így igaz. van pár felkapott hely, a többi csak vegetál. lakótelepen sem nyitnék cukrászdát: az ott élők többségének nincs pénze ilyesmire. mondjuk én semmilyen vendéglátással foglalkozó vállalkozást nm indítanék, max kocsmát :)
így igaz. van pár felkapott hely, a többi csak vegetál. lakótelepen sem nyitnék cukrászdát: az ott élők többségének nincs pénze ilyesmire. mondjuk én semmilyen vendéglátással foglalkozó vállalkozást nm indítanék, max kocsmát :)
Budai oldal, szerintem.
Én ha most kezdenék valamit, csak ott.....
Figyeld meg átmész valamelyik hídon, a közlekedés is megváltozik.
Nyugodtak az emberek, nem akarnak mindenáron megelőzni, nem törtetnek...., kiengednek, stb
Ott még most is van pénz, szerintem.
szerintem pesten nagyon sok édességes bolt van, és hidd el konganak az ürességtől.
Ahol kevesen vannak 50-100ezer a bérleti díj. jobb helyen 200.000Ft-1MFT/hó.
Na most ezt sütikből ki kell termelni. Eladó üzletet nincs értelme pesten venni, mert mint mondtam minden eladó, és ha el is akarják adni a tulajdonokat, akkor csökkenteni kell majd az árakat, amivel árverseny alakulhat ki, kiét vigyék el elsőnek alapon.
Mellette rengeteg kis péksütis próbálokzik a belvárosban franciseokban.
PL: princess, lipót pékség, meg a többi, nem jut eszembe a többi neve, még mellette a Fornetti is. tehát kissütire, pékárúra megvan a szóródás. Tudom Ti cukisok vagytok, de ez is befolyásol. Ráadásul látom az összes cukis pangását, mert skótok vagyunk, nem megyünk be, és elég sokan vannak. Szóval nagy reményeket nem fűzök hozzá.
Itt nagy névvel mint a daubner, vagy Horváth, vagy a többi ezzel lehet valamire menni, ami azt jelenti nagyon jót kell kínálni, nagy választékban, frissen, teli polcokkal, vegyesen sósat, szárazat, tortát, parfékat, fagyit.
A leültetés nagyon fontos, lepukkant cuki már halálra van itélve szerintem a metlaki kövével, piros műbőr székekkel, tehát szinvonalat kell nyújtani. Nem kell spórolni az annyaggal mert nem fognak visszajönni. Pesten az a trend, hogy fele akkora torta szeletet kapok dupla áron, na oda többet nem megyek.
,-)
Majd még gondolkodom. Helyre Jól megközelíthető, parkolós hely kellene.
Örsöt mondanám, de ott nem tudom hol lehetne ilyen leülős üzletet csinálni.
Mondjuk nagy lakótelepek : Füredi, szentmihályi úti, Zsókavár, Óbudai stb.. el tudom képzelni egy jó kis házi sütésű frankó cukival. ,-)
Így van. Én is filóztam, hogy belevágok egy bizniszbe, de letettem róla.
Egyszerűen nem éri meg, nincs az embereknek pénze, örülnek, ha a kaja megvan + a hitelt ki tudják fizetni.
Én is Győrben akarok venni üzlethelyiséget, de csak picit, és olcsóra van most pénzünk.
Ha tudsz valamit akkor az érdekelne.
Egyébként Pesten az Astoria és a VÁci utca között nem szokott most lenni eladó üzlet ? mert ugye sok bezárt van, de abból hány eladó ? és milyen árakon mozognak ?
És az Astoria és Blaha között vajon mennyiért mennek általában ?
Vagy szerinted kis süteményes boltnak Pesten hol lenne most jó helye ?
Győri? Hát elég nehéz pestről Győri üzletet ajánlani, vidéki kollégáim nem küldtek Neked semmit :(
Rákérdezek ma is a listán a kollégáktól, felkutatok azon a területen dolgozó kollégát!
Józsinak majd írok priviben, általános ingatlanos kérdéseket meg tudunk ejteni az ingatlan topikban, itt maradjunk az ajánlat-keresésnél, mert lecsúszik minden hirdetés.
Köszi ,-)
Az áprilisi kiköltöztetési moratórium, csak ideiglenes, addig alkotnak valami jogszabályt, hogy ne lehessen kilakoltatni, csak azért, mert ilyen drasztikusan változott a chf árfolyam....
Számoljunk csak, hány eu országban vesznek, minden törlesztő részlet fizetésekor chf-et, és ez kb milyen érték lehet?
Amíg ezek a hitelek állnak, a chf, gyengülni nem tud, tartósan, szerintem....
Kereskedelmi szintem, sajnos haldoklik minden, ami legális.....
