdúék valóban ott vannak a helyszínen? eléggé "odavetített háttérnek" tűnik ez a stadion... :))
vhogy furcsák az arányok....
nem alszunk. Muszáj lesz nézni. :)
Remélem összecsomagoljuk ezt a sok fémgyári munkást. :)
Nehogy elfeledkezzen róla bárki is - lehet egyáltalán? - hogy ma éjjel nfl döntő, nálunk sport1 adja 23.15-től. Go Steelers!!!
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/szalai-nem-haragszom-a-kaiserslautern-kapusara-2062475/
Azért furcsa csapat a Mainz. Lesérül egy csatáruk és ahelyett, hogy bevitetnék a mentővel a legközelebbi kórházba és megműttetnék, ezek ott ültetik a padon még 90 percig, hazaviszik Mainzba és majd ott műtik??
Még jó, hogy nem egy Távol -keleti túrán sérült meg szerencsétlen...
http://sportgeza.hu/futball/2011/01/30/ugy_allt_szalai_laba_hogy_biztos_a_szakadas/
durva ez a pár kép.. csodálom, hogy nem "tört ketté" a térdénél a lába.... :(
Talán jobb is, hogy nem jött a Nagy Laci.
Olyan ember nem kellett volna ebbe a csapatba, akin megtörik esetleg a küzdőszellem, mert a körülményekkel foglalkozik.
Perez-t nagyon becsülöm, hogy ilyen öregen is vállalta, sokat bukhat a nimbuszából az ember ennyi idősen...
A spanyolok meg érdekes hogy beleestek abba az örök hibába, hogy ha egy csapat kiáll úgy tartalékokkal egy torna egyik meccsén, hogy nem akar feltétlenül nyerni- megtörik a csapat lendülete és a következő fontos meccsen kiesnek. Bár minket megvertek, de ezt a nem akarok mindenáron győzni mentalitást látni lehetett rajtuk.
Németh Krisztián most (is) jól döntött szerintem... http://www.nemzetisport.hu/legiosok/nemeth-krisztian-szelesi-csapattarsa-lesz-sajtohir-2062015/
Több szemszögből is lehet nézni a dolgokat:
A spanyol meccsen kiharcolhattuk volna az olimpiára jutást - pláne, hogy számukra tét nélküli volt és a B csapatuk játszott - de sajnos megelégedtünk azzal, hogy a kitűzött cél megvan és nem tudtunk 100%-on pörögni, így az első - és messze legkönnyebb - lehetőséget elbuktuk...
A mai nagyszerű győzelmünkel újra lehetőséget kaptunk, de ez már egy jóval nehezebb dió lesz - lásd lentebb, remélem áprilisra még jobban összeáll a csapat - esetleg egy-két távolmaradó is csatlakozik - és csodát teszünk...
Annak viszont feltétlen örülök, hogy 7. helyen végeztünk egy csapatjáték vb-n, messze erőn felül teljesítve, ezért kijár a kalaplengetés :)
Teljes gratuláció a csapatnak!
Nem is érdekel az eredmény- bár szép volt és megérdemlik a gratulációt- de az, hogy lehetett látni , hogy tehetséges, de nem maguktól elszállt emberek igazi csapatként tudtak keményen egymásért, magukért és értünk küzdeni!
Igazi sportsiker volt a VB, teljesítettük a kitűzött célt.
UI:
Az meg, hogy mikor játszhattunk volna jobban és kit verhettünk volna meg, ezeken jelen esetben tényleg kár gondolkozni, mert a spanyolok éles meccs esetén teljesen másképp játszottak volna, ha meg izlandot már kellően felpörögve megverjük, akkor lehet, hogy a vége, vagy a németek elleni meccsre nem tudjuk hozni a csúcsot...
Így volt jó, ennek kell örülni, szép volt fiúk!
Annyira nem értek a kézilabdához, és teljesen megértem N. László érveléseit is.
Viszont azon meglepődtem, hogy Carlos P. ennyire hazafian nyilatkozott a lengyel meccs előtt.
Szép volt! A hetedik hely megvan, cél teljesítve. Jelen keret erőn felül teljesített, így jár a gratuláció.
Persze azért kicsit bosszús is vagyok ha Izland vagy a spanyolok ellen pontot szerzünk akkor kint lennénk az olimpián, így viszont vár ránk egy nagyon durva pótselejtező a vb2/3 otthonában velük és a papírforma alapján a német/szerb/lengyel trió egy tagjával játszunk a 2 továbbjutó hely egyikéért, kemény lesz...
Ez megint magyarosra sikeredett... Pedig az a 7. hely még nem garantált a lengyel csapatot kell legyőzni érte egy ki-ki meccsen, most a spanyol B csapat ellen könnyebb lett volna nyerni és akkor tuti kint lennénk az olimpián, csalódott vagyok...
Ugy nez ki, mehetunk a 7. helyert, de jobb esetben az 5.-ert. Az optimistabb verzio mar nem csak rajtunk mulik. En bizom a fiukban, h. a hatralevo 2 meccsbol a fontosabbat behuzzak!
Gratula a fiúknak! Nagy meccs volt és nagy győzelem.
Az igazi kérdések meg holnap dőlnek el, ha pontot szerzünk a spanyolok ellen vagy a németek pontot vesztenek a norvégok ellen, vagy az izlandiak elkapják a már továbbjutott franciákat akkor jöhet az olimpiai kvalifikáció...