Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#339469 Sumér harcos Előzmény: #339468

értem:)

köszi neked is:)

akkor nem olyan sok ez a 25000,ahogyan nézem....

főleg,hogy nem én szórakozom vele....

éppen kérdeztem vkitől ma,hogy divatban van-e még ez a motorszétveretőspadlógázonvisittatás ezeken a vizsgákon,szomorúan hallottam,hogy igen.........egyszerűen nem értem,hogy ezt miért nem szüntetik meg.......

hallottam olyan Mercedes Vitot pl,amely bekrepált ettől az agyatlankodástól.....

#339468 Bemala Előzmény: #339465

én december végén kihelyezett vizsgabázison 24-ért vizsgáztattam,felügyeleten 18 lett volna....

#339465 Sumér harcos Előzmény: #339460

halihó:))

köszi:)

csak azért kérdezem éppen,mert a szalon ahonnan kihoztam....azt mondotta ma,hogy 25-ből átviszi úgy,hogy délelőtt bedobom a kocsit hozzájuk,és du. 5-re lehet érte menni.....

nem a napom van elbaltázva a sorban állással.....

és tuti a műszaki.....főleg,hogy rendben is van a gép.....

tulajdonképpen az is érdekelt volna,hogy mennyire érezzem magam átbaxva ezzel a 25-el?:))

#339457 Sumér harcos Előzmény: #339453

ááá köszönöm:)

akkor értelemszerűen....ugyan ez tavaly januári árlista...

az új integrált műszaki vizsga ár személyautóra akkor 16.300ft volt.....

1 év alatt tuti emeltek vmennyit,más nem ...akkor most január 1-el,már ahogyan lenni szokott....

de talán akkor egy 20-asba belefér most is.......

autósok:) kb...tól-ig …

#339451 Sumér harcos

autósok:)

kb...tól-ig mennyibe kerül nagyvonalakban az új rendszerben a műszaki vizsga személyautóra ??

belenéztem a forgalmiba véletlenül,zöldkártya 14-én,16-án műszaki game over.....de megörültem:)

azt tudom,hogy most tavaly megszüntették a zöldkártyát,tehát az nincs külön....de gondolom annak árát beépitették a műszakiba........

Re: Érdekes leírás:)

#339243 Waszeitung Előzmény: #339233

Egy hete volt lehetőségem vezetni egy jobbkormányos Honda CRV t,szokatlan,de gyorsan lehet alkalmazkodni hozzá,de ugye minden egyes előzés qva nagy kockázattal jár...ezt elfelejtették hozzáírni,terepjárónál még csak csak átlátsz a kocsik felett,de hasonló magas autót,kamiont előzni...köszi azt nem,az életem többet ér attól hogy spóroljak némi zsetont.

Re: olcsó!

#338884 hosszhuszár Előzmény: #338869

Alufelni, téligumi

SL merci, tangabugyi

Tele pohár hideg pezsgõ,

Padlógázzal új esztendõ

Fék, bal három jön az árok

Boldog Új Évet Kívánok !

Re: olcsó!

#338845 hosszhuszár Előzmény: #338819

Szia.

Kíváncsian várom a képeket.

Van egy haverom, a régi 140-es 500-as coupémat, árulja most 1,7-ért.

Azzal lehet, jól jártál volna....

Igaz, a hátulja törött volt, de egyébként jó az autó, szerinte...