Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#341059 lackok Előzmény: #341056

" ezeket a dealing desk-es fxbrókereket"

Ja hogy neked a többes szám konkrétan egyet jelent....

Re: roll, pozi

#341057 _pda_ Előzmény: #341054

aha, nem kívánok ilyen java-s cuccokkal foglalkozni, nem fejleszt rá senki

ráadásul alapból utállom a java-t

a svitzer már csak ilyen, szerintem kihagyom őket

marad az #1006-os hsz-ben felsorolt választék

de azért köszi, mondjuk ismertem a dukas-t, mostanában szálltak le a magas lóról, és lehet kisebb összegű accountot nyitni náluk

#341055 ikszf Előzmény: #341042

az MT4-ről nem mondanál le?

Az biztos, hogy számlát se egyszerű dukas-nál nyitni. Úgy tudom, hogy közjegyző által hitelesített igazolványmásolatokat kérnek.

#341054 ikszf Előzmény: #341042

az MT4-ről nem mondanál le?

Az biztos, hogy számlát se egyszerű dukas-nál nyitni. Úgy tudom, hogy közjegyző által hitelesített igazolványmásolatokat kérnek.

#341050 lackok Előzmény: #341027

Én online nyitottam kb 15 perc alatt. Az egyik beszúrt linkemen látsz segédletet is hozzá.

#341043 lackok Előzmény: #341041

"No Dealing Desk (ECN/STP) brókerek

Ezek a brókerek a rendeléseinket valóban kiközvetítik a bankokhoz és intézményekhez, tehát a pozíciónk a bankközi piacon fedezve van. Emiatt a legnagyobb különbség, az a hozzáállás a traderhez. Nem érdeke, hogy a trader a pénzét elbukja.

Az ECN bróker érdeke az, hogy a trader minél nagyobb összeggel és minél gyakrabban kereskedjen, mert ez után kap jutalékot. Spread itt is van, amennyiben a piacon van, de sok esetben 1 és 3 pip közötti (az ár kijelzésekor ott is kb. 1-2-n csücsül, de a rendelés tényleges megvalósulásakor kaphatunk 1-2 pippel jobbat, ezért közel 0 lehet a spread) és a jutalék is átszámolva pip-re max 0.5 pipre "szokott" kijönni. Viszont a köthető legkisebb lot méret sok esetben 250 000 egység, azaz nem mini. De legalább már nem 500 000 (vagy több), mint a bankok között. Emiatt viszonylag nagy tőkével érdemes csak náluk számlát nyitni.

Ezek tükrében könnyű eldönteni, hogy melyik bróker szolgáltatót részesítsük előnyben ha számlát akarunk nyitni."

#341039 ikszf Előzmény: #341036

Az határozottan nem kevés, azt hittem pár 100$.

Miért nem gondolkodsz el egy dukascopy-n?

(számlanyitás nem egyszerű, de a Brókercégnek szokták nevezni :) )

#341035 ikszf Előzmény: #341034

igen, a tőkeszámla mérete, mennyi lovettával indulsz neki? :)

0,1 rendes lot?

#341034 _pda_ Előzmény: #341031

nem tudom mennyit olvastál vissza, én most kezdenék élesben, max 0.1-es pozi, a roll a tőkeszámla mérete akar lenni?

roll, pozi

#341031 ikszf

Milyen rollal rendelkeztek, és hány $-os pozikat szoktatok nyitni? (ha nem titok)

#341029 ikszf Előzmény: #341023

Nagyon ódzkodok dd és mm-től azok alapján, amit hallottam: stopok kiszedése, ál le és felszúrások, árfolyammozgás elnyelése.... Brokicég kereskedik a piaccal piaci likviditáson, én meg kereskedek ővele a saját szabályai szerint :)

Őneki az is elég, ha 1 másodperc késleltetéssel köti a pozijaimat minden egyéb trükközés, ármanipulálás nélkül.

Azt is csodálom, hogy dukascopy miért kerül ilyen ritkán szóba. Ha jól tudom most már közel egy éve poziarányosan számolják fel a fix kötési jutalékot, és cserébe ECN likviditást ad, és lehet mikrolotot is kötni, ha minden igaz.

#341028 _pda_ Előzmény: #341024

valamit kell kezdenem a történettel, viszont ezekben a banki dolgokban (is) totál járatlan vagyok

ott a lafo-n a pénz de nem kívánnám a gatyámat otthagyni pár tranzakcióval a kedves pénzügyi szolgáltatóknál :)

ilyenkor gondol arra az ember, h mennyivel egyszerűbb lenne az életünk az euro zónában :(