Én is kezdenék magammal valami, de addig, amíg mindenhonnan csak a sírást hallom, legyen az bármilyen terület, biztos, hogy nem csinálok semmit, kivárok, szerintem pillanatnyilag, ez a legjövedelmezőbb.....
Felhoztam a ma feltöltött ajánlataimat, mert sokat válogattam, hátha kell valakinek valami.
1.)
Váci utca
Diplomaták- Befektetők- Hazatelepülők részére ajánlok a Váci utca régi sétáló részén található báró család által lakott lakást.
A lakás 216 nm-es saját liftes kulccsal közelíthető meg . A lakás egy teljes emeleten helyezkedik el A lakás bővíthető .
A lakás felújított. Két lakássá is alakítható A nappali 52 nm-es 5 méter a belmagassága A lakás 5 és fél szobás, 3 fürdőszoba lett kialakítva.
irányára 180 millió . helyett irányár 150
---------------------------------------------------------------
2.)
Szabadság térnél, volt TV-székházra panorámás, félkör erkélyes, 113nm-es, 3 szobás lakás:
Szabadság térre panorámás, D-NY-i fekvésű, I.emeleti(lift van), 113 nm-es, 3 szobás (41, 19 ,15 nm) erkélyes( 16 nm), felújítandó, cirkó fűtéses, igazi nagypolgári hangulatú lakás várja új gazdáját!
A ház nagyon szépen, eredeti stílusát megtartva felújított!
KK: 19 500, vízórás
Irányár: 109 M
---------------------------------------------------------------------
Dunára néző, Gellért heggyel szemben 160nm-es, FULL panorámás lakás.
Belgrád rakparton eladó egy 161nm-es, 2nagy utcai szobás, nagy hall+félszobás+erkély+verandás, luxusra felújított, cirkós öröklakás
110MFTmost! 150MFT helyett!
XI. Kerületben az egyetemek - Gellért tér, Bartók B. út tőszomszédságában kb. 500 nm. es kétszintes régi patinás vendéglő eladó.
Berendezéssel, gépekkel,
Gazdasági bejárat - mosdók - konyha - iroda -
terasz - alsó szint, utcaszint
Melegkonyha
Nyitvatartás 11 h. - 02 h.
Fent 120 férőhelyes, lent 50 - max. 80
Bp. egyik legrégebbi ismert és forgalmas, rendezvényekkel - állófogadásokkal - termékbemutatókkal "jól ellátott"'
- Vendégek innen jönnek pl: Műegyetem, NOVARTIS gyógyszergyár, Gellért Szálló -
vendéglőjének tulajdonjoga családi okok miatt eladó. jelenleg bérbeadva 1.5 Millió/hó ért.
TEHERMENTES!
Mélyen értékbecslési ár alatt megválnak tőle - (kb. fele)
130 millió ft. ért.
Céges eladás.
-------------------------------------------------------------------------------------
Lehel téri csarnok - METRO közelében de közepesen forgalmas helyen
bevezetett édességbolt - szendvicsező kiadó.
alkalmas ételbár - salátabár - élelmiszerbolt - egyéb nem melegkonyhás üzletnek.
vagy bármilyen más kereskedelemre - szolgáltatásra.
jelenleg a szendvics forgalom eltartja az üzletet
mérete 30 nm - utcaszinten
kirakatos, portálos, klímás
galéria valamivel kisebb - itt van a Wc is
fűtése gázkonvektor
biztonsági rács van
Állapota nagyon jó
az üzletben 4 db. ipari hűtő van, szükség szerint maradhatnak is
1 db fagyis
1 db szendvicses
2 db italos
Bérleti díja 140.000/hó
---------------------------------------------------------------------------------
VIII.ker, Népszínház utca: 316nm
Kiadó tágas elegáns kétszintes utcai üzlethelyiség a Népszínház utcában
316 nm .Bérleti díj : 2500 euro+ áfa
Alkalmas használt ruha , nagykereskedelem, fitnesz klub stb részére.
A bérleti díj ajánlati ár.
-------------------------------------------------------------------------------------------
V.ker. Új Váci utca (sétáló), Erzsébet hídhoz közel,
Kiadó 980 eFt / hó áron, ruházati jellegű illetve ajándék üzlet.
Bank illetve egyéb (nem vendéglátó) részére.
Vendéglátónak is alkalmas , de vendéglátónak 1.3 millió a bérleti díj és 141nm a kiadandó terület.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
II. Keleti Károly utcában, frekventált helyen, kiváló közlekedésnél 132 nm alapterületű, földszinti, utcai, nagy üvegportálos, dupla komfortos üzlet –iroda helyiség kiadó.. Az ingatlan korszerű, igényes kialakítású, cirkófűtéses, klímatizált, utcai és udvari bejárattal rendelkezik. Tartozék: egy egész falat kitöltő nagy kapacitású, liftes iratszekrény.
