Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: Bux napos

#341676 wizes Előzmény: #341648

Nem kell befizetni, csak rákettyintesz a gombocskára, hogy a hónapban használod, és levonják a számládról!

Nna!

o)))

Re: nincs cím

#341674 szotyi Előzmény: #341668

kint már megint megbolydult a hangyaboly!

vihar lesz, vagy én vagyok teljesen elmebeteg, h shortban vagyok folyamatosan miközben a világban minden rendben??

Mondjuk 11.30 bezavarhat a longba.

#341671 Hathor Előzmény: #341662

Uh ez komoly!

Fx. pro felület, mindenképpen megnézem, és örülök, hogy szövegeltem ennyit, volt értelme, de gondolom másnak is segítettünk ezzel az infóval ,-)

köszi.

Raktam be egy jó ár-érték arányú ingatlant az eladó ingatlan topikba.

A tegnapi elcseszett bemenetlem alatt sikerült felvennem, így nem volt annyira rossz az a bementel :)))

Valaki bevásárolt rendes…

#341668 Fornit

Valaki bevásárolt rendesen.

Sürgős lehet h 100pontot kellett húzni felfelé, csak tudnánk miért...

#341658 Hathor Előzmény: #341656

akkor nagyon király, mindenképpen kibogarászom majd!

Köszönöm.

most viszont tényleg mennem kell, nyitót megnézem még.

Üdv.

#341656 Amatoregy Előzmény: #341655

otp, mol, mtel,

valamint a blucsippek is...

econet,

egis,

any, stb.. :DDD

nem bux van rajta, hanem a bux határidő...

#341655 Hathor Előzmény: #341652

Ezt még nem ismertem.

Szép oldal, majd megnézem.

Részvényeink is rajta vannak? Nem bux kell nekem, az van.

Amibrokeremet nem töltöttem 2hónapig, nem annyira szerettem, meg untam ezt a betöltést is minden este.

Markers áll igazából kézre.

Petim sincs ma sem. :( az is nagyon számít. valami blokkolja a gépeimen, csak azt nem értem, hogy miért mind a kettőnél egyszerre, pláne hogy a nagy gépet a héten nem is használtam, csak ezért kapcsoltam be, de azon sem megy.

#341650 Hathor Előzmény: #341646

Nem mondom eleget minden nap? Hetes charton is megadtam a tól-ig értéket, a megakadási pontokat, alsó letörési szintet, mi kell még Nektek?

Ez az ék nem ad támpontot?

:)

Na mennem kell cégbefizetésekre, 12.-e van járulékfizetési határidő..

#341648 Hathor Előzmény: #341645

Akkor fizesd be nekem markerst :))

nem állok messze tőle, hogy előfizessek, de ugye engem csak bux érdekel, az meg van..

és full sok lét öltem már ebbe az egész tőzsdei dologba, mondjuk nem téma annyira még a havi 2400Ft körüli díj, lehet megigénylem a reál markerst.

#341645 wizes Előzmény: #341642

Ne szövegejj ennyit: aszondmeg: mit vegyünk mikor és mikor agygyunk el!

A többi smafu!

Nna!

;<))

Yrgg!!

#341642 Hathor Előzmény: #341631

Yo reggelt!

Ma reggelre 219es szintre erősödött a CHF/HUF keresztpár, EUR/HUF is 277es szinten van.

Mai nap folyamán a portugál államkötvényekre figyel a piac, jó hozamokat hozhat a 10éves lejáratú államkötvény 7%körüli szinttel. Állítólag az EKB és kína szívná fel a portugál kötvények nagyobb részét.

A PIGS válsággal mára 400bázispont fölé lépett a CDS-ünk, ami nm annyira ösztönöz vásárlásra engem.

Nyílván mutattam a tegnapi rajzon mi lehet a kimenetel, de az a 300pont emelkedési potenciál nem az én világom.

Svájci jegybank is tervezi az euro vásárlást, hogy gyengítse a devizájukat, ami mondjuk a mi devizahiteleseinknek jó hír. Megy a hírezés, hogy érdemes átváltani a CHF hiteleket euro hitelre. Én ebben nem vagyok biztos. Megint jó magas szinten realizáltatnák, az árfolyam az átváltást, amivel realizálnák az ügyfelek veszteségét.

A nyersanyagok tegnap szépen elkezdtek emelkedni, olaj két dollárt emelkedett, usa a jó makrokra pluszban tudott maradni záróra 0.3%körüli zárókkal.

Ázsia a mai kereskedésben inkább plusszos.

Dollár gyengült ez euroval szemben 1.3-as szint körül vannak reggel.

Arany 1385szinten

Yo kereskedést!

#341631 RemegoKez Előzmény: #341626

jó ábra, szerintem a 61,8%-os fibó dönti el, hogy merre tovább, szvsz még belekóstol egyet.

Bux napos

#341626 Hathor

Hazajöttem családoztam, most leültem megint megfejteni mire készülünk a napokban.

Megnyitottam Markerst, bux napos garfikonon próbáltam valami fogást venni.

Feldobtam egy fibot, azon 61.8%-os szintig korrekcióztunk vissza, ami egyenlő volt a régi chartjaimban megadott mozgókkal. Próbáltam keresni egy alakzatot, nézelődök egy ilyen ékben, ami a képen van, stochastic indikátor már elég túlvett, többibe van annyi kraft, hogy megüsse az ék tetejét. Az ék teteje fölött 200napos mozgóátlag 22567es Bux szinten.

Ez fölött pedig csúcsokat összekötő csökkenő leszorító lenne 23Kn, de most ezt az ék tetőn látom elérhetőnek, ezt figyelem mindeaddig, amíg felül nem írja.

Ékből megint letörés lehetne.

Kép: http://postimage.org/image/8dffungk/

Yo8!

#341591 RemegoKez Előzmény: #341590

OFF:

Fundamentális elemzés haladóknak (2 óra)

2011. január 12., 17:30

2011. március 30., 17:30

Haladó kockázatkezelési ismeretek (2 óra)

2011. január 19., 17:30

2011. április 6., 17:30

#341590 Hathor Előzmény: #341547

jaj de ugyes vagyok. Itt vok a lanchidnal, nem is ma van elemzes, hanem holnap. Klassz. Pannergy ahogy leirtam, latom kiteptek. Nsze neked ek. Mindegy van leszoritoja. Bux kilepet fel ahogy latom, amint delutani chartban irtam. Akkor 150 korul volt, vege 260korul

#341547 Amatoregy Előzmény: #341538

web brokiban lehet állítani a frissítés gyakoriságot. sőt a grafikont kitehet új lapra is és többet is nyithatsz..