Árkádról tudom, h megy, bár a pesti mellett sztem elbújhat. az ETO parkban még sose vtam, nm is nagyon tervezem. de ha megjelentek vhol a belvárosban, ott leszek :)
Árkádról tudom, h megy, bár a pesti mellett sztem elbújhat. az ETO parkban még sose vtam, nm is nagyon tervezem. de ha megjelentek vhol a belvárosban, ott leszek :)
Már akkor sejtettem, hogy valami nem oké, amikor megtudtam, hogy mi épül oda. Vidéken egy ekkora méretű településen ez nem működőképes, halott ötlet.
az nem arról szólt,hogy jól menjen.....ott óriási lovét lenyúlt az a budapesti emlitett csoporthoz tartozó emberke......ennél a beruházásnál....szinte az egész vmi vissza nem téritendőből buliból épült....
itt parádézott az emlitett pesti maki egy ideig minden környékbeli kábel tv-ben....
aztán volt itt egy megbizott pláza vezető egy ideig....egy ékszerész,ugyancsak abból a csoportból....
aztán mindenki eltűnt....a kis pláza meg bekrepált......
felvettek ilyen ügynököket,hogy beszéljenek rá boltosokat....hogy települjenek oda.....de a hülye azt hitte pesten van 100.000-300.000ft/hó akart üzletet adni....elzavartam én magam is egy ilyen delikvenst.......ébredjen már fel......
Akkor vedd meg az Árkádot! Itt van az ajánlataim között pár hozzászolásommal lejjebb!
vagy ajánld ki valakinek, kollégámmal áruljuk.
,-)
Nem hallgatja valaki ezt a 88.1Mhrz-es rádiót FM-en??
Iszonyat milyen jó dance, house zenék vannak rajta, ma ez adott szárnyalást az írogatásban, full jó kedvem lett.
Kisérleti adás, nincs egy szöveg sem, reklám sem, non-stop egy stílus
Nemcsak a kocsmákat, hanem szinte mindent.
Bp-en kb. tényleg 2008 második felében lehetett érezni, hogy legyünk lefelé a lejtőn, vidék ekkor már padlón volt.
A tartalékokat élték és élik fel, ehhez képest jól megszívatták őket, mert ez az adóforradalom pont rajtuk nem segít szinte és akkor még szó sem volt a tuskó APEH-ról, amelyben olyan emberek melóznak, akik máig azt hiszik, hogy az adózók vannak az APEH-ért és nem az APEH az adózókért.
Ezeket a helyeket Puboknak hívják, és abban van fantázai, csak legyen nagy tömeg ismerősöd, aki megadja a löketet neki, mert üres kocsmába, Pub-ba senki nem megy be, viszont itt is a szinvonalra kell menni szerintem, bár sosem jártam pub-ban sem, mert nem iszom alkoholt.
Erről a nagy orrúak által épített soltvadkerti pláza jutott eszembe.
Kong az ürességről, csak egy disco van benne.
talán annyi,hogy a pesti kocsmákat....a nagy számok törvénye alapján....szinte 6-7 évvel később legyintette meg az ,amit vidéki társaik már 2002-2003 után éreztek....
oké, vasárnaponként már most is jelen vagyunk az ETO pályánál a mozgóboltunkkal a lomis piacon .-)) gyertek ki egyszer, van lángos, kolbász, és nálunk süti is
Húúú az Eto pálya pláza is mekkora gáz..90 % -a üresen áll az üzleteknek már másfél éve.
az Árkád viszont nagyon jól megy.
már olyan kocsmák is zárnak befelé sorban,amit játékautomata kft üzemeltet,saját tulajdonban....ergo nem adta ki,nem risztel senkivel,össz.nyerőautomata bevétel marad.....és igy is bezár....
nagyban pestre bort szállitók mesélik,hogy akkora nyekk van a pesti kocsmáknál is mint az őrület....amelyik még nyitva van vegetál.....8-10éve még nem fért be a szállitó a tömegtől,mikor hurcolta a raktárba a 22-es ballon borokat......most semmi sehol....alig rendelnek vmit...
hú mennyi reakció :)
belátom, lehet, h melléfogtam a lakótelepi beírásommal. nm véletlen, h nm vállalkozom ilyen téren:)
kocsmákhoz: saját tapasztalatomat írtam le, azokon a helyeken, ahová én járok, nm vettem észre nagy visszaesést. bár ezeket főleg egyetemisták látogatják, akik nm sajnálják ilyesmire a pénzt. emlékszem a válság kellős közepén milyen piák folytak a koliban :D
Bud, ha lesz Győrben cukrászdád, írd be a címét, alkalomadtán majd benézek.
