Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: jk

#343401 Waszeitung Előzmény: #343397

Mert az állam nem alapkezelő,és mi a garancia hogy jobb áron tud kiszállni....erről még csak beszélnek,törvényileg nincs még szabályozva.

Vazz futikat mit össze nem izgatják...

#343400 Hathor Előzmény: #343387

Pedig pont a magyar piac tököl itt egy ideje :)

Tavaly januárban magasabban voltunk mint most, közbe minden csúcson van, még a keleti régiós Wig20is.

Nagyon vízbe vagyunk nyomva, nagyot robbanhatnánk fel, beérve a lemaradást.

Ellenben TA alapján amíg nem visszük ki a leszorítót, nem teszek tétet fel, mert technikailag tart a csökkenő háromszög hosszú távon, ameddigre elérjük a tetejét, már fordulhat is nyugat, ami leviszi megint buxot. Amennyiben kitörjük fel, forgalom is kiséri, és még veszik, akkor be kell szállni szigorú stoppal szerintem

#343397 Vilaghalo Előzmény: #343389

Az államnak miért ne lenne jó blue papírokban átvenni az állományt, majd pedig akkor dobni, ha jobb árfolyamon tudnak kapni.

#343389 Waszeitung Előzmény: #343384

Minek tartanák meg,és akkor milyen pénz kerülne vissza az államhoz?A piac beárazta,de a pénztáraknál még vszeg qva sok papír van...

#343387 Benjoe Előzmény: #343384

Az a baj, hogy mindent ráfogunk erre a "piac már beárazta" dologra. Eza piac minden sz@rt be tud árazni esés nélkül? Tényleg viccnek tartom, hogy esni max 1-2 napot tud, helyesebben nem emelkedni, aztán uzsgyi tovább. Most nem csak kimondottan a magyar piacra gondolok.

#343386 kerikoma Előzmény: #343383

Tavaly novemberbe amikor oly sokat buktam:( Legalábbi szerintem akkor nagyon sokat kiszórtak...

#343384 Vilaghalo Előzmény: #343376

Miért kellene nekik megszabadulni tőlük? A blukat nagy valószínűség szerint megtartják, a kicsiket fogják csak talán eladni, ha már eddig nem tették meg.

A piac már rég beárazta ezt a nyugdíjpénztári hercehurcát.

#343382 kerikoma Előzmény: #343376

Hát ha még nem szórták ki mindet akkor elképzelhető egy csúnya január vége, de valahogy úgy érzem már nem sok papír van náluk.....

jk

#343376 Waszeitung

Szűk két hét van hátra januárból,mikor akarnak vajon megszabadulni a mnyp-ak a felhalmozott papíroktól,mert ha az uccsó napokra hagyják akkor szűk lesz az ajtó..előtte amíg lehet húzzák felfelé?

Addig is érvényben a parancs:Blue +1% alatt nem tartózkodhat!

hatiban ráadtam kicsit …

#343361 Ibiza

hatiban ráadtam kicsit

micsoda avatarom lett.. nem az enyém..

Re: nincs cím

#343360 kerikoma Előzmény: #343358

Hát ha mollyt valóban venni kell a Merrill szerint, akkor meg lesz hamarosan a céláratok, lehet még több is:-))

Amúgy sziasztok. Éjjel fél 12-kor telefonált a komám, hogy meglett negyedik gyermeke Annácska és persze én leszek a keresztapja:)))

Pálinkát nem ittunk semmit, áááá:-))

Re: nincs cím

#343358 ang3lt Előzmény: #343355

oh a BUX éked célára passzol a számításaimhoz D) 22770 pontosan. Ez csak jelent valamit =D