Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: gk

#340703 BudFox Előzmény: #340650

hihetetlne hogy ezek a hambizabálók még mindenáron húzni akarják felfelé a piacokat..totál agymenés már másfél éve :D

#340630 Waszeitung Előzmény: #340620

Hati shortom 100 pont nyereséggel eladó...jelige: sz..rt f..sra :D

Rg -t áthúzzák ellenálláson megvágom mint a friss kenyeret :D

#340619 Waszeitung Előzmény: #340610

Van még ötvenpár hét hogy rontsam az első hetet :D

Eddig tartott a rosszkedv...futik menetelnek tovább,hurrá :D

gk

#340609 Waszeitung

Otit,hatit szépen megöntötték,lehetne ez ragadós példa :D

Rg ellenállásnál,Mollynak is jót tenne egy kis tolatás...

Re: Fejtegetés

#340591 BudFox Előzmény: #340571

azt megvárom én is..

szerintem usa adat xar lesz a munkanélküliségiek biztosan..3. meg. ??

#340571 Hathor Előzmény: #340569

Igen már megy is fel.

Technikailag gondolkodom mennyire mehet át órás 5-ös pontra, vagy 15perces B.ponttal megelégszik-e

Pay-roll eldönti majd 14.30kor

23K bux környékén akkor is ott van hetes leszorító.

#340569 BudFox Előzmény: #340555

jók a meglátásaid...csak nehogy mégis bejöjjön...

tisztára mint a tavalyi év eleje...tépik felfele.

#340565 Hathor Előzmény: #340560

Sajnos nem, de megnézem..

bocsi..

Melyik? új év, új remény?

attól, hogy itt írogatok el vagyok maradva mindnféle munkámmal, így alig van időm kitekinteni máshova.

#340560 Kissherceg Előzmény: #340555

igen, ez így szokott működni. :) mehet ez még feljebb sztm, helytálló az elliott, de írtam is elemzésben, ha olvastad :)

#340555 Hathor Előzmény: #340550

Tudod mi érdekes még?

Nézzük meg órás chartot:

http://postimage.org/image/t5ibihno/

mit látunk?

elméletileg órás charton lehet egy olyan elliott, ahol még csak négyes pontot csináltuk meg, innen mehetne 5-ös pontra. ha nagyon belemagyarázom, akkor egy füles csésze forma is lehetne az előző alj, tető, az első zászló formáció, elliott 0-1.

Csak mivel vették ész nélkül, nem alakult ki a fül.

Az is érdekes, hogy előző alj és csúcs között 0-1es pont fefibozva 161.8as pontja lett a zászló, elliott 3célára.. ,-)

#340547 Euroman Előzmény: #340514

Ugyan miért kellene elkergetni? Aldi, Lidl ugyanezt árulja Németországban, Ausztriában is. Éltem ott évekig, Ausztriától 7 km-re élek, de mióta itt is megkapom azóta ritkábban megyek ki. Ők évtizedek óta ezt eszik, mégsem hőbörögnek. Tescoban is vannak korrekt dolgok, nemcsak szemét, Nekem Spar itthon túl drága (Ausztriában nincs ekkora különbség), CBA a város másik végén, évek óta nem voltam ott, kisbolt is rabló, inkább hetente 1-2x megyek a multiba, és vásárolok az osztrák kukás/utcai újságárus fizetésének harmada béremből....

#340545 zeeh_ Előzmény: #340511

Jó meglátás.

Azért az meglepett, amit Hathor írt, hogy már itt a fővárosban sem megy annyira a biznisz, holott itt a vidéki fizukhoz képest legalább dupla annyit keresnek az emberek, ezáltal többet költhetnek.

Amíg a hitelesek nem csengetik ki a tartozásukat, ebből nem nagyon lesz kiút. :(

Azt, amit most törlesztőre fordítanak, normális esetben annak egy részét fogyasztásra költenék. de most örülnek, ha egyáltalán a törlesztőt ki tudják fizetni.

Lehet, hogy tényleg az államcsőd lenne a jó megoldás, mert ebből kijönni iszonyú nehezen lehet.

Meg lehet tenni, de ahhoz kemény megszorításokra, leépítésekre lenne szükség az állami szférában és az állami cégeknél, plusz meg kellene erősen nyírni szlovák mintára a kisebbség segélyeit.