Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#340353 lyonell Előzmény: #340352

hát,éves pozi elég nagy nyerőben most kiszállok :) :) shortot nem nyitok várok. :)

elrakom a nyerőt,én is :) kell péz kocsira :)

Gyorsan nyitok egy dax shorot mégis csak :) :)

Eur/usd elég gánya,ha törik lefelé nem állítja meg a gyorsvonat sem és akkor talán lehet tényleg kis dax kori,de olyan ütős 600 pontos :)

#340352 Waszeitung Előzmény: #340347

Élvezd amíg élvezheted mert nem lesz az egész év ilyen :D

Én elraktam a nyerőt,jól esett évkezdetnek :D Próbashortomat nem nagyon akarják támogatni...

#340350 lyonell Előzmény: #340335

off

kicsit pattog,lehet meginnt 280 és le vagy most 285 és le vagy most ennyi és le

on :)

Eur/USD nézz rá elég csúnyácska

Na ma szép napunk van,cs…

#340347 lyonell

Na ma szép napunk van,csak úgy pörögnek a kis pénzek :) otp,mol,bux termel és még csak év eleje van :)

hk

#340340 Waszeitung

Érdekes ez a hét...olyan mintha rosszul értelmeznék a mnyp-ak a kormány gondolatát,nem szórják mert kilép a többség,hanem veszik mert...nah ezt nem tudom.

Meg vannak megint zavaro…

#340333 Benjoe

Meg vannak megint zavarodva. Ha esne picikét, egyből előkerül egy csomó vevő. :(

#340331 Kissherceg Előzmény: #340328

következő félévben kiszámíthatóság nem lesz, utána meg azért mert kommentálják az első félévet.. :)

#340328 Hathor Előzmény: #340324

Szerintem a darabszám nem számít. kisebb darabbal pláne jobb lenne egy hosszabb trendet megfogni, mint napiba elégetni véleményem szerint. Én már nem napizok az tutko.

Hosszú trendet meg nem tudom hogyan fogok ki, de próbálom halászni. Ez a mostani lehetne jó, csak van még bizonytalan tényező a kormány program, nyugdíj alapok körül, bizonytalanba meg hosszúra beszállni még most nem alkalmas. Főleg az előző képem fölső akadályai miatt is.

Megvárom azok átmenetelét (bár akkor kamu kitörés lesz megint), vagy fej-váll nyakvonal letörést.

#340321 Hathor Előzmény: #340317

Nekem még annyi sem kell, csak menne egy ideig ez a szutyok, ne két hétig erre majd vissza, addigra beszállok, de már fordul..

megyek Cornreba Tőzsdeklub előadásra ma 18.00tól (ingyenes),

nem jön senki?

#340318 Hathor Előzmény: #340310

Nekem meg két éves, újonnan vettem és van benne 8.000km, mert itt petélek egész nap a gépnél, nem megyek sehova, lassan eladom, úgy is jön a robogó szezon, akkor azért nem használom, beforgatom azt is határidőbe majd megduplázom :))))

mari néni gondolat

#340317 Hibaz Előzmény: #340306

Nehéz ez,tudom....ha van pénzed fölfelé tudsz építkezni,ha bevállalod..

én megfogadtam az idénre,hogy havonta max 1 pozi......

Re: hk

#340316 Waszeitung Előzmény: #340312

Próbashort csak...nem biztos hogy hogy én ezt felfelé bővíteni is akarom,napi maxon szinte minden,bár ebben a magasságban azért van megállóra esély.

Re: hk

#340312 BudFox Előzmény: #340302

short hajrá. !! SP talán megadja magát végre ? RSI is az egekben...barom hambizabálók..eszük semmi