nyitogatom vissza a shortokat. kt meg szépen összerottyant...
nyitogatom vissza a shortokat. kt meg szépen összerottyant...
hát,éves pozi elég nagy nyerőben most kiszállok :) :) shortot nem nyitok várok. :)
elrakom a nyerőt,én is :) kell péz kocsira :)
Gyorsan nyitok egy dax shorot mégis csak :) :)
Eur/usd elég gánya,ha törik lefelé nem állítja meg a gyorsvonat sem és akkor talán lehet tényleg kis dax kori,de olyan ütős 600 pontos :)
Élvezd amíg élvezheted mert nem lesz az egész év ilyen :D
Én elraktam a nyerőt,jól esett évkezdetnek :D Próbashortomat nem nagyon akarják támogatni...
off
kicsit pattog,lehet meginnt 280 és le vagy most 285 és le vagy most ennyi és le
on :)
Eur/USD nézz rá elég csúnyácska
nem lesz végre egy olyan év mint a 2007 -es ? ahol tök egyértelmű volt minden ?
Na ma szép napunk van,csak úgy pörögnek a kis pénzek :) otp,mol,bux termel és még csak év eleje van :)
Érdekes ez a hét...olyan mintha rosszul értelmeznék a mnyp-ak a kormány gondolatát,nem szórják mert kilép a többség,hanem veszik mert...nah ezt nem tudom.
ez kész....USA ban minden xar adatot idén is megvesznek ?
Meg vannak megint zavarodva. Ha esne picikét, egyből előkerül egy csomó vevő. :(
következő félévben kiszámíthatóság nem lesz, utána meg azért mert kommentálják az első félévet.. :)
Szerintem a darabszám nem számít. kisebb darabbal pláne jobb lenne egy hosszabb trendet megfogni, mint napiba elégetni véleményem szerint. Én már nem napizok az tutko.
Hosszú trendet meg nem tudom hogyan fogok ki, de próbálom halászni. Ez a mostani lehetne jó, csak van még bizonytalan tényező a kormány program, nyugdíj alapok körül, bizonytalanba meg hosszúra beszállni még most nem alkalmas. Főleg az előző képem fölső akadályai miatt is.
Megvárom azok átmenetelét (bár akkor kamu kitörés lesz megint), vagy fej-váll nyakvonal letörést.
Nekem még annyi sem kell, csak menne egy ideig ez a szutyok, ne két hétig erre majd vissza, addigra beszállok, de már fordul..
megyek Cornreba Tőzsdeklub előadásra ma 18.00tól (ingyenes),
nem jön senki?
Nekem meg két éves, újonnan vettem és van benne 8.000km, mert itt petélek egész nap a gépnél, nem megyek sehova, lassan eladom, úgy is jön a robogó szezon, akkor azért nem használom, beforgatom azt is határidőbe majd megduplázom :))))
mari néni gondolat
Nehéz ez,tudom....ha van pénzed fölfelé tudsz építkezni,ha bevállalod..
én megfogadtam az idénre,hogy havonta max 1 pozi......
Próbashort csak...nem biztos hogy hogy én ezt felfelé bővíteni is akarom,napi maxon szinte minden,bár ebben a magasságban azért van megállóra esély.