Közel tíz éven keresztül egyik Biztosító Társaság irodájaként működött.
Bérleti díj: 370 e Ft/hó +ÁFA+rezsi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Budaörs legforgalmasabb területén lévő üzletközpontjában új Üzlet - Center - Irodaház nyitja meg kapuit. Kiváló közlekedés, összeköttetéssel rendelkezik az M7-es autópályával és az M0-ás körgyûrûvel. Tömegközlekedéssel a 40 busszal közleíthető meg. Több mint 17, 5 ezer nm eladótér és irodahelyiség áll rendelkezésre.
Az üzlethelyiségekben kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó egységeknek ( divatáru, sport, szabadidő, cipő, egyéb kiegészítők, szépségápolás, lakberendezés, elektronika szolgáltatás, vendéglátás, élelmiszer, stb ) kivánunk bérleményt biztosítani.
Több mint 350 férõhelyes ingyenes parkoló áll a látogatók rendelkezésére.
Üzlethelyiségek bérleti díja: 11,12 euro/nm/hó + ÁFA
Iroda: 7,33 euró/nm/hó+ÁFA+üzemeltetési költség.
Érdeklődés esetén bővebb információt küldünk.
------------------------------------------------------------------------------------
Gyöngyösön frekventált, forgalmas helyen, 400 m2-es nagyportálos, teljesen felújított, vizesblokkal, irodával, raktárral ellátott üzlet hosszabb távra kiadó.
Parkolási lehetőség nagyon jó.
Az üzletben korábban szőnyegáruház működött, de egyéb tevékenység végzésére is kiválóan alkalmas.
Bérl. irányár: 1.000,-Ft/m2.
--------------------------------------------------------------------------------
Gyöngyösön frekventált, de csendes helyen 2 db 25 m2-es új még nem használt, utcafrontról nyíló helyiség, vizesblokkal, együtt vagy külön is hosszabb távra kiadó.
Alkalmas: iroda, fodrász, kozmetika, rendelő v. egyéb célra is.
Bérleti díj: 2500Ft/nm
------------------------------------------------------------------------------------------
Eladó Kosztolányinál!!
XI., Kosztolányi téri buszmegállónál, a Feneketlen tó környékén a Bartók Béla úton eladó
128 nm-es üzlethelyiség tulajdonjoga. Az üzlet földszint 94 nm + 34 nm-en galéria.
Két nagy kirakata van plusz a bejárat, jelenleg fodrász üzletként üzemel, fél éve lett felújítva. Jelenleg bérelve van, hosszabb távon tovább bérelnék. A bevétel nettó 460.000 Ft + áfa.
Buszmegálló (7-es, 173-as, 173 E, 272-es, 53-as,40-es busz, 19, 49-es villamos),a közelben.
Képek mellékelve.
Eladási irányára: 65 MFT.
--------------------------------------------------------------------------------
V.Szent István krt vonzáskörzetében elegáns utcában 160 nm-es utcáról nyíló exklúzív üzlethelyiség eladó vagy bérbeadó. Első helyiség: 70-72 nm, hátsó:50 nm. Folyosó, teakonyha, 2 db WC kézmosóval van benne. Raktár is tartozik az üzlethez: 2x6 m. Az üzlet nappali kereskedelmi tevékenységre alkalmas. Nagyon szép, falújított. Irányár:109 MFt. Az üzlet befektetésnek is kiváló, jelenleg bérbeadva..
--------------------------------------------------------------------------------------
V.Veres Pálné u.-ban 220 nm-es pinceszintü üzlethelyiség eladó. Bejárati első rész:90 nm+ 2 részből áll. Belm.:3,20 m. Melegkonyhás éttermi engedély és zenés szórakozóhelyre megvan az engedély. KFT-vel együtt eladó. Irányár:50 MFt.Felette eladó 135 nm-es lakás is és azzal is összenyítható.
----------------------------------------------------------------------------------------
A XIII. Katona József utcában a Visegrádi utcánál háromszintes üzlethelyiség, iroda kiadó. Utcai bejárattal, portállal, a földszint 400 m2, a galéria 400 m2, a pince 250 m2. Nagyon jó állapotú, jelenleg irodaként működik. A pincerész is tökéletes állapotban van.
Bérleti díj: 6 euró/m2.
Eladó Sopron és Keszthely legnagyobb bevásárló központja. Kizárólagos megbízásunk van rá. Az ára együtt, a kettőnek: 50,-Millió EUR. (írja kollégám)
A további infok a következők: Sopron: Két részből áll a bevásárlóközpont: ALPHA park 1 és Alpha park 2.
