irigylem a longjaid.
ezzel a geczy kormánnyal biztosan nem...na de ez nem a megfelelő topik.
Na csak meg lett az az 5-ös pont..
jól lemradtam a zászló lobogó kitörésből, hogy bementem melózni..
így jár aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni..
Itt van a zászlós, 5ös elliott elmélet folytatása.
Mindegy, legalább megismerkedtem Egonnal, együtt mentünk el utólsónak a KBC előadásról, és beszélgettünk erről, arról :)
http://postimage.org/image/1w0q592bo/
mivel minden csoda három napig tart, így holnap délutánra már korrekció lehet le szerintem, főleg elliott A.pont szerint.
Bennem megfordult hogy kimegyünk új csúcsra tréfa szintjén,komolyan gondolni egy pillanatig sem gondolom,sztem a tavalyi csúcs még jó darabig csúcs is marad....amennyiben 30e fölé kavarodunk 3 éven belül akkor küldöm a pezsgőt!
Nézted a tőzsdéjüket mit produkált?
A miénk is produkálhat hasonlót.
nekem a törökökkel való párhuzam egyáltalán nem jutott eszembe...sokkal erősebb, fejlődőbb országnak tartom, bár a katonai uralommal és a vallással nekik is sok gondjuk van, de a gazdaságuk sokkal erősebb, egészségesebb.
Csodalkozom, ha ezek az eves pozik nem fognak megszunni 2 het alatt.
Lehet, h. a 750-ben kar volt bizni es meg futtathattam volna a longot. Mindegy, a prompton meghagytam oket.
tartom.
de most másképpen csinálom picit...tavaly igen sok hasznot nem realizáltam..azthittem esünk tovább..aztán mindig megvették.
az a forgatókönyv még mesem fordult a fejetekeben,hogy kis forgalommal februárig fel,és tovább fel nyárig asztán ősszel tovább fel_?????
mert szerintem az lessz,32 ezerről érdemes újra shortolni,majd onnan felez a kis bux,nézzetek rá törökökre :)Aszt gonodlom hogy az otp-é megcsinálja a 7200-as tetőt,a mol új csúcs,és a richte is év végére.Mint emlitettem tavaly éves pozit nyitok most,otiban molban,richterben buxban,és majd decembreben lezárom,persze minnd long,meg is fejeltem az első fecskét.Van még euórm szinteken veszem fedezetnek,de melette meg svájci frank shorttal fedezem az eurót :) meglássuk mi sül ki belőle :)
Ez tuti SC volt a hatiban. Nagyon elszallt a prompttol.
Koran adtam :(
de már igen :D
ez majdnem olyan : " A Napba lehet nézni, de már nem " :DD
Érdekesen nyomjuk az új év első napjaiban...bux 50 napos letudva,hati 750 letudva.
Illetve még nem is :D
persze...és vettem még longot is..nagyon menni akar mégis ?
de csak egálban vagyok... ha innen megyünk még fel, csak arra várok hogy mikor shortolhssam.
én már el is adtam a lentebbi longoknak..első long nyerő :D
az, illetve a short volt a fedezet, de ma már fordult a kocka. 560as stopról lemaradtam. :)