Áhhháá pontosan igy gondolkodunk mi is. " lakótelepiek csóróak igénytelenek" - bocs akit megbántottam, mert ott lakik...
viszont ha nincs pénzük nyaralni menni, meg kocsit venni, a hasukat azért ők is szeretik, és olcsó - jó minőséggel meg lehet őket hódítani.
Nálunk vidéken, Vas megyében ilyenek az árak..mondjuk még mindig kicsivel olcsóbbak vagyunk mint más sok hasonló minőség...ha lenne Pesten boltunk akkor is annyiért adnánk bevezetőben..aztán majd idővel lehet emelni..
öcsém mestercukrász..úgyhogy a minőséggel sincs gond.. viszont egy igényes kávéház, cukrászda kialakítása az méregdrága...gépek árai csillagászatiak.
éppen ma vettünk egy 60 literes dagasztó gépet, nem újat hanem 20 éveset 240.000 forint volt :P új meg 2.5 millió
........kocsmát?...áááá,nem mennek azok sem semmire......
szerintem a lakótelepi réteg azért jó, mert ezt az egyet engedik meg maguknak, hogy a család hétvégén lemegy és beül egy jó sütire ebéd után, nem beszélve a fagyiról nyáron az otthon lébecoló gyerekekkel. Hu nálunk mi ment a 8kerben a lakótelepen.. mi ott ültünk mindig a cukiban..
Egyébként hol van Horváth cuki? Újpesti lakótelepen.
Hol van daubner? Óbudai lakótelep mellett :))
vanilin? újpalotai mellett..
akkor nincs miről beszélni.
Anyámnál a lakótelepen a szigony utcában, van egy kis ajándéküzlet, árul piát, cigit, kenyeret, üditőt, ajándéktárgyat, de kígyózik a sor! 8ker, lakótelep.
már a kocsmák se a régiek hidd el..nincs pénz fröccsre se :-((((
nálunk régen szilveszterre minden asztal le volt már foglalva 1 héttel előbb, még a bárszékeket is kiadtuk a végén :D
most ember se jönne be, mert nincs pénz :(((
De azért ha veszünk Győrben, arra bővíteni szerencsénk..máshol ha találunk olcsó, nekünk való boltot, akkor kiadjuk
nem tudom, mert nálunk az asszony süti mindenkiét ,-DDD
na ezért nem fogsz meggazdagodni. :D
Kocsmára sincs ám akkora igény!
XX. kerületben, bezárt 2 az utóbbi hónapokban. Előtte totál tele voltak, részben kisebbségiekkel (ott pedig van lóvé, mert kapják a segélyt ész nélkül az adónkból), de bezárás előtt már alig lehetett bennünk embereket látni, végül lehúzták a rolót.
Így van. Aki gyűjtögetett, az most "biztonságban van" pár évig. Az a baj, hogy sokan nem akkor tettek félre, amikor ment a szekér, hanem akkor akartak spórolni, amikor már a szekér bezuhant a szakadékba-
Na de budára tutkó minőség kell és flanc. Egyébként voltak befektetéseim budai oldalon és elmondom, hogy úgy fikázzák a budaiak a lakásokat, hogy csak na..
nem vesznek lepukkant, sötét lakásokat. Amit pesten csettintésre lehetett eladni, azt budán már nagy kínokkal, mert nagyon válogattak. Mivel felsőbbrendűbbnek érzik magukat, így úgy kell Őket kiszolgálni.
mint tudjuk a vevőnek mindig igaza van ,-))
ez egy fontos kereskedelmi stratégia.
Igazatok van a vállalkozásokkal kapcsolatosan is, hogy kivártok. Mi is törjük a fejünket, várunk asszony vállalkozásával, nincs értelme.. csoróság van és kész. Kérdés melyikünk milyen tartalékkal tudja átvészelni ezt az időszakot, aki gyüjtőgetet, mint a hangya ( a tücsök és a hangya meséből), az most pár évre biztosítékot tett maga mögé.
Növelni most ezt a vagyont nem nagyon tudjuk, túl kell élni.