Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#341466 BudFox Előzmény: #341463

nálam is ezt jelzi hogy nem volt :D nem voltam gép előtt addig...

ennyire nincs forgalom..ez borzasztó... ha egész évben ilyen lesz kényetelenek leszünk USA piacra átnyergelni.

Lefagyott a masinkám vag…

#341463 wizes

Lefagyott a masinkám vagy tényleg kb 3/4 órája nincs kötés?

Igaz, pont most lett 1db 22855-ön.

O))))

Re: hk

#341457 Hathor Előzmény: #341451

mivel nem tudok ker rendszert nézni, így markerst nézem, órás grafikonon rajzoltam egy szűkülést, aminek csúcsa fele lehetnénk, ha ráfogjuk, hogy ez az.

Elliottka lefutott előtte, most emelkedünk, a szűkülésből felfele kilépést várnék, de csak tippre, másra ma úgy sem tudnék :)

http://postimage.org/image/1l75hvujo/

hk

#341451 Waszeitung

Rossz hangulat nem tud egy napnál tovább tartani...de mi lehet a ma az öröm oka azt meg sem tudnám tippelni :D

nincs cím

#341443 Davenport

Kitartás fiúk! Jó lenne, ha megjönne a forgalom és pezsegne a tőzsde, mert így elég uncsi.

már megint csak a fel-t …

#341433 szotyi

már megint csak a fel-t ismerjük

asszem lezárom ezt a tetvedéket

#341386 Amatoregy Előzmény: #341383

ez itt off.

http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok.html

szóval a kinti erste úgy állapítja meg a korlát árat, hogy nagy valószínűséggel ott fordul az intrumentum.

Ezt szó szerint értsd, belenyal, kiütik és már indul is visszafelé

Annó hallgattam egy német előadás erről, hogy hogyan állapítják meg a certi korlát árait. Azok mindig erős ellenállások vagy támaszok, amit elsőre nem nagyon visz át. Viszont ez a certi szempontjából mindegy... Vége van...

ON

#341377 Amatoregy Előzmény: #341375

ezeket figyelgetem egy ideje. Tickre úgy vannak a kiütési árak, hogy ki legyenek ütve és utána fordul is..

Hathor, privi ment...

A múltkor felsoroltam a …

#341374 Ricsi

A múltkor felsoroltam a pozijaimat, ebből mtel short lezárva 562-549

Maradt bux és oti short, mol és rg long

#341373 Hathor Előzmény: #341366

priviben válaszoltam Neked, nem offolok itt.

Napiról szedtem le egy hírt itt jobbról, berakom, hátha nem olvastok kint híreket, meg el is fér itt, legalább megmarad.

Most dől el az irány a tőzsdén

A napokban eldőlhet, hogy tartós maradhat-e az emelkedés a Budapesti Értéktőzsdén.

Vízválasztó lehet a mai nap, miután a BUX visszatesztelte a 6 napos rally emelkedő trendvonalát - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. Az index 21300 pontról 22450-ig jutott az emelkedésben, majd a 22 ezer pontot tesztelte vissza, amit nyugodtan nevezhetünk kulcsszintnek. Ha ez alá esik, akkor el lehet felejteni az emelkedést egy időre, ha viszont a 22447 pontos a tetőn átmegy, akkor akár ezer pontos emelkedésre nyílik lehetőség - mondta Nyári.

Továbbra is a Mol vezeti a mozgást, de az olajpapír túlvett, ráférne egy korrekció.

Az OTP tegnap résel esett, 5271-en hagyott egy rést. A bankpapír 5150 és 5350 közötti sávban mozog.

A Richter 42 ezerről megpattant és úgy tűnik új emelkedő trendet épít, egészséges képet mutat a grafikonja.

A Magyar Telekom megcsinálta az emelkedés korrekcióját, viszont az 540-545-ös szint alá nem szabad lemennie, ha folytatni akarja a trendet.

Írja a napi gazdaság.