Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#339498 _pda_ Előzmény: #339494

akkor nincs biznic! :P

legalább hozd ki a plazmát, oszt legyen valami vetített kép elöttünk :DD

#339491 _pda_ Előzmény: #339490

az megvolt értemszerűen, csak nem akartam eposzt írni ;-)

én csesztem el, mert nem volt jó a kormányközép és otthon belenyúltam pad nélkül az összekötökbe (még 2 évvel elötte) :DD

tudod, autószerelőnek már csak ilyen a kocsija :))

#339489 _pda_ Előzmény: #339485

jattot adtál?? :D

én is zártláncúra vitettem a nejemmel az astrát, ahová a haverok hordják, nem volt kedvem a mozaikban cumizni

jól tettem mert az egyik első gumi úgy el volt nyalva belül, h már majdnem rendszámos volt

érdekes, mégis átment :))

persze másnap kicseréltem a gumikat, újra

#339481 _pda_ Előzmény: #339480

ez tényleg csak önfényezés, amit magad el tudsz hárítani a helyszínen 5 perc alatt, azt megteheted

egy izzó kiéghet a felkapcsolás pillanatában, amikor megnézi a vizsgabiztos

még ezt a nyilas dumát, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........................

#339480 banyaiz Előzmény: #339473

Egészségedre. :)

Annyit mondtak még nekem, de lehet csak magukat akarták fényezni, hogy máshol egy kiégett izzóért megbuktattak volna, (nem is vettem észre egyik helyzetjelző volt) és új vizsga, de ők rendesek. :)

#339471 banyaiz Előzmény: #339469

dec végén 25 párszázért végezték márkaszervízben, az összegben egy izzócsere is volt benne 2-3 százért .)

legolcsóbb ajánlat 23xxx volt , 3-4 helyet kérdeztem meg.

#339469 Sumér harcos Előzmény: #339468

értem:)

köszi neked is:)

akkor nem olyan sok ez a 25000,ahogyan nézem....

főleg,hogy nem én szórakozom vele....

éppen kérdeztem vkitől ma,hogy divatban van-e még ez a motorszétveretőspadlógázonvisittatás ezeken a vizsgákon,szomorúan hallottam,hogy igen.........egyszerűen nem értem,hogy ezt miért nem szüntetik meg.......

hallottam olyan Mercedes Vitot pl,amely bekrepált ettől az agyatlankodástól.....

#339468 Bemala Előzmény: #339465

én december végén kihelyezett vizsgabázison 24-ért vizsgáztattam,felügyeleten 18 lett volna....

#339465 Sumér harcos Előzmény: #339460

halihó:))

köszi:)

csak azért kérdezem éppen,mert a szalon ahonnan kihoztam....azt mondotta ma,hogy 25-ből átviszi úgy,hogy délelőtt bedobom a kocsit hozzájuk,és du. 5-re lehet érte menni.....

nem a napom van elbaltázva a sorban állással.....

és tuti a műszaki.....főleg,hogy rendben is van a gép.....

tulajdonképpen az is érdekelt volna,hogy mennyire érezzem magam átbaxva ezzel a 25-el?:))