Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#339457 Sumér harcos Előzmény: #339453

ááá köszönöm:)

akkor értelemszerűen....ugyan ez tavaly januári árlista...

az új integrált műszaki vizsga ár személyautóra akkor 16.300ft volt.....

1 év alatt tuti emeltek vmennyit,más nem ...akkor most január 1-el,már ahogyan lenni szokott....

de talán akkor egy 20-asba belefér most is.......

autósok:) kb...tól-ig …

#339451 Sumér harcos

autósok:)

kb...tól-ig mennyibe kerül nagyvonalakban az új rendszerben a műszaki vizsga személyautóra ??

belenéztem a forgalmiba véletlenül,zöldkártya 14-én,16-án műszaki game over.....de megörültem:)

azt tudom,hogy most tavaly megszüntették a zöldkártyát,tehát az nincs külön....de gondolom annak árát beépitették a műszakiba........

Re: Érdekes leírás:)

#339243 Waszeitung Előzmény: #339233

Egy hete volt lehetőségem vezetni egy jobbkormányos Honda CRV t,szokatlan,de gyorsan lehet alkalmazkodni hozzá,de ugye minden egyes előzés qva nagy kockázattal jár...ezt elfelejtették hozzáírni,terepjárónál még csak csak átlátsz a kocsik felett,de hasonló magas autót,kamiont előzni...köszi azt nem,az életem többet ér attól hogy spóroljak némi zsetont.

Re: olcsó!

#338884 hosszhuszár Előzmény: #338869

Alufelni, téligumi

SL merci, tangabugyi

Tele pohár hideg pezsgõ,

Padlógázzal új esztendõ

Fék, bal három jön az árok

Boldog Új Évet Kívánok !

#338845 hosszhuszár Előzmény: #338819

Szia.

Kíváncsian várom a képeket.

Van egy haverom, a régi 140-es 500-as coupémat, árulja most 1,7-ért.

Azzal lehet, jól jártál volna....

Igaz, a hátulja törött volt, de egyébként jó az autó, szerinte...

#338844 hosszhuszár Előzmény: #338788

Sziasztok.

Hát, azért én elfogadtam volna a Jézuskától egy R320cdi-t...bármennyire is új, és nudli..::))

Valóban az alkatrészekkel így van, de az alkatrészgyártóknak is meg kell élni valamiből.

Én inkább azt hiányolom, hogy nem javíthatóak az alkatrészek, csak csere, és ez a nem jó...

Régen, szinte minden autóban, meglehetett javítani mindent, de most.....

Az autóipar fejlődésével, telenyomtak szinte minden típust elektronikával, többnyire ezek hibásodnak meg, szerintem.

De előre kell menni, viszont nem árt, ha van egy öregebb autó is, ami biztos, hogy még akkor is megy, amikor az új már nem...)))

#338819 lyonell Előzmény: #338772

Hali! persze hétfőn,vagy kedden csinálok.Árban a szarok 600 ezertől kezdődnek,de a hibátlan tip-top fajta full extrával plussz zenbével 1millió 500,és ez még olcsó.

#338788 Sumér harcos Előzmény: #338697

az új autók valóban nudlik........

legjobban az idegesit bennük,újabban,hogy semmit nem tudsz lassan kicserélni rajtuk egy benzinkúton,csak gyárit vehetsz autorádiot,ablaktörlőt stb stb,mekkora átverés ez már.....

pl.most tapasztaltam hátsóablaktörlő,egy új tipusnál......semmilyen nem jó rá csak a gyári...5szörös pénzért...

2010-es modellek közül pedig végtelenségig sorolhatnám a márkákat,hogy milyen lüke formával rendelkező autorádio(cd)-vel vannak megáldva,ha bexarik,akkor nem jó a standard méretű,bárhol-bármely márka....csak a gyári fos,horror áron.....