Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Fejtegetés

Hathor Előzmény: #340947

Okés, legyen így.

Örülök a szakmai hozzászólásoknak, több szem többet lát.

Én szeretnék sokkal több saját gondolatot látni itt a fórumon. Nem szól másról most minek erre, minek arra megy.

Van itt Wasi, Herceg, Zabás, Hibaz, Wizes, Csusza, Akpo7, Robbaj, meg a többi chartolvasó, akitől sokkal több gondolatot várnék, belőled sikerült kihoznom egyet, már megérte!

Én mindenkitől megnéznék egy reggeli chartot mit gondol hol járunk, hogy állnak csatijai, alakzatai. Sajnos nem tartunk itt, de majd reformálunk herceggel, Ő már elkezdte a fődíjjal az ösztönzést, támogassa mindenki kérését!

Egyébként tegnap az ingatlanos ezres társirodás kollégás bázissal is most kezdek valamit, elindítottam tegnap egy fejlesztési kampányt, mert mindenki ül a seggén és várja a sültgalambot. Ennek az ezer irodának a darabonként 50-200darab saját ajánlatával lenyomhatjuk szerveződéssel, közös akarattal, közös ingatlanportállal az összes franchiseot.

Megkezdetm a szerveződést. Herceg majd lehet kell hozzá egy komoly tárhely, vagy szerver vagy mi.. Toborzom az irodákat, már jönnek a csatlakozó e-mailek ,-)

Bazi sok mindent csinálok, lassan szétesek, és mindezt napi 18órás munkával, megint éjfél múlt!

Sziasztok, Yo8!

Hétfő nyitóban jövök.