Ez is érdekes lehet a közeli jövőre:
Ez is érdekes lehet a közeli jövőre:
Hozzád hasonlóan én sem értek ilyen szintű elemzésekhez,de 1992-óta tőzsdézem és azóta elég szépen gyarapodott szerencsére a számlám.Ettől függetlenül mindig elolvasom a segitőkész elemzéseket,és már sokszor segitettek is.
Hoppá, ezt most találtam :
"A WikiLeaks kijelentette: januárban az egyik nagy amerikai bankot fogják hasonló módon roppant kellemetlen helyzetbe hozni…"
már alig várom..ha ez beüt, akkor lesz odakinnt korrekció azthiszem.
Hello
Én sajnos nem értek ezekhez a grafikon rajzolásokhoz, de a saját meglátásaimmal remélem segítem a befektetők életét :-))
Én inkább a külföldi reakciókat szoktam figyelni, meg a híreket, illetve az ezekre adott reakciókat.
És ezeket összevetem a fontosabb szintekkel, forgalommal. majd ezután döntök.
Okés, legyen így.
Örülök a szakmai hozzászólásoknak, több szem többet lát.
Én szeretnék sokkal több saját gondolatot látni itt a fórumon. Nem szól másról most minek erre, minek arra megy.
Van itt Wasi, Herceg, Zabás, Hibaz, Wizes, Csusza, Akpo7, Robbaj, meg a többi chartolvasó, akitől sokkal több gondolatot várnék, belőled sikerült kihoznom egyet, már megérte!
Én mindenkitől megnéznék egy reggeli chartot mit gondol hol járunk, hogy állnak csatijai, alakzatai. Sajnos nem tartunk itt, de majd reformálunk herceggel, Ő már elkezdte a fődíjjal az ösztönzést, támogassa mindenki kérését!
Egyébként tegnap az ingatlanos ezres társirodás kollégás bázissal is most kezdek valamit, elindítottam tegnap egy fejlesztési kampányt, mert mindenki ül a seggén és várja a sültgalambot. Ennek az ezer irodának a darabonként 50-200darab saját ajánlatával lenyomhatjuk szerveződéssel, közös akarattal, közös ingatlanportállal az összes franchiseot.
Megkezdetm a szerveződést. Herceg majd lehet kell hozzá egy komoly tárhely, vagy szerver vagy mi.. Toborzom az irodákat, már jönnek a csatlakozó e-mailek ,-)
Bazi sok mindent csinálok, lassan szétesek, és mindezt napi 18órás munkával, megint éjfél múlt!
Sziasztok, Yo8!
Hétfő nyitóban jövök.
Az l-betűk számán szerencsére semmi nem múlik. Én is megshortoltam Elliott papát ennyivel. :)
Nem hibát kerestem, hanem leírtam én mit látok bele. Azért van mindig eladó is és vevő is, mert mindenki másként látja.
Ezen valahogy átsiklottam tegnap, de én is erre gondoltam:
"Tudod mi érdekes még?
Nézzük meg órás chartot:
http://postimage.org/image/t5ibihno/ "
Azzal a kiegészítéssel, hogy nem fontos a hétfői optimizmus. A 4-es pont hét elején lejöhet akár 21950 környékére is (Alá ne menjen), és onnan is kezdheti a harmadik emelkedő hullámot. Ha alá megy, akkor borul az elmélet.
bocsi a hibakert akadozik a feltoltes telcsirol. Mellett.is javitva. Szoval, hogy mi lenne ha harmas helyett egyes lenne? Tegnap Herceg harmasomra ötöst mondott, igy barki barit lathat. Én harmast, Te egyest, Herceg ötöst. Barmi lehet, illetve ötös mar nem. Mondom erdemes megnezni otp-ben 16óra körüli órás chartot. Egyebkent tettem be oras buxot is kora delutan amin 4es pontot neztem, mutattam Hercinek eppen, az egyezhet a velemenyeddel. Mindegy hetföig nem nyitom fel a gepem. 22.400 körül sok az akadaly, optimizmus kéne hetfön föle menni, amit nem erzek most. Yo8!
szia, hosszan nem tudok fejtegetni, telefonrol irok valaszt. Koszonom a hozzaszolast. Mindenki tudja rolam es chartjaimrol, hogy nem elek szabalyok kozott. Hiba nem hiba, szerintem nem kell ennyire komolyan venni elliott hosszokat. Zabas kollegam is ezekkel az okolszabalyokkal peldalozott. Egy alakzatot eltorzithat akar egy hir is, de koszonom elfogadom az eszrevetelt, ha nem rakom be a chartot, akkor soha nem talalnak bennem hibat, en ezeket felvallalom, orommel fogadok minden eszrevetelt. Egyebkent brraktsm otp topikba egy otp chartot, ami szinten b pontrol tarthatott c fele, abban is ezt lattam teljesrn fuggetlenul bux charttol. Nem zarom ki a velemenyed, orulok neki, majd megnezem hetfon, de egyelore kitartok c-re menes melett.
"Nézhetünk egy 15perces chartot is saját szemszögemből elliottommal.
Kijelentem megint saját szemlélet, tipp.
http://postimage.org/image/ssa0qjfo/"
Cimballi szerint Eliott ökölszabály, hogy a 2-3 szakasz nem lehet a legrövidebb. Mit szólsz ahhoz, hogy a 3-as helyén lenne az 1-es.A 4-es helyén a 2-es, 5-ös helyén 3-as?
Akkor pedig az új 5-ös 22.6-ig elmehet, ami Egon szerint naposon 161.8 fibo. Ami hatiban 23350.
Köszönöm...milyen érdekes hogy a nagyobbik gyogyósnak épp most támadt kedve a korihoz :D
Látom semmirevaló Rg -t felkötötték...hati hol zárt és mekkora a kt?
Nekem csak hati shortom van...bukecolni ezzel is lehet,nem kell hozzá rakat papír :D
elvan a gyerek :))
Nekem viszont MOL és RG long, meg oti, mtel, meg hati shortom. Valami csak jó lesz :D
ez az, nekem meg tetű otp longom van..
Molly + Rg nagy bánatomra fel van szegelve :(
hatit Én is.
No viszem magammal a hagyományőrző shortot...
Shortból vagy longból? :D
azt hiszem elég volt ebből a hétvől..