gázzal nyertem most év elején, aztán egyelőre hagytam a shortot, pedig most talán jól jött volna:-)
gázzal nyertem most év elején, aztán egyelőre hagytam a shortot, pedig most talán jól jött volna:-)
hát az ezüst tényleg jobb mint a gyanta. Ennél többet keresni vagy veszíteni csak a gázzal lehet.
A nyitott poziknál látod, hogy nyereség és a veszteségből mennyi a rollover...
hát nekem sikerült kiválasztani hármat. az ezüst, nem jár le, és a gbp/jpy meg usd/jpy..
naná, hogy ellenszélben vagyok és mínuszban, de remélem, hogy valamikor sikerül legalább pluszba keveredni..nem látom, hogy a rollóver nőtt volna, két hete vagyok benne...
nem, mert sokkal fájdalom mentesebb mint a gyanta...
Ja nem ezt kérdezted.
Vigyázz vele:
- nagy a rollover (más brókereknek kb a tízszerese)
- mások a határidős lejáratok mint egyébként
Ha viszont olyat találsz aminek a rolloverje pozitiv, akkor jó lehet...
Cserébe a tejtől, a fékbetétig mindennel lehet kereskedni.. :D
Viszont cserébe az árszintekről sms-t küld, a pozi nyitásról és zárásról szintén...
Remegokez: sokan. Mert ennyi pénzért máshol nincs kukorica, búza, gáz, gyapot, kávé, stb....
vettem tkomot 520 alatt. Majdnem 15 db-ot. Ennyi belefé a randomnál... :DDDD
a plusz500-ra van itt egy topik.
Ha finom és nőies szeretnék lenni, akkor a plus500-on tartott hosszabb pozik lazán megoldják a "szőrtelenítési kérdéseket"..
Volt már olyan, hogy majdnem 100 pip jó irányú elmozdulás kevés volt pár napi rolloverre...
mittomén..lehet azért gyanakodni. de még mindig semmi. nem tudok trédelni.. a fene egye meg.
Bocsi, ez csak egy amatőr kérdés volt... nem vagyok Random-os...arra gondoltam, hogy esetleg még nem érkezett meg a pénz...
Nekem 5-5pontot igértek.
Részvény daytrade 0.1% normál 0.2%
ingyen áttranszferálás, ingyenes egyes reál könyv egy hónapig, majd 50MFT havi forgalom felett ingyen reál, ami oda vissza 25-25MFT.
Érdekes a többi szolgáltatóhoz képest.
Nem tudom kell-e fenntartásom nak lenni, de van.
Valahogy ezek a sokkal olcsóbb vagyok mint más dolgok nem szoktak itthon működni, lásd a mostani olcsóbb gázszolgáltatót, csődbe ment, többet fizethetnek most a károsultjai.
nekem tavaly mondta egy lány itt a stockin. ő is ott van, meg Wizes is nyitott egyet ott. most kipróbálom, nem nagy tőkével, hogy mit tudnak. egyelőre még nem sikerült nyitni semmit sem:-(
ja, és még azt sem sikerült kiderítenem, hogy hogy veszem ki a lét...Remegőkéz,ezt hogy kő?
én még tavaly nyitottam, de ezek szerint még idén is él az akcsió:-)
ez mind semmi..plusz ötszázra is nyomtam egy kevés lét és most várom, hogy az ezüst emelkedjen, meg a jen is:-), mind eléggé szahar most
számomra a kártyám a belső számla..az mi a fracn?
van jogi, meg fizikai, valszeg az utóbbi az, hogy csak 13-án lesz elérhető...áh..
Bátrak vagytok ezzel a randommal.
Mennyit igértek? 5-5pontot hatinál?
Látom megvolt az eredménye a múltkori reklámomnak, vagy máshonnan jött?
hogy lehet az , hogy a randomra most nyomtam pénzt és nem tudok venni rajta hatit? meg kell várni a holnapot???
itthon... :)
ritka az .. :)