Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kezdők topikja!

Re: nincs cím

#341258 Csilla76 Előzmény: #341253

gázzal nyertem most év elején, aztán egyelőre hagytam a shortot, pedig most talán jól jött volna:-)

#341253 Amatoregy Előzmény: #341250

hát az ezüst tényleg jobb mint a gyanta. Ennél többet keresni vagy veszíteni csak a gázzal lehet.

A nyitott poziknál látod, hogy nyereség és a veszteségből mennyi a rollover...

#341250 Csilla76 Előzmény: #341242

hát nekem sikerült kiválasztani hármat. az ezüst, nem jár le, és a gbp/jpy meg usd/jpy..

naná, hogy ellenszélben vagyok és mínuszban, de remélem, hogy valamikor sikerül legalább pluszba keveredni..nem látom, hogy a rollóver nőtt volna, két hete vagyok benne...

#341242 Amatoregy Előzmény: #341240

nem, mert sokkal fájdalom mentesebb mint a gyanta...

Ja nem ezt kérdezted.

Vigyázz vele:

- nagy a rollover (más brókereknek kb a tízszerese)

- mások a határidős lejáratok mint egyébként

Ha viszont olyat találsz aminek a rolloverje pozitiv, akkor jó lehet...

Cserébe a tejtől, a fékbetétig mindennel lehet kereskedni.. :D

Viszont cserébe az árszintekről sms-t küld, a pozi nyitásról és zárásról szintén...

Remegokez: sokan. Mert ennyi pénzért máshol nincs kukorica, búza, gáz, gyapot, kávé, stb....

#341234 Amatoregy Előzmény: #341228

a plusz500-ra van itt egy topik.

Ha finom és nőies szeretnék lenni, akkor a plus500-on tartott hosszabb pozik lazán megoldják a "szőrtelenítési kérdéseket"..

Volt már olyan, hogy majdnem 100 pip jó irányú elmozdulás kevés volt pár napi rolloverre...

#341232 Csilla76 Előzmény: #341230

mittomén..lehet azért gyanakodni. de még mindig semmi. nem tudok trédelni.. a fene egye meg.

#341231 RemegoKez Előzmény: #341229

Bocsi, ez csak egy amatőr kérdés volt... nem vagyok Random-os...arra gondoltam, hogy esetleg még nem érkezett meg a pénz...

#341230 Hathor Előzmény: #341228

Nekem 5-5pontot igértek.

Részvény daytrade 0.1% normál 0.2%

ingyen áttranszferálás, ingyenes egyes reál könyv egy hónapig, majd 50MFT havi forgalom felett ingyen reál, ami oda vissza 25-25MFT.

Érdekes a többi szolgáltatóhoz képest.

Nem tudom kell-e fenntartásom nak lenni, de van.

Valahogy ezek a sokkal olcsóbb vagyok mint más dolgok nem szoktak itthon működni, lásd a mostani olcsóbb gázszolgáltatót, csődbe ment, többet fizethetnek most a károsultjai.

#341229 Csilla76 Előzmény: #341226

nekem tavaly mondta egy lány itt a stockin. ő is ott van, meg Wizes is nyitott egyet ott. most kipróbálom, nem nagy tőkével, hogy mit tudnak. egyelőre még nem sikerült nyitni semmit sem:-(

ja, és még azt sem sikerült kiderítenem, hogy hogy veszem ki a lét...Remegőkéz,ezt hogy kő?

#341228 Csilla76 Előzmény: #341226

én még tavaly nyitottam, de ezek szerint még idén is él az akcsió:-)

ez mind semmi..plusz ötszázra is nyomtam egy kevés lét és most várom, hogy az ezüst emelkedjen, meg a jen is:-), mind eléggé szahar most

#341227 Csilla76 Előzmény: #341225

számomra a kártyám a belső számla..az mi a fracn?

van jogi, meg fizikai, valszeg az utóbbi az, hogy csak 13-án lesz elérhető...áh..

#341226 Hathor Előzmény: #341220

Bátrak vagytok ezzel a randommal.

Mennyit igértek? 5-5pontot hatinál?

Látom megvolt az eredménye a múltkori reklámomnak, vagy máshonnan jött?

hogy lehet az , hogy a r…

#341220 Csilla76

hogy lehet az , hogy a randomra most nyomtam pénzt és nem tudok venni rajta hatit? meg kell várni a holnapot???