Nem kell befizetni, csak rákettyintesz a gombocskára, hogy a hónapban használod, és levonják a számládról!
Nna!
o)))
Nem kell befizetni, csak rákettyintesz a gombocskára, hogy a hónapban használod, és levonják a számládról!
Nna!
o)))
kint már megint megbolydult a hangyaboly!
vihar lesz, vagy én vagyok teljesen elmebeteg, h shortban vagyok folyamatosan miközben a világban minden rendben??
Mondjuk 11.30 bezavarhat a longba.
Uh ez komoly!
Fx. pro felület, mindenképpen megnézem, és örülök, hogy szövegeltem ennyit, volt értelme, de gondolom másnak is segítettünk ezzel az infóval ,-)
köszi.
Raktam be egy jó ár-érték arányú ingatlant az eladó ingatlan topikba.
A tegnapi elcseszett bemenetlem alatt sikerült felvennem, így nem volt annyira rossz az a bementel :)))
Valaki bevásárolt rendesen.
Sürgős lehet h 100pontot kellett húzni felfelé, csak tudnánk miért...
akkor nagyon király, mindenképpen kibogarászom majd!
Köszönöm.
most viszont tényleg mennem kell, nyitót megnézem még.
Üdv.
otp, mol, mtel,
valamint a blucsippek is...
econet,
egis,
any, stb.. :DDD
nem bux van rajta, hanem a bux határidő...
Ezt még nem ismertem.
Szép oldal, majd megnézem.
Részvényeink is rajta vannak? Nem bux kell nekem, az van.
Amibrokeremet nem töltöttem 2hónapig, nem annyira szerettem, meg untam ezt a betöltést is minden este.
Markers áll igazából kézre.
Petim sincs ma sem. :( az is nagyon számít. valami blokkolja a gépeimen, csak azt nem értem, hogy miért mind a kettőnél egyszerre, pláne hogy a nagy gépet a héten nem is használtam, csak ezért kapcsoltam be, de azon sem megy.
hathor,
az xtb-n nem reál a bux hati? Mert mt4 felület, akkor felesleges a markers....
Nem mondom eleget minden nap? Hetes charton is megadtam a tól-ig értéket, a megakadási pontokat, alsó letörési szintet, mi kell még Nektek?
Ez az ék nem ad támpontot?
:)
Na mennem kell cégbefizetésekre, 12.-e van járulékfizetési határidő..
Akkor fizesd be nekem markerst :))
nem állok messze tőle, hogy előfizessek, de ugye engem csak bux érdekel, az meg van..
és full sok lét öltem már ebbe az egész tőzsdei dologba, mondjuk nem téma annyira még a havi 2400Ft körüli díj, lehet megigénylem a reál markerst.
:D:D
Gyerünk Hathor koma, ha ezt megmondod Te leszel a hónap embere itt a Stokyn:))
Ne szövegejj ennyit: aszondmeg: mit vegyünk mikor és mikor agygyunk el!
A többi smafu!
Nna!
;<))
Yrgg!!
Yo reggelt!
Ma reggelre 219es szintre erősödött a CHF/HUF keresztpár, EUR/HUF is 277es szinten van.
Mai nap folyamán a portugál államkötvényekre figyel a piac, jó hozamokat hozhat a 10éves lejáratú államkötvény 7%körüli szinttel. Állítólag az EKB és kína szívná fel a portugál kötvények nagyobb részét.
A PIGS válsággal mára 400bázispont fölé lépett a CDS-ünk, ami nm annyira ösztönöz vásárlásra engem.
Nyílván mutattam a tegnapi rajzon mi lehet a kimenetel, de az a 300pont emelkedési potenciál nem az én világom.
Svájci jegybank is tervezi az euro vásárlást, hogy gyengítse a devizájukat, ami mondjuk a mi devizahiteleseinknek jó hír. Megy a hírezés, hogy érdemes átváltani a CHF hiteleket euro hitelre. Én ebben nem vagyok biztos. Megint jó magas szinten realizáltatnák, az árfolyam az átváltást, amivel realizálnák az ügyfelek veszteségét.
A nyersanyagok tegnap szépen elkezdtek emelkedni, olaj két dollárt emelkedett, usa a jó makrokra pluszban tudott maradni záróra 0.3%körüli zárókkal.
Ázsia a mai kereskedésben inkább plusszos.
Dollár gyengült ez euroval szemben 1.3-as szint körül vannak reggel.
Arany 1385szinten
Yo kereskedést!
jó ábra, szerintem a 61,8%-os fibó dönti el, hogy merre tovább, szvsz még belekóstol egyet.
Hazajöttem családoztam, most leültem megint megfejteni mire készülünk a napokban.
Megnyitottam Markerst, bux napos garfikonon próbáltam valami fogást venni.
Feldobtam egy fibot, azon 61.8%-os szintig korrekcióztunk vissza, ami egyenlő volt a régi chartjaimban megadott mozgókkal. Próbáltam keresni egy alakzatot, nézelődök egy ilyen ékben, ami a képen van, stochastic indikátor már elég túlvett, többibe van annyi kraft, hogy megüsse az ék tetejét. Az ék teteje fölött 200napos mozgóátlag 22567es Bux szinten.
Ez fölött pedig csúcsokat összekötő csökkenő leszorító lenne 23Kn, de most ezt az ék tetőn látom elérhetőnek, ezt figyelem mindeaddig, amíg felül nem írja.
Ékből megint letörés lehetne.
Kép: http://postimage.org/image/8dffungk/
Yo8!
OFF:
Fundamentális elemzés haladóknak (2 óra)
2011. január 12., 17:30
2011. március 30., 17:30
Haladó kockázatkezelési ismeretek (2 óra)
2011. január 19., 17:30
2011. április 6., 17:30
jaj de ugyes vagyok. Itt vok a lanchidnal, nem is ma van elemzes, hanem holnap. Klassz. Pannergy ahogy leirtam, latom kiteptek. Nsze neked ek. Mindegy van leszoritoja. Bux kilepet fel ahogy latom, amint delutani chartban irtam. Akkor 150 korul volt, vege 260korul