" ezeket a dealing desk-es fxbrókereket"
Ja hogy neked a többes szám konkrétan egyet jelent....
" ezeket a dealing desk-es fxbrókereket"
Ja hogy neked a többes szám konkrétan egyet jelent....
aha, nem kívánok ilyen java-s cuccokkal foglalkozni, nem fejleszt rá senki
ráadásul alapból utállom a java-t
a svitzer már csak ilyen, szerintem kihagyom őket
marad az #1006-os hsz-ben felsorolt választék
de azért köszi, mondjuk ismertem a dukas-t, mostanában szálltak le a magas lóról, és lehet kisebb összegű accountot nyitni náluk
nem is említettem nevet (egyébként konkrétan az Admiral-ra gondoltam)
az MT4-ről nem mondanál le?
Az biztos, hogy számlát se egyszerű dukas-nál nyitni. Úgy tudom, hogy közjegyző által hitelesített igazolványmásolatokat kérnek.
az MT4-ről nem mondanál le?
Az biztos, hogy számlát se egyszerű dukas-nál nyitni. Úgy tudom, hogy közjegyző által hitelesített igazolványmásolatokat kérnek.
Én online nyitottam kb 15 perc alatt. Az egyik beszúrt linkemen látsz segédletet is hozzá.
van ezeknek eu biztosításuk a számlákra?
nem találom sehol
"No Dealing Desk (ECN/STP) brókerek
Ezek a brókerek a rendeléseinket valóban kiközvetítik a bankokhoz és intézményekhez, tehát a pozíciónk a bankközi piacon fedezve van. Emiatt a legnagyobb különbség, az a hozzáállás a traderhez. Nem érdeke, hogy a trader a pénzét elbukja.
Az ECN bróker érdeke az, hogy a trader minél nagyobb összeggel és minél gyakrabban kereskedjen, mert ez után kap jutalékot. Spread itt is van, amennyiben a piacon van, de sok esetben 1 és 3 pip közötti (az ár kijelzésekor ott is kb. 1-2-n csücsül, de a rendelés tényleges megvalósulásakor kaphatunk 1-2 pippel jobbat, ezért közel 0 lehet a spread) és a jutalék is átszámolva pip-re max 0.5 pipre "szokott" kijönni. Viszont a köthető legkisebb lot méret sok esetben 250 000 egység, azaz nem mini. De legalább már nem 500 000 (vagy több), mint a bankok között. Emiatt viszonylag nagy tőkével érdemes csak náluk számlát nyitni.
Ezek tükrében könnyű eldönteni, hogy melyik bróker szolgáltatót részesítsük előnyben ha számlát akarunk nyitni."
MT4 Platform (temporary beta test only)
khmm, erről nem mondanék le
Mielőtt a nagyon tovább terjesztenéd a dolgot anélkül, hogy utánanéznél korrigálnék! Az említett cég nem Dealing Desk broker hanem STP:
Az határozottan nem kevés, azt hittem pár 100$.
Miért nem gondolkodsz el egy dukascopy-n?
(számlanyitás nem egyszerű, de a Brókercégnek szokták nevezni :) )
legyen mondjuk 800k
0,1 rendes lot az 1 usd/pip, igen
igen, a tőkeszámla mérete, mennyi lovettával indulsz neki? :)
0,1 rendes lot?
nem tudom mennyit olvastál vissza, én most kezdenék élesben, max 0.1-es pozi, a roll a tőkeszámla mérete akar lenni?
Milyen rollal rendelkeztek, és hány $-os pozikat szoktatok nyitni? (ha nem titok)
Nagyon ódzkodok dd és mm-től azok alapján, amit hallottam: stopok kiszedése, ál le és felszúrások, árfolyammozgás elnyelése.... Brokicég kereskedik a piaccal piaci likviditáson, én meg kereskedek ővele a saját szabályai szerint :)
Őneki az is elég, ha 1 másodperc késleltetéssel köti a pozijaimat minden egyéb trükközés, ármanipulálás nélkül.
Azt is csodálom, hogy dukascopy miért kerül ilyen ritkán szóba. Ha jól tudom most már közel egy éve poziarányosan számolják fel a fix kötési jutalékot, és cserébe ECN likviditást ad, és lehet mikrolotot is kötni, ha minden igaz.
valamit kell kezdenem a történettel, viszont ezekben a banki dolgokban (is) totál járatlan vagyok
ott a lafo-n a pénz de nem kívánnám a gatyámat otthagyni pár tranzakcióval a kedves pénzügyi szolgáltatóknál :)
ilyenkor gondol arra az ember, h mennyivel egyszerűbb lenne az életünk az euro zónában :(