jövőbe látó volt az, ő írta a hírt esetleg ami 2 óra múlva kijött?
jövőbe látó volt az, ő írta a hírt esetleg ami 2 óra múlva kijött?
Vannak furcsaságok ez tény, ezek a propaganda szövegek sem biztos kellenének amiket mondasz. Mondjuk biztosítósok hajlamosak az ilyesmire. :)
Viszont én látok benne fantáziát.
Biztosító , ha jól végezték el a matekot a termékeknél biztos üzlet hosszú távon.
Csak ne mutyizzák szét ezt is mint annyi részvényt a Béten.
A tőkeemelésnél amit említesz 1500 feletti árfolyam az csak a 2. lépcső. Engem az elsőnek a részletei érdekelnének milyen fékek vannak benne mindkét fél részéről. GEM-nek nyilván az lenne az érdeke olyan helyre helyezzen ki tőkét ahonnan jó haszonnal kapja vissza. Cig-nek meg amíg felfut (ha úgy lesz ) szüksége is lehet rá.
úgy látom Rényi protokolt követik ezek is, (és a Hybridbox is a bennfentes kereskedelem mikéntjében)
eddig is arról szólt a történet, hogy voltak egyenlőbben akik számlálatlanul olcsóbban kapták a papírt
ők adnák jó áron
"Horváth Béla az Igazgatóság elnökének megítélése szerint a GEM-nek a magyar piacvezető biztosítóba történő befektetése a Társaság üzleti sikereinek elismerése."
piacvezető biztosító? amekkora hazugság ez, akkora a többi is.
vagy lemaradtam valamiről?
ugyanez volt
aztán kiderült, hogy akkor lesz tőkeemelés, ha a rv rallizik, tartósan
de akkor miért is kell olcsóbban adni bárkinek a papírt?
hülyéknek készült, hogy azt higyják 1500 körül lesz és vegyék
dehát mitől is lenne?
3 év alatt, és van benne kikötés a Cig részéről is , hogy mi az árfolyam ami mellett már nem fér bele a kibocsátás . Mondjuk a szerződés teljes szövegét tényleg jó lenne olvasni.
azt is írják, csak akkor lép hatályba ha a közgyűlés is elfogadja, lehet azért nem hozták nyilvánosságra.
Azt olvasom , hogy 20 M Eur-t aktuális ár 90%-án szerződést kötöttek, a 4 millió db-os opciónak vannak feltételei , de ez ezen felül van pluszban.
Amúgy azt én megértem ha a GEM mint befektető magát biztosítani akarja.
Plusz még ott van a 93x -es jegyzésből befolyt durván 10 milliárd Ft.
Bár a részvény állomány megint hígul kb 4 millió db-al.
Nem lesz jó a cég szerinted, csak mutyiznak?
"A szerződések szabályozzák a fenti számítási módszertől való esetleges eltérés eseteit is, amelyek egyik célja a szélsőséges ármozgások hatásainak kiküszöbölése."
ezek tartalmazzák a lényeget, pl.hogy a szerződés majd a ATH felett és dög nagy forgalomnál lesz volt a genynél
menekülnének a kamuhírre
azt te csak hiszed
a genyában is ezek voltak az átváltoztatható rv-esek
a feltételeket ott sem közölték, de kiderült később, hogy 2800 felett kellett volna hosszasan időzni és akkora forg kellett volna, hogy vígan szórhassanak
ugyanez a trükk van itt isbedobva!!!!
egy vas sem jött tőlük, mondanom sem kell
újabban nem kell a szerződéseket nyilvánosságra hozni?
itt is bedobták az 1500 körüli értéket, ebben az agyonhígított cájgban olyan nem igen lesz
menekülnének belőle aki magasan jegyzett ez arról szól
nézzetek utána.....
Tőke az már van dögivel, most már "csak" a cég felépítése van hátra.
http://www.bet.hu/newkibdata/105982475/CIG_Pannonia_Eletbiztosito_20110117.pdf
"A fent leírt 20.000.000 euró (húszmillió euró) tőkebefektetésen túl a GEM egyoldalú döntése alapján 4 (négy) éven belül jogosult 4.000.000 darab (négymillió darab) részvény jegyzésére. A jegyzés pontos időpontját a GEM határozza meg. Ezen részvények kibocsátási értéke 1595 HUF, feltéve, hogy a részvények BÉT-re történő bevezetését követő 24. (huszonnegyedik) hónapban a részvények forgalommal súlyozott átlagára eléri az 1501 HUF-ot.
Ellenkező esetben a részvények BÉT-re történő bevezetését követő 2 (kettő) év elteltéig le nem jegyzett részvények kibocsátási értéke egyenlő a 938,- Ft és a részvények BÉT-re történő bevezetését követő 24. (huszonnegyedik) hónap forgalommal súlyozott átlagára különbségének 50%-a plusz a 938,- Ft. összeggel."
Csak vegyék.
Érdekes egy kereskedés van ebben is 9xx-es bevezetésről le 600-ig onnan vissza 750-ig. Nem bánkódnék ha a felső szinteket venné célba.
Gondolkodtam én is ezen , hogy miben lehetne hátszele. Két dolog jutott eszembe vagy az adókedvezmény visszahozása biztosításoknál, ez nem egy olcsó megoldás. Esetleg a most beindított ingatlan biztosításoknál, állami ingatlanokra, elég szép piac lehet. Persze ez csak találgatás.
Viszont az "A" kategória, és idővel indexbe kerülés szvsz reális cél lehet, tudják hozni a feltételeit.
Szerintem nem sci-fi kategória azt gondolni, hogy Járai is kap majd a jóból, de hogy mit, azt még nem tudom. Hernádi és Sanyi bá' mellé beállhat majd harmadiknak.
Megnézve a listát 6x k állt bent 15-ön ők megkapták a maradékot meg 2-3 perc alatt megvették. Hoppá. :) Most vagy az van, hogy valakik játszanak a pöcsükkel, vagy valakik azért nagyobb tételekben is érdeklődnek a papír után.
Nem tudom, csak a kötéslistát nézem, magát a könyvet akkor épp nem láttam, más zuhanó papírokat néztem.
Ennyi vevő állt bent 715-ön, vagy ott marad egy nagy eladói csomag és megvették gyorsan?
Konkrétan leöntötte 736-ról 715-ig és onnan jött vissza 740-re.