Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#341368 Waszeitung Előzmény: #341363

Hali,kinn is szenvedős már az emelkedés,de igyekszenek megvenni az eséseket,futikkal is trükköznek...és a pesti parketten is megy a zéró forgalmú felhúzás.

Yo reggelt! tegnap 10.3…

#341363 Hathor

Yo reggelt!

tegnap 10.30 óta nem megy PETI kereskedési rendszerem egyik gépemen sem, másnál megy, így nálam a próbléma, csak azt nem tudom mi? És egyszerre mind a két gépnél. Mindegy, nagy dolgokról nem maradtam le ahogy hallom.

Most mondta be a gazd. rádió holt nagy lelkesedéssel, hogy kinyitott a budapesti börze és a Bux index ebben a pillanatban már 5pontos pluszban! Számomra a kiemelendő szó a MÁRon van. Haláliak.

Mindegy, próbálom letölteni az új verziót, de az meg nem jön le valamiért. Gebasz van a gépemen.

Előkerült az adósság válság kérdése megint. Nyugat elkezdett korrekciózni, tudtam, hogy itthon akkor tudunánk elindulni majd, amikor nyugat már fordul vissza. Kint kivárnék már emelkedésre játszással, itthon pedig megint csak kivárnék ezen okok miatt.

CHF/HUF határon volt tegnap, a CHF-et lasszóval tartják vissza, erősödésével nem sokat tud kezdeni a Svájci jegybank sem.

Most 222re visszament a CHF/HUF, tartják a szintet, ahogy tudják.

CMA-ra való belépéssel kapcsolatban nem jött válasz senkitől, így CDS-eket mindig nem látok, csak több naposokat, de gondolom szépen emelkedik az adósságválság hírére. Portugália segélycsomaga van terítéken éppen.

#341318 matgab Előzmény: #341216

Hát , ha Wasin keresed a fogásd, akkor hívd meg még1szer a birtokodra, privátban...:)

#341289 Waszeitung Előzmény: #341283

De szépen sikerült felkötni a bajszos papírját....napközben nem kellett,csak öt után :D

Kellemes estét a kevés számú résztvevőnek :D

#341277 Waszeitung Előzmény: #341274

Molly vevőt megvágnám mint a friss kenyeret,micsoda ez amit csinál :D

Asszem átviszek minden shortot,keresni is szeretnék vele...Mollyn kívül nem sok kraft van egyik blueban sem.

#341259 Waszeitung Előzmény: #341249

Dax kakukk,de Buxli nem hajlandó eljátszani a hattyú halálát...Otinak vmi támaszféle van 5170 körül és ugye van egy hős Mollynk :D

Nem lenne fentebbről shortom akkor a ma nyitottakkal lehet még minuszba is lennék :(

#341224 Waszeitung Előzmény: #341216

Egyenes vagyok,rajtam lehetetlen (nah jó Erdőbényén magával ragadott a szárító hangulata :D )

Kezd olyan érzésem lenni hogy ez a szint hasonló mint egy ezressel lejjebb...