ok, majd megbeszéljük "nálad" :)
Nem. Nem szoktam ott, olyan árak vannak gondoltam azokba már beépítették. :)
Tavasszal, ha kész lesz, megyünk egy karikát!
Frissült az oldal:
Nincs biznisz, nincs plazma...
egyébként sincs plazmánk!
akkor nincs biznic! :P
legalább hozd ki a plazmát, oszt legyen valami vetített kép elöttünk :DD
ok, de egyelőre a garázsban lehet, olyan brümögősen, kormányt tekergetve...:))
na majd regisztrálok, oszt egyszer becsengetek a tesztkörért ;-)
az megvolt értemszerűen, csak nem akartam eposzt írni ;-)
én csesztem el, mert nem volt jó a kormányközép és otthon belenyúltam pad nélkül az összekötökbe (még 2 évvel elötte) :DD
tudod, autószerelőnek már csak ilyen a kocsija :))
inkább a futóműve kellett volna beállíttatni, előtte!
jattot adtál?? :D
én is zártláncúra vitettem a nejemmel az astrát, ahová a haverok hordják, nem volt kedvem a mozaikban cumizni
jól tettem mert az egyik első gumi úgy el volt nyalva belül, h már majdnem rendszámos volt
érdekes, mégis átment :))
persze másnap kicseréltem a gumikat, újra
ez tényleg csak önfényezés, amit magad el tudsz hárítani a helyszínen 5 perc alatt, azt megteheted
egy izzó kiéghet a felkapcsolás pillanatában, amikor megnézi a vizsgabiztos
még ezt a nyilas dumát, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........................
Egészségedre. :)
Annyit mondtak még nekem, de lehet csak magukat akarták fényezni, hogy máshol egy kiégett izzóért megbuktattak volna, (nem is vettem észre egyik helyzetjelző volt) és új vizsga, de ők rendesek. :)
köszi:)
mindenkinek most járt le?:)
befutnak itt az autósok szépen sorban az árajánlatokkal:)
dec végén 25 párszázért végezték márkaszervízben, az összegben egy izzócsere is volt benne 2-3 százért .)
legolcsóbb ajánlat 23xxx volt , 3-4 helyet kérdeztem meg.
értem:)
köszi neked is:)
akkor nem olyan sok ez a 25000,ahogyan nézem....
főleg,hogy nem én szórakozom vele....
éppen kérdeztem vkitől ma,hogy divatban van-e még ez a motorszétveretőspadlógázonvisittatás ezeken a vizsgákon,szomorúan hallottam,hogy igen.........egyszerűen nem értem,hogy ezt miért nem szüntetik meg.......
hallottam olyan Mercedes Vitot pl,amely bekrepált ettől az agyatlankodástól.....
én december végén kihelyezett vizsgabázison 24-ért vizsgáztattam,felügyeleten 18 lett volna....
halihó:))
köszi:)
csak azért kérdezem éppen,mert a szalon ahonnan kihoztam....azt mondotta ma,hogy 25-ből átviszi úgy,hogy délelőtt bedobom a kocsit hozzájuk,és du. 5-re lehet érte menni.....
nem a napom van elbaltázva a sorban állással.....
és tuti a műszaki.....főleg,hogy rendben is van a gép.....
tulajdonképpen az is érdekelt volna,hogy mennyire érezzem magam átbaxva ezzel a 25-el?:))