Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Három nagyértékű belvárosi lakás eladó!

Hathor Előzmény: #340574

szerintem pesten nagyon sok édességes bolt van, és hidd el konganak az ürességtől.

Ahol kevesen vannak 50-100ezer a bérleti díj. jobb helyen 200.000Ft-1MFT/hó.

Na most ezt sütikből ki kell termelni. Eladó üzletet nincs értelme pesten venni, mert mint mondtam minden eladó, és ha el is akarják adni a tulajdonokat, akkor csökkenteni kell majd az árakat, amivel árverseny alakulhat ki, kiét vigyék el elsőnek alapon.

Mellette rengeteg kis péksütis próbálokzik a belvárosban franciseokban.

PL: princess, lipót pékség, meg a többi, nem jut eszembe a többi neve, még mellette a Fornetti is. tehát kissütire, pékárúra megvan a szóródás. Tudom Ti cukisok vagytok, de ez is befolyásol. Ráadásul látom az összes cukis pangását, mert skótok vagyunk, nem megyünk be, és elég sokan vannak. Szóval nagy reményeket nem fűzök hozzá.

Itt nagy névvel mint a daubner, vagy Horváth, vagy a többi ezzel lehet valamire menni, ami azt jelenti nagyon jót kell kínálni, nagy választékban, frissen, teli polcokkal, vegyesen sósat, szárazat, tortát, parfékat, fagyit.

A leültetés nagyon fontos, lepukkant cuki már halálra van itélve szerintem a metlaki kövével, piros műbőr székekkel, tehát szinvonalat kell nyújtani. Nem kell spórolni az annyaggal mert nem fognak visszajönni. Pesten az a trend, hogy fele akkora torta szeletet kapok dupla áron, na oda többet nem megyek.

,-)

Majd még gondolkodom. Helyre Jól megközelíthető, parkolós hely kellene.

Örsöt mondanám, de ott nem tudom hol lehetne ilyen leülős üzletet csinálni.

Mondjuk nagy lakótelepek : Füredi, szentmihályi úti, Zsókavár, Óbudai stb.. el tudom képzelni egy jó kis házi sütésű frankó cukival. ,-)