Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#339769 ikszf Előzmény: #339693

az :) De ezért nem nézek jéghokit. Lassítva is vagy 3-4x néztem meg, mire megláttam, hogy hol a korong :)

Gondolom az év másik trükkjét láttátok: kapu mögül átemelve a korongot a kapu felett a kapus hátára, majd onnan bepattant, és gól :D

Re: palik

#339124 banyaiz Előzmény: #338936

Mindenhol kellemes ha jól érzed magad. :) Ha meg rosszul akkor oly mindegy, legalábbis szvsz.

Packers bejutott a rájátszásba de kemény meccseken vagyunk túl, Giants, Bears remélem meg sem állunk superig. :)

#338935 banyaiz Előzmény: #338932

Elképzelhető, nem jártam még Ausztráliában, el lehet tölteni ott az időt gondolom, nem repkednek ilyenkor a mínuszok. :)

#338932 ikszf Előzmény: #338931

Megunta ezt a banánköztársaságot. Gondolta, akkor már inkább kenguruk, meg jó idő :)

#338931 banyaiz Előzmény: #338928

Olvastam róla még ősszel vagy mikor, azóta sem jött haza?

Lehet forradalmárokkal összeakaszkodott, vagy ki tudja.

palik

#338928 ikszf

Ti tudtátok, hogy Palik családostól kihúzott Ausztráliába? :(

Szerintem már soha többet nem jön haza.

egy Puskás sztori......

#338786 Sumér harcos

Puskás Öcsi Madridban is megmaradt magyarnak. A legszebb történetet Hoffer József írja meg róla az "Alberttől Zsákig" című könyvében.

"Papp László háromszoros ökölvívó olimpiai bajnokunk, 1963 decemberében Madridban lépett szorítóba hivatásos mérkőzés keretében a spanyol Folledo ellen. A tét a középsúlyő Európa-bajnoki cím volt. A hatalmas csarnok zsúfolásig megtelt. Laci kissé szorongva nézett a mérkőzés elé. Nem az ellenfél izgatta, hanem a győzelemre áhítozó, heves vérmérsékletű, 15 ezer főnyi hazai közönség várható hangorkánja.

Zúgott is a harsány bíztatás a spanyolok kedvence felé. Egyszer azonban váratlanul felharsant a lelátó egyik szögletében a harsány "Hajrá, Papp!" kiáltás is. És míg Folledo hívei olykor szünetet is tartottak, Papp szurkolói megállás nélkül a mérkőzés végéig lankadatlanul bíztatták a magyar fiút. Laci önbizalmát láthatóan növelte a váratlan buzdítás. Fölénye egyre fokozódott. Végül biztos győzelemmel harcolta ki az "Európa-bajnok" büszke címet.

Az első gratuláló Puskás volt, aki a szorító közvetlen közelében szurkolta végig a mérkőzést.

- Nem értelek, "Öcsi"! - jegyezte meg Papp. - Te amiatt panaszkodsz, hogy alig hallasz Spanyolországban magyar szót. És íme: ma este több száz magyar buzdított itt engem.

- Tévedsz. "Görbe"! (ez Papp kedvenc beceneve) - magyarázott Puskás. - Rajtunk kívül egyetlen magyar sincs itt. Kubala és én fogadtuk fel ezeket az embereket itt. Kasztíliai munkanélküliek. Megvettük nekik a jegyet és órabért fizettünk, hogy téged bíztassanak. Becsülettel rászolgáltak a fizetésre.

ez is rajta volt a 7végi…

#337327 Zotya32

ez is rajta volt a 7végi szelvényemen.... de bejött, vmi hihetetlen csoda :)

elképesztő meccs lehetett :)

_embedded#!

Re: BL meccsek

#337031 akpo7 Előzmény: #336970

En csak Inter-Juven, az is. Inter-szurkolokent plane.

Meccsek kozul Int-Bay, Ars-Bar nagy shownak igerkezik.