Aplha Park 1: TELEK: 18.892 M2,7196 m2 össz. felépítmény.
C&A,HUMANIC,KAPPA,RENO,MADA HUNGÁRIA,Baby look,Newyorker,Colorlife,Pénzváltó,No Age,Schneider óra-ékszer,Opton,Lant könyvesbolt,Coffe schop.Pizzaburger
Alpha Park 2. : 8200 m2: Penny Market,DM,Gyógyszertár,Kínai étterem,Brendon,Euronics,Admiral Corso.
Marketing ügynökség,Ügyvédi iroda,Könyvelő iroda.
Az egészen 14 Milló EUR. átvállalható hitel van.
A bérleti szerződések 5 évre szólnak+2x5 év opciós időszakra.
A bérleti feltételek: 3 havi kaució vagy bankgarancia. A kaució összege: külön zárolt számlán van.
A bérleti díjak a bérelt üzlet nagyságától függnek, a kisebbeknek fajlagosan magasabb a bérleti díja. A rezsit külön általányban fizetik.
Ezzel párhuzamosan eladó: Keszthelyi Alpha Park
Telek: 22.000 m2.
A kiadható üzleti tér: 15.000 m2.Ebben a soproni Alpha Parknál felsorolt bérlők vannak, valamint az OBI 30 évre kibérelt 7000 m2 területet. A bérleti konstrukciók megegyeznek a soproni Alpha Park konstrukciójával. Ezen is ca. 14 millió az átvállalható hitel nagysága. Az épület végleges használatba vételi engedélye ca. 1 hónap múlva lesz meg, egyelőre csak ideiglenes engedéllyel üzemel.
Szia,
igazán megfelelő ajánlatot nem küldtek kollégáim. Egyiknek van ekkora, sajátja a Mechwart ligetnél, Rózsadomb aljában, Margit körútnál.
Ezeket küldték még, de ez nem megfelelő, mert méret nem megfelelő, de azért ezt is bemásolom, hátha valakinek..
VI.kerület, Pesti Broadway:
A Nagymező utcában ajánlok egy kiváló állapotú, kétszintes, 120 m2-es üzletet.
A Fszt-en 60 m2 és a pinceszinten 60, ami szintén felújított, ill. kb 2 éve kialakított.
2 bejárat, egy az utcafronton egy pedig az udvar felől.
Ára: 320 ezer Ft/hó +Áfa
----------------------------------------------------------------
Ez másnak:
Bartók Béla úton Móricz Zsigmond körtér közelében kétszintes üzlet kiadó.
Kereskedelemre és szolgáltatásra - vendéglátó engedélye nincs.
A földszinti eladótér 25 m2, az alsó tér szintén 25 m2, ahol WC és mosdó is van. Közös költség 6000 Ft. Vízóra van.
Pár lépcső van a bejáratnál lefelé.
Jó állapotú - kirakatos
Kaució 200.000 Ft.
Bérleti díj 115000 ft/hó
-------------------------------------------------------------
Kiadó az V. Semmelweis utcában egy összesen 694 nm iroda, üzlet ,pince együttes,a hozzá tartozó 4 db gk beállóval.
Fsz : 176,93 nm
Emelet : 382,56
Pince : 134,06 nm
Kiválóan alkalmas cégközpontnak, kiskereskedésnek, Hostelnek.
Irányár 10,5 € / nm / hó Ft
Nem hiszem, hogy lenne itt nagybefektető, de azért megpróbálom, sosem lehet tudni..
Budapest szívében,az V kerület Bank negyedében eladó Szálloda.
4 csillagos. Szükség esetén az üzemeltetés is maradhat.
Irány ár: 16M€,(céget lehet venni)
Érdeklődés esetén bővebb infót adok.
Sziasztok keresők!
Utána nézek mi van a közös adatbázisunkban, megkérdezem kollégáimat, ez eltart pár napig amíg érdemi válasz jöhet.
Priviben jelzem majd ha találok megfelelő ingatlant.
A forgalmas hely lehet mondjuk Újpest központ? Kispest? Déli, Moszkva is? bármi ami forgalmas?
Csak bérelnél? vagy vétel is érdekel?
Szia.
Engem az érdekelne, milyen célra keresed?
Köszi
bp-i, 150-200nm utcai bejáratos üzlethelyiséget keresek, forgalmas helyen (gyalogos:)
metro/villamos megálló közelben előny.
galériás nem érdekel.
ide várom:
potter033@gmail.com
Győrben a Király utcában van egy nagyon szép üzlet (sarok). Ha nagyobb lenne ki is venném.
eddig bejött, csak úgy néz ki eladják a fejünk fölül az épületet, úgyhogy valszeg költözni kell.
Szia.
Akkor bejött vendéglátózás?