Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Re: nincs cím

#343290 banyaiz Előzmény: #343284

Vannak furcsaságok ez tény, ezek a propaganda szövegek sem biztos kellenének amiket mondasz. Mondjuk biztosítósok hajlamosak az ilyesmire. :)

Viszont én látok benne fantáziát.

Biztosító , ha jól végezték el a matekot a termékeknél biztos üzlet hosszú távon.

Csak ne mutyizzák szét ezt is mint annyi részvényt a Béten.

A tőkeemelésnél amit említesz 1500 feletti árfolyam az csak a 2. lépcső. Engem az elsőnek a részletei érdekelnének milyen fékek vannak benne mindkét fél részéről. GEM-nek nyilván az lenne az érdeke olyan helyre helyezzen ki tőkét ahonnan jó haszonnal kapja vissza. Cig-nek meg amíg felfut (ha úgy lesz ) szüksége is lehet rá.

#343286 exmnbs1 Előzmény: #343284

úgy látom Rényi protokolt követik ezek is, (és a Hybridbox is a bennfentes kereskedelem mikéntjében)

#343284 exmnbs1 Előzmény: #343276

eddig is arról szólt a történet, hogy voltak egyenlőbben akik számlálatlanul olcsóbban kapták a papírt

ők adnák jó áron

"Horváth Béla az Igazgatóság elnökének megítélése szerint a GEM-nek a magyar piacvezető biztosítóba történő befektetése a Társaság üzleti sikereinek elismerése."

piacvezető biztosító? amekkora hazugság ez, akkora a többi is.

vagy lemaradtam valamiről?

#343282 exmnbs1 Előzmény: #343276

ugyanez volt

aztán kiderült, hogy akkor lesz tőkeemelés, ha a rv rallizik, tartósan

de akkor miért is kell olcsóbban adni bárkinek a papírt?

hülyéknek készült, hogy azt higyják 1500 körül lesz és vegyék

dehát mitől is lenne?

#343276 banyaiz Előzmény: #343269

3 év alatt, és van benne kikötés a Cig részéről is , hogy mi az árfolyam ami mellett már nem fér bele a kibocsátás . Mondjuk a szerződés teljes szövegét tényleg jó lenne olvasni.

azt is írják, csak akkor lép hatályba ha a közgyűlés is elfogadja, lehet azért nem hozták nyilvánosságra.

#343271 banyaiz Előzmény: #343264

Azt olvasom , hogy 20 M Eur-t aktuális ár 90%-án szerződést kötöttek, a 4 millió db-os opciónak vannak feltételei , de ez ezen felül van pluszban.

Amúgy azt én megértem ha a GEM mint befektető magát biztosítani akarja.

Plusz még ott van a 93x -es jegyzésből befolyt durván 10 milliárd Ft.

Bár a részvény állomány megint hígul kb 4 millió db-al.

Nem lesz jó a cég szerinted, csak mutyiznak?

#343269 exmnbs1 Előzmény: #343264

"A szerződések szabályozzák a fenti számítási módszertől való esetleges eltérés eseteit is, amelyek egyik célja a szélsőséges ármozgások hatásainak kiküszöbölése."

ezek tartalmazzák a lényeget, pl.hogy a szerződés majd a ATH felett és dög nagy forgalomnál lesz volt a genynél

menekülnének a kamuhírre

#343264 exmnbs1 Előzmény: #343250

azt te csak hiszed

a genyában is ezek voltak az átváltoztatható rv-esek

a feltételeket ott sem közölték, de kiderült később, hogy 2800 felett kellett volna hosszasan időzni és akkora forg kellett volna, hogy vígan szórhassanak

ugyanez a trükk van itt isbedobva!!!!

egy vas sem jött tőlük, mondanom sem kell

újabban nem kell a szerződéseket nyilvánosságra hozni?

itt is bedobták az 1500 körüli értéket, ebben az agyonhígított cájgban olyan nem igen lesz

menekülnének belőle aki magasan jegyzett ez arról szól

nézzetek utána.....

http://www.bet.hu/newk…

#343244 zeeh_

http://www.bet.hu/newkibdata/105982475/CIG_Pannonia_Eletbiztosito_20110117.pdf

"A fent leírt 20.000.000 euró (húszmillió euró) tőkebefektetésen túl a GEM egyoldalú döntése alapján 4 (négy) éven belül jogosult 4.000.000 darab (négymillió darab) részvény jegyzésére. A jegyzés pontos időpontját a GEM határozza meg. Ezen részvények kibocsátási értéke 1595 HUF, feltéve, hogy a részvények BÉT-re történő bevezetését követő 24. (huszonnegyedik) hónapban a részvények forgalommal súlyozott átlagára eléri az 1501 HUF-ot.

Ellenkező esetben a részvények BÉT-re történő bevezetését követő 2 (kettő) év elteltéig le nem jegyzett részvények kibocsátási értéke egyenlő a 938,- Ft és a részvények BÉT-re történő bevezetését követő 24. (huszonnegyedik) hónap forgalommal súlyozott átlagára különbségének 50%-a plusz a 938,- Ft. összeggel."

#343171 banyaiz Előzmény: #343166

Csak vegyék.

Érdekes egy kereskedés van ebben is 9xx-es bevezetésről le 600-ig onnan vissza 750-ig. Nem bánkódnék ha a felső szinteket venné célba.

#342641 banyaiz Előzmény: #342620

Gondolkodtam én is ezen , hogy miben lehetne hátszele. Két dolog jutott eszembe vagy az adókedvezmény visszahozása biztosításoknál, ez nem egy olcsó megoldás. Esetleg a most beindított ingatlan biztosításoknál, állami ingatlanokra, elég szép piac lehet. Persze ez csak találgatás.

Viszont az "A" kategória, és idővel indexbe kerülés szvsz reális cél lehet, tudják hozni a feltételeit.

#342620 zeeh_ Előzmény: #342617

Szerintem nem sci-fi kategória azt gondolni, hogy Járai is kap majd a jóból, de hogy mit, azt még nem tudom. Hernádi és Sanyi bá' mellé beállhat majd harmadiknak.

#342617 banyaiz Előzmény: #342612

Megnézve a listát 6x k állt bent 15-ön ők megkapták a maradékot meg 2-3 perc alatt megvették. Hoppá. :) Most vagy az van, hogy valakik játszanak a pöcsükkel, vagy valakik azért nagyobb tételekben is érdeklődnek a papír után.

#342612 zeeh_ Előzmény: #342607

Nem tudom, csak a kötéslistát nézem, magát a könyvet akkor épp nem láttam, más zuhanó papírokat néztem.

#342607 banyaiz Előzmény: #342605

Ennyi vevő állt bent 715-ön, vagy ott marad egy nagy eladói csomag és megvették gyorsan?

#342603 banyaiz Előzmény: #342554

Nem láttam az akciót, valaki bedobott 1xx k-t, és megvették pillanatok alatt?

Ez nem biztos annyira rossz jel.