egy kis sikerélmény neki :) nem tom mi van.
Itt az ék és kb. célára 600-700közé, ez nagyjából készen van
Mert az állam nem alapkezelő,és mi a garancia hogy jobb áron tud kiszállni....erről még csak beszélnek,törvényileg nincs még szabályozva.
Vazz futikat mit össze nem izgatják...
Pedig pont a magyar piac tököl itt egy ideje :)
Tavaly januárban magasabban voltunk mint most, közbe minden csúcson van, még a keleti régiós Wig20is.
Nagyon vízbe vagyunk nyomva, nagyot robbanhatnánk fel, beérve a lemaradást.
Ellenben TA alapján amíg nem visszük ki a leszorítót, nem teszek tétet fel, mert technikailag tart a csökkenő háromszög hosszú távon, ameddigre elérjük a tetejét, már fordulhat is nyugat, ami leviszi megint buxot. Amennyiben kitörjük fel, forgalom is kiséri, és még veszik, akkor be kell szállni szigorú stoppal szerintem
Kérdés meddig...ilyen nagy hepiben.
Az államnak miért ne lenne jó blue papírokban átvenni az állományt, majd pedig akkor dobni, ha jobb árfolyamon tudnak kapni.
egyelőre duplacsúcs.
Minek tartanák meg,és akkor milyen pénz kerülne vissza az államhoz?A piac beárazta,de a pénztáraknál még vszeg qva sok papír van...
Az a baj, hogy mindent ráfogunk erre a "piac már beárazta" dologra. Eza piac minden sz@rt be tud árazni esés nélkül? Tényleg viccnek tartom, hogy esni max 1-2 napot tud, helyesebben nem emelkedni, aztán uzsgyi tovább. Most nem csak kimondottan a magyar piacra gondolok.
Tavaly novemberbe amikor oly sokat buktam:( Legalábbi szerintem akkor nagyon sokat kiszórtak...
Miért kellene nekik megszabadulni tőlük? A blukat nagy valószínűség szerint megtartják, a kicsiket fogják csak talán eladni, ha már eddig nem tették meg.
A piac már rég beárazta ezt a nyugdíjpénztári hercehurcát.
Mikor szórták volna ki?
Hát ha még nem szórták ki mindet akkor elképzelhető egy csúnya január vége, de valahogy úgy érzem már nem sok papír van náluk.....
Szűk két hét van hátra januárból,mikor akarnak vajon megszabadulni a mnyp-ak a felhalmozott papíroktól,mert ha az uccsó napokra hagyják akkor szűk lesz az ajtó..előtte amíg lehet húzzák felfelé?
Addig is érvényben a parancs:Blue +1% alatt nem tartózkodhat!
ezért szeretek ide járni. Itt mindig korrekt szakmai magyarázatot kapok :D
Gratula az ifjú jövevényhez :D
Ha Merrill szerint venni kell Mollyt akkor korrekció lesz...
hatiban ráadtam kicsit
micsoda avatarom lett.. nem az enyém..
Hát ha mollyt valóban venni kell a Merrill szerint, akkor meg lesz hamarosan a céláratok, lehet még több is:-))
Amúgy sziasztok. Éjjel fél 12-kor telefonált a komám, hogy meglett negyedik gyermeke Annácska és persze én leszek a keresztapja:)))
Pálinkát nem ittunk semmit, áááá:-))