Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Hathor

Yo reggelt!

tegnap 10.30 óta nem megy PETI kereskedési rendszerem egyik gépemen sem, másnál megy, így nálam a próbléma, csak azt nem tudom mi? És egyszerre mind a két gépnél. Mindegy, nagy dolgokról nem maradtam le ahogy hallom.

Most mondta be a gazd. rádió holt nagy lelkesedéssel, hogy kinyitott a budapesti börze és a Bux index ebben a pillanatban már 5pontos pluszban! Számomra a kiemelendő szó a MÁRon van. Haláliak.

Mindegy, próbálom letölteni az új verziót, de az meg nem jön le valamiért. Gebasz van a gépemen.

Előkerült az adósság válság kérdése megint. Nyugat elkezdett korrekciózni, tudtam, hogy itthon akkor tudunánk elindulni majd, amikor nyugat már fordul vissza. Kint kivárnék már emelkedésre játszással, itthon pedig megint csak kivárnék ezen okok miatt.

CHF/HUF határon volt tegnap, a CHF-et lasszóval tartják vissza, erősödésével nem sokat tud kezdeni a Svájci jegybank sem.

Most 222re visszament a CHF/HUF, tartják a szintet, ahogy tudják.

CMA-ra való belépéssel kapcsolatban nem jött válasz senkitől, így CDS-eket mindig nem látok, csak több naposokat, de gondolom szépen emelkedik az adósságválság hírére. Portugália segélycsomaga van terítéken éppen.