Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#339950 Hathor Előzmény: #339627

Na csak meg lett az az 5-ös pont..

jól lemradtam a zászló lobogó kitörésből, hogy bementem melózni..

így jár aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni..

Itt van a zászlós, 5ös elliott elmélet folytatása.

Mindegy, legalább megismerkedtem Egonnal, együtt mentünk el utólsónak a KBC előadásról, és beszélgettünk erről, arról :)

http://postimage.org/image/1w0q592bo/

mivel minden csoda három napig tart, így holnap délutánra már korrekció lehet le szerintem, főleg elliott A.pont szerint.

#339932 Waszeitung Előzmény: #339888

Bennem megfordult hogy kimegyünk új csúcsra tréfa szintjén,komolyan gondolni egy pillanatig sem gondolom,sztem a tavalyi csúcs még jó darabig csúcs is marad....amennyiben 30e fölé kavarodunk 3 éven belül akkor küldöm a pezsgőt!

#339925 Euroman Előzmény: #339888

nekem a törökökkel való párhuzam egyáltalán nem jutott eszembe...sokkal erősebb, fejlődőbb országnak tartom, bár a katonai uralommal és a vallással nekik is sok gondjuk van, de a gazdaságuk sokkal erősebb, egészségesebb.

Amúgy volt forgalom is m…

#339918 Kezdő

Amúgy volt forgalom is ma, vagy csak húzták? Nem figyeltem.

#339891 akpo7 Előzmény: #339888

Csodalkozom, ha ezek az eves pozik nem fognak megszunni 2 het alatt.

Lehet, h. a 750-ben kar volt bizni es meg futtathattam volna a longot. Mindegy, a prompton meghagytam oket.

#339889 BudFox Előzmény: #339886

tartom.

de most másképpen csinálom picit...tavaly igen sok hasznot nem realizáltam..azthittem esünk tovább..aztán mindig megvették.

az a forgatókönyv még me…

#339888 lyonell

az a forgatókönyv még mesem fordult a fejetekeben,hogy kis forgalommal februárig fel,és tovább fel nyárig asztán ősszel tovább fel_?????

mert szerintem az lessz,32 ezerről érdemes újra shortolni,majd onnan felez a kis bux,nézzetek rá törökökre :)Aszt gonodlom hogy az otp-é megcsinálja a 7200-as tetőt,a mol új csúcs,és a richte is év végére.Mint emlitettem tavaly éves pozit nyitok most,otiban molban,richterben buxban,és majd decembreben lezárom,persze minnd long,meg is fejeltem az első fecskét.Van még euórm szinteken veszem fedezetnek,de melette meg svájci frank shorttal fedezem az eurót :) meglássuk mi sül ki belőle :)

gf

#339871 Waszeitung

Érdekesen nyomjuk az új év első napjaiban...bux 50 napos letudva,hati 750 letudva.

Illetve még nem is :D

#339870 BudFox Előzmény: #339869

persze...és vettem még longot is..nagyon menni akar mégis ?

de csak egálban vagyok... ha innen megyünk még fel, csak arra várok hogy mikor shortolhssam.